Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Glucomannan & Detox Kombipakke

Kombipakke | Til udrensning & appetitkontrol

Oversigt

Fiber er en af de mest smarte tilføjelser vi kan lave til vores kost - og alligevel kan det være meget svært at finde den rigtige balance! Både opløselige og ikke opløselige former kan spille en meget vigtig rolle i vores fordøjelse, hvilket hjælper os til at komme videre med vores vægtkontrolplaner. Glucomannan Plus + Tarmrensning bruger respektivt en fantastisk vandopløselig fiber for at opnå en følelse af mæthed og uopløselige fibre til at booste regelmæssighed.

  • Til at kickstarte & forbedre vægtkontrol
  • Sigter efter at fremme mæthed & kropsudrensning
  • Begge kapselsæt er baseret på urtefibre
  • Glucomannan er videnskabeligt anerkendt
  • Bran & Psyllium Husk til at udrense kroppen
  • Intenst 10 dags program

Når vi laver ændringer i vores kost og træning for at kontrollere vores vægt, er det meget muligt at vi ønsker at vores kroppe kunne få en hjælpende hånd. Og Maxmedix er stålsat på at levere! I Glucomannan Plus + Tarmrensning kan du opleve en komplet fibertilgang. Og ydermere er de forstærket med et bemærkelsesværdigt udvalg af andre krops-boostende stoffer, såsom B6-Vitamin og Kalcium, så du ved at du giver din fysiske form alt det den fortjener.

Fantastiske fibre

Kostfibre, eller hvad der af nogen henvises til som masse eller grovfoder, er fantastisk for sin hjælp til vores fordøjelse, og passerer igennem vores kroppe for at lette fordøjelsen. Opløselige fibre, for eksempel glucomannan, danner en pastalignende substans i vores tarme, og tillader os at føle os mere mætte. Uopløselige fibre kan tilføre masse og forøge vores fordøjelse regelmæssigt. Dette siges at hjælpe med forskellige problemer vedrørende tarmene. En sund kombination af begge kan være en rigtig god måde at genoplive sundhed i vores fordøjelsessystem.

Glorious Glucomannan

Konjac planten, der kendetegnes ved sine utroligt særprægede blomster, modtager berømmelse verden over for de vandopløselige fibre der kan udvindes fra dens rødder, Glucomannan. Ved en daglig mængde på 3000 mg sammen med et begrænset energiindtag, er det kendt for at bidrage til vægttab. Ved at gå videre end bare til at booste følelsen af mæthed, er det set at det i de rigtige mængder, har bidraget til vedligeholdelsen af et normalt kolesterolniveau. Undersøgelser har fokuseret på dens interaktioner med koncentrationer af lipid og glukose i kroppen, såvel som dens forbindelse med ændret kost og træning. Som følge deraf, er det uden sammenligning, et kosttilskud til folk der gerne vil fremad med vægtkontrol.

Glucomannan Plus + Tarmrensning

Maxmedix, der ikke er tilfreds med udelukkende at levere de fantastiske resultater fra Glucomannan til sine kunder, har derudover tilføjet både en kraftfulde og virksomme Intensive Colon Cleanse fyldt med vitaminer og mineraler. B6-Vitamin er kendt for at bidrage til et normalt stofskifte på sammen måde som protein og glykogen. Chrom er kendt for at bidrage både til et normalt makronæringsstofskifte og til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau.

De intense kapsler fra Colon Cleanse kombinerer en række bemærkelsesværdige fibre og andre ekstrakter. Forrest er Pysllium Husk og Brune Ris. De efterfølges af de ”venlige” bakterier Bifidobacterium Infantis og Lactobacillus Acidophilus, samt Agaveekstrakt Fructooligosaccharider, der siges at give næring til disse bakterier. Ingefær er utrolig populær verden over og er blevet kædet sammen med revitalisering og beskyttelse på tværs af den fysiske form. Fire vidunderlige mineraler, herunder calcium, magnesium, selen og kalium, afslutter denne fantastiske opskrift.

Ingredienser

Intensiv Tarmrensnng

Aktive ingredienser: Fibre fra brune ris (bran), psyllium husk, æble pektin (Frugt), acacia gum, lactobacillus acidophilus, bifidobacterium infantis, ingefær, FOS (fructooligosaccharider), calcium (som calcium citrat), magnesium (som magnesium citrate), selen (som eelenomethionin), kalium (som kalium aspartat).

Andre Ingredienser: Kapselskal: - Gelatine, antiklumpningsmidler - cellulose, siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.

Glucomannan Plus

Aktiv: Glucomannan (konjak-rod), B6-vitamin (som pyridoxin HCI), chrom (som krompicolinat).

Andre: Kapselskal: (hydroxypropylmethylcellulose) og maltodextrin.

Anvendelse

Begge komponenter af Glucomannan Plus + Tarmrensning, er unikt lavet til at samarbejde med din rutinemæssige adressering af vægtstyring, samtidig med at det passer ind i dit normale liv. Du bør tage to af hvert sæt kapsler, totalt 4 af gangen, med et stort glas vand (minimum 250 ml), en halv time inden et måltid, tre gange om dagen. Vær opmærksom på at tage begge sæt regelmæssigt, på samme tid hver dag, i hele perioden på 10 dage.

Anbefalinger

Alle maxmedix produkter sigter efter at levere kraftfulde produkter der harmoniserer med din krop og supplerer din søgen efter kropslig velvære. Når det er sagt, læs venligst hele ingredienslisten, hvis den skulle indeholde noget du er personligt allergisk overfor. Vær sikker på at drikke rigeligt vand sammen med kapslerne, da det er yderst vigtigt at de kommer ned i maven. De er ikke egnet til nogen der har problemer med at synke og dem der har maveproblemer, bør konsultere en læge inden.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God pakke, jeg ville købe dem begge to så dejligt med noget besparelse. Lige begyndt på forløbet

S Simon
Bekræftet køb

Dejlig pakke hvor jeg kan spare og hurtig levering - kom efter 3 dage. Spændt på at prøve pillerne

J Jette
Bekræftet køb

Jeg startede med at købe glucomannan som enkel produkt for et stykke tid siden......... :) så ville jeg også prøve colon cleanse, og det er kun blevet bedre

H Hans Erik Hansen
Bekræftet køb

Faktisk føler jeg mig mere mæt, så jeg vil sige det hjælper og så kan jeg forstå at min krop også bliver udrense

J Janne T.
Bekræftet køb

Ja, den er god nok selvom mange af jer derude siger det ikke passer.. jeg oplever mere mæthed og så er det også godt at blive dækket ind med vitaminer. jeg vil gerne sige tak til weightWorld!

T Thomas L. Larsen
Bekræftet køb

min mæthedsfornemmelse er bleve bedre og jeg kan bedre lytte til min krops signaler

M Maibritt
Bekræftet køb

nærmest som at nulstille kroppen og starte på en frisk med fornyet energi! :)

S Sabrina
Bekræftet køb

Synes stadig jeg føler mig meget sulten selvom jeg har taget dem i fire uger nu

W William
Bekræftet køb

Kombinationen af de to produkter er helt perfekt! Giver mig det jeg har brug for

Øzmine
Bekræftet køb

Fabolous combi!! I love it!!!

M Maria

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide