• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Fucus+

30 Plaster | Appetitnedsættende plastre
189 kr.

Fucus+ Slimming Patch er appetitnedsættende plastre, der kan hjælpe dig med nedsætte appetitten, øge stofskiftet og forbrænde fedt. Denne kombination kan hjælpe dig med et mere effektivt vægttab. Du kan diskret placere det appetitnedsættende plaster under tøjet så det ikke er synligt og fortsætte dit væggtab

 • Kan øge vægttab
 • Hjælper med at nedsætte appetitten
 • Fucus+ Slimming Patch er nemme og diskrete at bruge
 • Naturlige ingredienser
 • Udviklet af bl.a. af grøn te, acai bær og focus vesiculosus

Fucus+ Slimming Patch er udviklet af naturlige ingredienser der ofte bliver brugt i vægttabssupplementer på grund af deres effekt som kan hjælpe med vægttab. Hvis du ikke kan lide at sluge piller eller ikke bryder dig om at skulle tage piller, så er disse appetitnedsættende plastre noget for dig. De er nemme at påføre og du skal kun påføre et nyt plaster hver 24. time.

Du kender sikkert mange forskellige former for plastre, men denne form for plaster er et appetitnedsættende plaster, der kan hjælpe dig med et øget vægttab. Plasteret er udviklet af naturlige ingredienser der typisk bliver brugt i vægttabssupplementer. Nogle af ingredienserne er acai bær og grøn te som er kendt for at være rige på antioxidanter og kan hjælpe med at booste vægttabet, øge stofskiftet og forbrænde fedt. Fucus+ Slimming Patch er en nem og diskret måde at få hjælp til vægttab på. Det eneste du skal gøre er at placere plasteret på kroppen og skifte til et nyt hver 24. time.

Læs mere
Type: Plaster
Indhold: 30
Dosering: 1 plaster om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan kan Fucus+ Slimming Patch hjælpe mig?

Hvis du er typen der ikke kan sluge piller, ikke kan lide at sluge piller eller er du som mange andre ikke så god til at huske at tage en pille på et specielt tidspunkt, så er disse plastre måske løsningen til dig. Fucus+ Slimming Patch kan hjælpe dig med dit vægttab på forskellige måder, da det er udviklet af naturlige produkter der hjælper på forskellige måder. Det kan hjælpe dig med at nedsætte din appetit, hvilket betyder at du kan mindske eller helt undgå at småspise i mellem hovedmåltiderne. Det kan hjælpe med at øge dit stofskifte, hvilket betyder at du sætter din forbrænding op og Foucus+ Slimming Patch kan hjælpe dig med at sætte fedtforbrændingen op hvilket betyder at du kan få hjælp til dit ønskede vægttab. Her til skal det siges at det anbefales at du spiser en sund og varieret kost og dyrker regelmæssig motion for at opnå det bedste resultat.

Hvordan skal jeg anvende Fucus+ Slimming Patch?

Når du påfører dette plaster skal du sikre dig at det område du ønsker at påføre plasteret er rent, tørt og fri for hår. Du kan påføre Fucus+ Slimming Patch på din arm, dit lår, din ryg eller på din skulder. Det anbefales at du skifter plasteret efter 24 timer, når du påfører det nye plaster skal du påføre det på et nyt sted så din hud ikke bliver irriteret.

Ingredienser

Fucus+ Slimming Patch er udviklet af b.la.:

Focus Vesiculosus bedre kendt som blæretang. Denne form for tang gror langs alle kysterne i Danmark og er i gamle dage blevet brugt til medicin. I dag bruger mange blæretang til bl.a. hjælp til vægttab, da det kan booste dit stofskifte.


Grøn te er blevet brugt i kinesisk medicin i mange år og er kendt for at have mange forskellige egenskaber. Grøn te bliver ofte brugt i sammenhæng med vægttab, da nogle af de egenskaber det har er at det kan hjælpe med at nedsætte appetitten og kan sætte gang i fedtforbrændingen.

Derudover indeholder Fucus+ Slimming Patch:

Acai bær er rig på mange vitaminer og mineraler. Acai bær er kendt for at indeholde 500 gange så meget C-vitamin end en appelsin. Udover C-vitamin indeholder det også A-vitamin, B-vitamin og Omega 3, 6 og 9. Disse antioxidanter kan hjælpe dig med at give kroppen energi og skabe balance i kroppen, hvilket er en vigtig faktor når du gerne vil tabe dig.

Er der nogle bivirkninger?

i det at Fucus+ Slimming Patch er udviklet af naturlige ingredienser, burde du ikke opleve nogle bivirkninger, men vi anbefaler dog at du læser listen med ingredienser igennem inden brug for at sikre at du ikke er allergisk. Hvis du skulle føle nogen form for ubehag anbefaler vi at du stopper med at bruge plasteret.

slimming patches