Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Eco Masters Facial Kit (500g Clay Powder + 50g Ointment)

Ansigtsmaske

Oversigt

Eco Masters™ Lermaske og Creme er en naturlig behandling, som er 100% baseret på den naturlige ressource ler. Lermasker har længe været kendt for at kunne rense og pleje uren hud, men de plejende egenskaber i den slovenske grå ler, har også vist sig at kunne hjælpe med at bekæmpe hudproblemer som akne, hudorme, eksem, rosacea og rødme. Slovensk grå ler er udvundet i bjergdalen Kameda, hvor leret har absorberet vitaminer og mineraler i utroligt mange år.

  • Indeholder 500g gråt ler, svarende til op mod 25 ansigtsmasker
  • Medfølger creme med spidskommenolie og arganolie.
  • Produceret indenfor EU
  • Fremstillet med naturlige ingredienser
  • Soltørret ler for bedst mulig effekt
  • Indeholder slovensk grå ler

Lermaske og cremer lavet fra leren, der er udvundet i Komenda-dalens mineralrige undergrund, har vist sig at kunne pleje, rense, og give din hud en flottere glød. Derfor har produkter fremstillet fra leren, ofte vist sig at være blandt dem med den højeste kvalitet på markedet.

Lermaskernes oprindelse

Ansigtsmasker har været brugt som et skønheds remedie siden tidernes morgen. Helt fra Haldi masker i Indien, brugt i religiøse ritualer for at pleje hud og hår, til ansigtsmasker brugt i det gamle Rom, som en del af almene skønhedsrutiner. Alle kulturer har i tusindvis af år, benyttet sig af de mange muligheder der har været af ansigtsmasker, for at udnytte de mange fordele de tilbyder.

Især i det gamle egypten, var befolkningen yderst bevidste om deres ydre. Derfor var ansigtsmasker utroligt populære, blandt dem så havde mulighed for at bruge dem. De første Egyptiske ansigtsmasker var lavet af ler. Det siges at den rige del af befolkningen, plejede at påføre ler fra det døde hav dagligt, for at rense og blødgøre huden. Ler var dengang et effektivt skønhedsmiddel for huden, og det er det stadig den dag idag.

Den moderne lermaske

Ansigtsmasker produceret fra naturligt ler, er i den moderne tidsalder blevet et anerkendt og bredt benyttet hudpleje produkt. Ligesom i det gamle egypten, påfører folk leren på huden, for at gøre huden blødere og skønnere at se på. En af de lertyper som især har vist sig at være effektiv, er den Slovenske grå ler. Et af de steder grå leren udvindes fra, er en slovensk bjergdal kaldet Komenda. Grunden til leren herfra er særlig god, er på grund af den store mængde af grundvand i dalen. Grundvandet gør jordbunden ekstraordinær rig på mineraler og vitaminer, som er det der gøre den så effektiv for huden.

leluna-dk-facial-page

Anvendelse

Fro at kunne bruge Eco Master™ Lermaske, skal du blande ca. 20g ler med vand i en kop. Det er meget vigtigt at leren ikke kommer i takt med metal på noget tidspunkt af sammenblanding. Forholdet for blandingen skal være 40% vand og 60% ler. Med de 20g ler pr. Maske vil du altså skulle bruge ca. 13-15ml vand. Hæld leret stille og rolig i vandet mens du rører, for at få en glat og funktionel blanding.

Eco Masters™ lermaske bør påføres i et lag på ca. 2-3mm tykkelse. Området omkring dine øjne bør du undgå, for ikke at få noget af produktet i øjet. Ved påføring skal du slappe af i ansigtet, og herefter vente på at masken tørre. Efter ca. 15 minutter, når masken skifter farve eller begynder at være en smule udtørret, skal du blidt skrubbe masken af med en bomuldsklud og vaske dit ansigt i varmt vand. Efter brugen af masken, bør du påføre den creme der medfølger, for at fugte og beskytte huden ekstra.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 3.5

46.67% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Får min hud til at se så godt ud efter at jeg har brugt den

A Alvina
Bekræftet køb

Mit ansigt bliver lidt tørt efter at have brugt det, så salven er god, men lidt fedtet

A Anna

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide