Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

K-vitamin

Sådan fjerner du poser under øjnene med K-vitamin

Kender du følelsen af at vågne op med hævede øjne eller at have poser under øjnene? Du er langt fra den eneste, og denne artikel kan du blive klogere på årsagen til poser under øjnene, og hvordan du bedst mindsker dem.

Poser under øjnene giver ofte en følelse af, at man ser træt og uoplagt ud, selvom man ikke er det. Men heldigvis er der meget, som du selv kan gøre, hvis du gerne vil mindske de store poser under øjnene og gerne vil se mere frisk ud.

I denne artikel forklarer vi, hvorfor du får poser under øjnene, hvordan du hurtigt fjerner dem, og hvordan du med K-vitamin og andre kosttilskud kan forebygge de knapt så flatterende poser under øjnene.

Hvorfor får man poser under øjnene?

En af de primære årsager til poser under øjnene er, at vævet med alderen mister noget af sin elasticitet. Det betyder, at huden på de nedre øjenlåg bliver løs, og at det underliggende fedt kan bule frem.

Problemet forstærkes ofte af, at man ophober væske i ansigtet om natten, når man ligger ned. I løbet af dagen vil denne væske begynde at søge nedad under øjnene, og på den måde er væskeophobning en stor årsag til poser under øjnene.

Hudens aldring afhænger meget af dine gener, men din generelle livsstil har også en betydning. Især soleksponering og solarium kan fremskynde hudens ældningsproces, da UV-stråler nedbryder huden og dens elasticitet. Samme effekt har rygning, stress, forurening og alkohol.

Og årsagen til dette er faktisk logisk. Når hudens celler bliver angrebet af frie radikaler, påvirkes din huds produktion af collagen og elastin, og din hud har dermed ikke samme evne til at reparere eller forny sig selv.

Selvom alder er en af de primære forklaringer på poser under øjnene, oplever mange også hævede øjne på grund af andre årsager. Det kan eksempelvis være manglende søvn, dårlig kost, allergi eller rygning. Og her er der faktisk gode nyheder at hente. For hvis dine poser under øjnene er opstået på grund af det, er hævelserne ikke nødvendigvis permanente, og du kan behandle dem selv.

poser under øjnene opstår ofte på grund af manglende elasticitet.

Fjern poser under øjnene på 20 min

En effektiv metode til at fjerne poser under øjnene består af kuldebehandling og at sætte gang i blodomløbet. På den måde kan du trænge den ophobede væske væk.

Trin 1 til at fjerne poser under øjnene

Dyb to vatrondeller i isvand. Læg dig ned og hvil i 15 minutter med vatrondellerne på øjnene. For øget effekt kan du lægge en isterning på hver vatrondel.

Trin 2 til at fjerne poser under øjnene

Splask herefter hele ansigtet med iskoldt vand for at give huden et ekstra kuldechok. Tør efter med et rent håndklæde.

Trin 3 til at fjerne poser under øjnene

Lav mærkelige ansigtsudtryk foran spejlet i 1 minut. Sørg for at stimulere alle muskler i ansigtet og se det som en form for morgentræning for dit ansigt.

Trin 4 til at fjerne poser under øjnene

Smør lidt kølig øjencreme på huden ved øjnene. Og herefter bør du være klar til at forlade hjemmet uden poser under øjnene.

Selvom dette selvfølgelig lyder let og overskueligt, ville det så ikke være meget bedre, hvis man kunne forebygge at få poser under øjnene? Netop det giver vi dig nogle tips til nedenfor.

Sådan forebygger du poser under øjnene

Med de rette kosttilskud kan du til en vis grad faktisk forebygge poser under øjnene, da især mangel på elasticitet, jern og K-vitaminer kan føre til de hævede øjne.

Derfor bør du sørge for at få dækket dit daglige behov for K-vitamin, hvilket du kan gøre ved at spise mere spinat, persille, spidskål, grønkål og rosenkål.

Et lidt mere overskueligt alternativ er dog at tage et kosttilskud med K-vitamin, og her kan vi især anbefale Vitamin D3 + K2 Tabletter, hvor du også får dækket dit daglige behov D-vitamin, som ligeledes bidrager til at reparere skadet hud og øge blodcirkulationen, som kan hæmme fremkomsten af poser under øjnene.

Tilskuddet kan du købe ved at klikke på dette link.

Derudover oplever op mod 40 procent af alle danske kvinder i den fødedygtige alder blodmangel, hvilket kan føre til træthed og udmattelse og dermed poser under øjnene.

Årsagen til blodmanglen er ofte jerntab i forbindelse med menstruation, og derfor kan du med fordel tage Jerntabletter hver dag. Køb Jerntabletter fra WeightWorld ved at klikke på dette link. Foruden at hjælpe med din energi og udmattelse, kan jern også have en forebyggende effekt på hævede øjne.

En af de primære årsager til, at du får poser under øjnene, er som sagt, at din hud med alderen mister sin elasticitet. Derfor bør du også sørge for at tage et decideret anti-aging-tilskud som Rent Marine Collagen fra MaxMedix, som effektivt bidrager til at reducere både rynker samt styrker hudens elasticitet.

På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for at undgå poser under øjnene. Og som en lille ekstra bonus så er det vel heller ikke så slemt, at huden fremstår yngre og mere elastisk? Køb Rent Marine Collagen ved at klikke på dette link.

Agurkeskiver på øjnene fugtgiver huden og bidrager til at forebygge poser under øjnene.

5 andre råd mod poser under øjnene

Foruden kosttilskud, vitaminer og collagen er der andre gode råd til enten at forebygge eller slippe af med poser under øjnene, og her nedenfor lister vi fem af de mest effektive.

  1. En god nattesøvn: Hvis du er træt, bliver musklerne ved øjnene slappe, og da huden her er meget elastisk og tynd, vil fedtet bag øjnene have lettere ved at pose.
  2. Skær ned for dit saltforbrug: Salt og alkohol binder væske i kroppen, og det samler sig under øjnene.
  3. Rygestop: Tobak kan forringe blodomløbet og få dine blodkar til at fremstå mere blå under huden, hvilket kan føre til hævelser og mørke rander.
  4. Brug agurk: Læg dig på ryggen med agurkeskiver eller kolde, brugte teposer på øjnene. Det fugtgiver og bidrager til at fjerne de irriterende poser.
  5. Brug en maske: Opbevar en gelé-øjenmaske i køleskabet og tag den på efter behov.

Andre interessante artikler