• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Eco Masters Fango Body Wrap Kit (500g Clay Powder + 2 Bandages)

Eco Masters

399 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Eco Masters Fango Clay Body Wrap kan hjælpe dig med at fjerne overskydende fedt fra kroppen på nem og effektiv vis. Du kan bruge denne fantastiske body wrap derhjemme, og den kan hjælpe dig med at opnå omgående resultater inden for udrensning af toksiner i huden, da leret i behandlingen har en udtrækkende detox effekt. Leret kan virke opstrammende på huden, og din krop kan blive tonet og formet inden for meget kort tid. Du kan nærmest se centimeterne blive mindre med det samme. Eco Masters Fango Clay Body Wrap indeholder de samme naturlige ingredienser, som skønhedsklinikker anvender, men nu kan du gøre det hjemme hos dig selv.

 • Kan reducere hudproblemer og appelsinhud
 • Leret fra den slovenske Komenda-dal kan virke opstrammende og udrensende
 • Kan udrense, opstramme, pleje og forme din krop på én gang
 • Ca 45 kr. pr. hjemmebehandling (salonpriser min. 800 kr. pr. behandling)
 • Fokuserer på problemområder som hofter, lår, arme, ben og talje
 • Kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab gennem et øget stofskifte.
 • Kan øge blodcirkulationen
 • 100% naturlige ingredienser

Denne body wrap fra Eco Masters er en nem måde at kunne smide et par centimeter på, få en mere velplejet hud og udrense din krop. Det kræver bare 1-1,5 time af din tid for at kunne opnå omgående resultater. Kender du følelsen af, at tøjet sidder en smule strammere, end sidst du havde det på? Det behøver du ikke mere. Denne body wrap kan være perfekt til dig, hvis du gerne vil smide et par centimeter inden weekenden.

Læs mere
Type: Body Wrap
Størrelse: 500 g + 2 bandager
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Historien bag body wraps

Der er beviser på, at man har brugt omslag i forhistorisk tid. Man kan læse ud fra hieroglyfferne i Egypten, at Cleopatra brugte ler fra Nilen til at behandle og pleje sin hud. I det 20. århundrede var der en stigning i brugen af piller og drikke for at rense ud i kroppen, men de seneste år har der været en stor stigning af brugen af naturprodukter. Skønhedsklinikker i USA startede i 1960’erne med at bruge body wrap, hvilket var en succes, da folk kunne se resultater inden for et par timer. Efter et populært tv show i 1970 viste effekten ved brugen af body wrap blev det straks en del af skønhedskulturen i USA og kort tid efter fulgte Europa med på bølgen. Det var kun i skønhedssaloner du kunne få denne behandling, som oftest var meget dyr, og der var ikke mange, som havde råd til at gå til flere af disse luksuriøse behandlinger. På denne måde blev body wrap til hjemmebrug født. Eco Masters Fango Clay Body Wrap Factor er baseret på disse ideer og skabt til at kunne bruges derhjemme. Det er sikkert og nemt at bruge men samtidig effektivt!

Eco Masters Fango Clay Body Wrap

Eco Masters Fango Clay Body Wrap indeholder en speciel ler, som pakkes tæt ind til kroppen ved hjælp af et omslag. Dette kan hjælpe med at trække toksiner og affaldsstoffer ud af din krop gennem huden.

Disse bliver udskilt gennem porerne i din hud og bodywrappen kan herefter absorbere dem.

Dette er ikke en body wrap, der kun fjerner vand fra kroppen - tværtimod anbefales det, at du drikker mindst 2 liter vand i løbet af dagen, så du holder din krop hydreret, hvilket kan hjælpe med at udskille yderligere toksiner.

Hvorfor vælge Eco Masters Fango Clay Body Wrap?

Fango Clay er navnet på det grå ler, der bliver udvundet i den slovenske Komenda-dal. Leret er kendt over hele verden for sine lindrende egenskaber, hvilket kan bruges til at lindre langt de fleste hudproblemer og appelsinhud. Det virker opstrammende og udrensende, så du vil få en meget mere tonet krop efterfølgende. Endvidere kan denne body wrap øge blodcirkulationen og stofskiftet som resultat af forbindingerne, der opstrammer huden. Detox-effekten hjælper også til at svede overskydende vand og toksiner ud.

Ler er blevet brugt i body wraps helt tilbage til de gamle Egypteres tid. De brugte dem til at komme af med uønskede toksiner og affaldsstoffer fra kroppen. En body wrap er også kendt som et ”grødomslag” i gamle dage og består af et omslag med opvarmet ler, som er kendt for at kunne udtrække toksiner fra underhuden og efterlade huden frisk og fornyet.

Disse typer af body wraps har i moderne tider hidtil kun været tilgængelige på professionelle skønhedsklinikker til tårnhøje priser. Nu kan du bruge Eco Masters Fango Clay i dit eget hjem til en brøkdel af prisen men med samme gode effekt.

Anvendelse

Eco Masters Fango Clay Body Wrap må siges at være meget nem at anvende. På ganske simpel vis skal du blot gøre følgende:

 1. Først og fremmest skal du pakke dine wraps ud. Uden at rulle dem ud lægges de i en beholder, som kan holde på varmen (den må ikke være af metal – det kunne eksempelvis et fad eller en plastikbøtte).
 2. Hæld varmt vand i beholderen så dine wraps lige akkurat er dækket.
 3. Bland 50-100g ler med vand i en anden beholder i forholdet 30% vand til 70% ler – det vil sige 35-70 ml. vand. Rør til det bliver en glat blanding.
 4. Påfør blandingen på det område du ønsker at behandle i et 2mm tykt lag og vikle derefter din(e) wrap(s) stramt omkring området.
 5. Lad det sidde mellem 40 og 60 minutter for at opnå den bedste effekt
 6. Efter den anbefalede tid skal du blot pakke dig ud af dine wraps igen og vaske området med varmt vand.

Eco Masters Wrap Factor kan både bruges af mænd og kvinder.

Vi anbefaler ikke, at du bruger behandlingen oftere end én gang om ugen på hvert område.

Bandagerne kan håndvaskes eller i vaskemaskinen på håndvask efter brug, så du kan bruge dem igen til næste behandling.

Når du køber Eco Masters Fango Clay Body Wrap, er det følgende inkluderet i din pakke:

 • 500g gråt Fango Clay (svarende til 5-10 behandlinger)
 • 2x genbrugelige body wrap

Sikkert og naturligt

Denne body wrap består af 100% naturlige ingredienser, og derfor bør du ikke opleve nogle bivirkninger. Det skal understreges, at denne body wrap ikke bør påføres på skadet eller ødelagt hud.