Fango Body Wrap

Slanke wraps til hjemmebrug

Oversigt

Lavet af mineralrig Fango Mudder, stammende hele vejen fra Komendadalen, tillader Fango Body Wrap Kit dig at opleve den bedste kvalitet i komforten fra dit eget hjem. Denne naturlige body wrap, der er en fuld kit til den ideelle hjemmespa oplevelse, er den perfekte måde at slappe af derhjemme samtidig med at du giver din hud den omsorg og næring den fortjener.

  • Fuld mudder body wrap kit
  • Renser og detoxer huden
  • Naturlig body defining maske
  • Fango Mudder fra Komendadalen
  • 2 strækbare og genanvendelige wraps
  • Nok til 10 fulde anvendelser

Fango Mudder er virkelig fantastisk for huden og er højdepunktet når det kommer til grå mudder masker. Den indeholder en overflod af vitaminer og mineraler der er fantastiske for huden og der er ideel at bruge på cellulitis og til at hjælpe med at tone og opstramme huden. Derudover er den også meget absorberende, så den er perfekt til at detoxe huden for giftstoffer og urenheder. Dette betyder, at den komplette Fango Body Wrap Kit er perfekt til brug på ethvert område af kroppen, særdeles ben, arme og mave.

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Fango Body Wrap Kit

Denne body wrap kit til hjemmebrug er den ideelle naturlige måde at tage sig af sin hud. Ved at anvende dette specielt fremstillet rene fango mudder er denne unikke kit specifikt lavet til at være den bedste der er. Fango mudder, en skønhedshemmelighed bevaret i årtier, er højdepunktet i mudder masker. Stammende fra de rigelige jorde i den betagende Komendadal, er denne fantastiske mudder eftersøgt for dens fantastiske egenskaber. Nøglen til magien i lige denne mudder, ligger i den rige jord det stammer fra, såvel som den nænsomme udvindingsproces.

Fundet i jordene i Komendadalen i millioner af år, har denne utrolige mudder langsomt samlet værdifulde mineraler såsom silikone, calcium, kalium, jern og magnesium såvel som utallige andre gode mikronæringsstoffer. Mudderet bliver derefter nøjsomt håndsamlet og lagt til tørre i solen i minimum to dage, for at lade det aktivere ved at opsuge solens værdifulde energi. Dette kvalitetsmudder bliver aldrig tørret i industrielle ovne eller forurenet med kemikalier, for at sikre de allerhøjeste standarter.

Takket være den fantastiske kvalitet i denne naturlige mudder, er Fango Body Wrap Kit perfekt til anvendelse på huden. Og det er en grå mudder, det er meget absorberbar, så det er ideelt til at detoxe huden for urenheder, snavs og overskydende olier. Det er også anvendeligt til væskeophobning og kan hjælpe med tegn på overskydende væske under huden. Derudover, er det også perfekt til at hjælpe med fremkomsten af cellulitis. Dette er fordi det kan hjælpe med at udglatte huden, såvel lysne som tone. Samlet set, kan du ved at bruge Fango Body Wrap Kit, hjælpe din hud med at fremstå bedst og det er den perfekte all round kit til at bruge på kroppen.

Hvad er inkluderet

500 g 100 % naturlige Fango Mudder

2 genanvendelige 4,5 m wraps med metalclips

Anvendelse

Start med at fjerne metalclipsene og placere den rullede bandage i en varmeresistent skål eller beholder. Brug enten en eller begge wraps, afhængig af størrelsen på området. Dæk dine wraps med varmt (ikke kogende) vand, så de er fuldstændig dækket. Dette tillader bandagerne at varme langsomt op og absorbere det varme vand samtidig med at du forbereder muddermasken.

For at lave fango mudder masken, skal du blande 50 g mudder og varmt vand (i en ratio på 70 % mudder og 30 % vand), ved at bruge en kop der ikke er af metal og en ske. Vi anbefaler ikke at du bruger en skål eller ske der er lavet af metal, da det kan påvirke de specielle egenskaber i mudderet. Når du blander, skal du langsomt tilføje vandet og grundigt blande indtil det er glat. Den bestemte mængde maske du skal bruge, afhænger af området, så hvis du gerne vil dække flere eller et stort hudområde, anbefaler vi at du laver en blanding og derefter endnu en hvis det er nødvendigt.

Når dine wraps har været i vandet for at blive aktiveret i et par minutter og muddermaskeblandingen er klar, er du klar til at starte med at påføre det på huden. Ved enten at bruge en udvalgt børste eller dine fingerspidser, påfører du masken i et 2 mm tykt lag. Når masken er blevet jævnt fordelt, skal du vride overskydende vand fra dine bandager og dække området ovenpå muddermasken.

Så snart din wrap er på plads, er du klar til at læne dig tilbage og slappe af og lade masken lave sin magi. Efter ca. 40 til 60 minutter, er du klar til at fjerne din body wrap. Start med at fjerne bandagerne og derefter masken med en tør klud og derefter varmt vand. For at få det fulde udbytte af den forskønnende Fango Mudder, anbefaler vi at du anvender Fango Body Wrap Kit omkring en eller to gange om ugen.

Råd

Fango Body Wrap Kit bruger kun fuldstændig naturlig Fango Mudder og er ikke tilsat kunstige farvestoffer, kemikalier eller konserveringsmidler. Dette betyder at der ikke er nogen kendte bivirkninger og at det er sikkert at anvende på huden. Inden du bruger det første gang, skal du forsikre dig at du ikke har en personlig mudderallergi og at du laver en lille test 24 timer inden anvendelse.

Fango Body Wrap Slanke wraps til hjemmebrug

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.00% baseret på 24 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er ikke så dyre, anbefales

E Esther
Bekræftet køb

Det holder hvad det lover sammen med en sund kost er det en stor hjælp men ingen slankekur ens hud bliver virkelig lækker efter brug og ja det hjælper også imod appelsinhud strækmærker osv og strammer op meget behagelig at bruge sammen en sund kost

B Belinda R
Bekræftet køb

Jeg har godt nok ikke tabt mig men nyder at bruge det produkt fordi min hud er skinnende og ren :)

H Henrik E.
Bekræftet køb

Jeg er virkelig imponeret. Det viste sig efter ca 2 måneder at have brugt produktet, at min hud blev mere ren og jeg fik flere komplimenter fra min kæreste :D

L Lone
Bekræftet køb

Min veninde havde fået en bodywrap hos en kosmetolog og havde rigtig gode resultater. Jeg prøvede så denne her, fordi jeg synes det var lige lovlig dyrt at gå til en klinik. Kan varmt anbefale det for folk der vil spare penge. Det virker og er tilmed behageligt. :)

M Michelle
Bekræftet køb

Har brugt den på mine lår og synes det har virket lidt på min appelsinhud samt fjernet et par cm. Kan anbefales

A Anne-Grethe B.
Bekræftet køb

Jeg synes det virker fint og min hud plejer at være mere ren og skinnende efter

J Jonas T. Mikkelsen
Bekræftet køb

DET ViRKER - dejligt nemt at gøre hjemme. Siger det igen-DET VIRKER :)

M Maria
Bekræftet køb

Hurtig levering..:-) Bruger vejledning på engelsk.Tja vi er nogle der ikke forstår engelsk. Dansk...:-) Har ikke afprøvet endnu...

l lone
Bekræftet køb

Fantastisk produkt. Jeg gikk inn med 3 cm rundt midje og hofter. etter første gangs bruk :)

m mona
Bekræftet køb

Jeg blev virkelig imponeret over den her bodywrap. Købte den fordi jeg i sidste øjeblik havde problemer med at passe i en kjole jeg skulle have på til et bryllup. hehe. Tænkte at jeg ligeså godt kunne prøve, for jeg ville jo ikke kunne tabe flere kg over natten alligevel. Brugte så bodywrappen aftenen inden og kjolen passede perfekt næste dag!

L Lotte
Bekræftet køb

Den gør hvad den lover. Jeg tabte et par cm og den var faktisk rimelig nem at bruge, selvom det ikke ser så simpelt ud.Godt produkt.

M Miriam
Bekræftet køb

Min ven gav mig denne i gave, hvor jeg så fandt ud af det var fra denne side. Jeg blev glad, behøver jeg sige mere!!

M Michel Eriksen
Bekræftet køb

jeg vil gerne anbefale dennne fordi jeg nyder at bruge den til min gamle hud

A Annemette Andersen
Bekræftet køb

Vil bare sige at levering var super hurtig. Thumbs up for that! Jeg har ikke brugt bodywrappen endnu, men jeg opdaterer med resultater når jeg har prøvet den.

R Rie
Bekræftet køb

SÅ fedt at man kan få en body wrap som man kan bruge derhjemme. Tak for god service og vejledning. Den har virker helt efter hensigten.

C Camilla M. Jensen
Bekræftet køb

Nem at bruge, og fine resultater

B Betina
Bekræftet køb

DET ViRKER - dejligt nemt at gøre hjemme. Siger det igen-DET VIRKER :)

M Maria
Bekræftet køb

Hurtig levering..:-) Bruger vejledning på engelsk.Tja vi er nogle der ikke forstår engelsk. Dansk...:-) Har ikke afprøvet endnu...

l lone
Bekræftet køb

Har prøvet 1 gang og tabte 2,5 cm om maven. Skriver igen når jeg har prøvet igen.

B Bettina
Bekræftet køb

Fantastisk produkt. Jeg gikk inn med 3 cm rundt midje og hofter. etter første gangs bruk :)

m mona
Bekræftet køb

Jeg har INGEN cm tabt efter første behandling. Men Wow et pæn maveskind der dukkede op. Nu er det faktisk realistisk at jeg får et pænt maveskind igen

M Maria
Bekræftet køb

Føles lidt mærkeligt, når det tørrer, men efter føles det skønt

N Nicky
Bekræftet køb

super kvalitet for pengene

S Shona

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide