• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Glucomannan & MaxMedix Intensive Colon Cleanse

Combo
449 kr.
578 kr.
Du sparer:  129 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Glucomannan Konjak med chromium og B6 kombineret med Intensive Colon Cleanse er en perfekt kombinationspakke for dig, der ønsker at detoxe kroppen og på samme tid tabe lidt ekstra vægt. Vores Maxmedix Colodetox kan udrense din krop for giftstoffer samt affaldsstoffer. Efter denne udrensning af toksiner kan din krop blive genopbygget på fortrinlig vis med det gavnlige konjak-superfood, som kan forbedre dit generelle helbred samt hjælpe med at tabe noget vægt.
 • Har en appetitreducerende effekt
 • Vores colon cleanse vil levere en fremragende detox
 • Kan bidrage til et øget vægttab
 • Kan balancere mængden af kolesterol
 • Indeholder 100% naturlige ingredienser
Disse to produkter passer fantastisk sammen. Glucomannan Konjak med 3000 mg. gavnlig ekstrakt fra konjakroden hjælper også med at blokere for optagelsen af fedt og sukker, mens Intensive Colon Cleanse effektivt kan lindre forstoppelse, luft i maven og oppustethed. Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Glucomannan Konjak?

Glucomannan Konjak er beregnet til at kunne undertrykke appetitten, øge stofskiftet samt til at hjælpe med at opretholde et optimalt blodsukker- og kolesterolniveau. Derudover kan det også blokere for optagelsen af fedt og sukker, hvilket kan klarficeres ved, at Glucomannan-konjakroden udvides, når det placeres i vand, og derved kan svulme helt op til 17 gange dets oprindelige volumen. Naturligvis udvides det ikke til at fylde hele din mave, men denne effekt eksemplificerer meget godt, at appetitten samt optagelsen af fedt og sukker reduceres.

EFSA (European Food Safety Authority) har på vegne af Europa-Kommsionen udarbejdet en videnskabelig rapport, som konkluderer, at Glucomannan Konjak kan bidrage til et øget vægttab og et sundt kolesteroltal og blodsukkerniveau. Rapporten på 27 sider kan læses ved at trykke her . Endvidere kan der findes flere informationer bag publikationen på denne side: https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1798 .

Hvad er Intensive Colon Cleanse/Colodetox?

Colodetox er et engelsk udtryk og er en forkortelse af colon detoxify, som på dansk kan oversættes til en tarmrensning. Vores produkt, der har navnet Intensive Colon Cleanse, leverer netop en effektiv tarmrensning, som sørger for at fjerne de skadelige toksiner fra dit tarmsystem. Dette kan resultere i, at du kan slippe af med betændelse og problemer med fordøjelsen. Colodetox fra MaxMedix kan altså revitalisere dit tarmsystem, så du er klar til vægttab efterfølgende, når blokaden, der har gjort, at du føler dig oppustet, er blevet fjernet. Du har muligvis hørt om nogle, der har fået en tarmskylning, hvor vand bliver ført ind i tarmene ved hjælp af et rør for at rense systemet. Det kan være en smertefuld og grænseoverskridende proces, men med MaxMedix Intensive Colon Cleanse er dette ikke længere nødvendigt for blot at få renset tarmsystemet.

Start din 10-dages detox-behandling for at fremme din krops velvære og kickstarte dit vægttab.

Udrens din krop for giftstoffer og affaldsstoffer. Du vil have mere energi og din krop vil optage næringsstoffer hurtigere efterfølgende.

Efter din detox-behandling kan du starte på Glucomannan Konjak, hvilket vil hjælpe med at øge dit stofskifte og booste dit vægttab.

Fordele ved denne kombinationspakke

Naturligt og sikkert

Glucomannan Konjak og Colon Cleanse består udelukkende af 100% naturlige ingredienser, hvilket ikke skulle medføre nogle bivirkninger overhovedet. Dog anbefales det altid at kigge ingredienslisten igennem for at kontrollere, at du ikke er allergisk over for noget af indholdet. Det anbefales ikke at anvende din Colon Cleanse i mere end 10 dage.