• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Green Magic

600mg 285 Kapsler | Øger energi, fremmer vitalitet.

proto-col

379 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Green Magic Kapsler består af 16 forskellige ingredienser, der alle kan hjælpe med at holde kroppen sund. Det anbefales at man spiser 6 stykker frugt og grøntsager i løbet af dagen, men nogle gange kan det være svært at nå og spise dem. Green Magic kapsler kan hjælpe med at opnå de 6 stk. anbefalede frugter og grøntsager. Derudover kan supplementet være med til at skabe mere energi til kroppen.

 • Naturlige ingredienser
 • Giver energi til kroppen
 • Green Magic Kapsler består af 16 forskellige superfoods
 • Er rig på vitaminer og mineraler
 • Kan hjælpe med at udskille kolesterol fra kroppen
 • Green Magic fås både i kapsler og pulver form

Green Magic Kapsler kan hjælpe med at opretholde en sund krop. I hverdagens stress og jag kan det godt være svært at opretholde en sund livsstil hele tiden og det er ikke altid nemt og huske at spise de 6 stk. anbefalede frugt og grønsager. Ved at tage 5 stk. Kapsler fra Green Magic Kapsler får man det samme som 5-7 stk. frisk økologiske frugt og grøntsager, men kun med 15 kalorier. På denne måde kan man hjælpe med at skabe balance i kroppen og tilføje mere energi til kroppen, dermed kan man også opnå vægttab.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 285
Dosering: 5 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 57 dage
Styrke: 600 mg
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Green Magic Kapsler?

Det er et supplement der består af 16 af verdens mest effektive og nærende superfoods. Som sagt er de officielle kostråd at man spiser 6 stk. frugt og grønsager om dagen, da de bl.a. indeholder vitaminer, mineraler, kostfibre som kroppen har brug for. I dagens Danmark får vi mere og mere travlt og mange har ikke tid til at lave mad om aftenen, da de er sent hjemme og tyer derfor til noget nemt og hurtigt aftensmad. I løbet af en travl da er det ikke sikkert at man lige husker at få spist den anbefalede mængde, men det kan Green Magic Kapsler hjælpe med.

Dette supplement består af naturlige ingredienser der kan hjælpe med at skabe balance i kroppen og hjælpe med at man får de nødvendige vitaminer og mineraler man har brug for i løbet af dagen. Derudover kan Green Magic Kapsler være med til at man får mere energi og opnår vægttab. Supplementet indeholder også kostfibre, hvilket også kan hjælpe med at opretholde en tarm og forebygge forstoppelse.

Hvordan virker Green Magic Kapsler?

Dette supplement kan hjælpe med at give kroppen mere energi, så man bedre kan opnå et vægttab. Den øgede energimængde i kroppen kan være med til at man nemmere kan komme igennem hverdagen og kan være med til at give mere overskud, så men bedre kan komme igennem en træning. Derudover indeholder Green Magic Kapsler to af de højeste kilder til protein, som kan hjælpe med at kroppen ikke optager kolesterolet, men udskiller det i stedet for.

Green Magic Kapsler er blevet testet og det er videnskabeligt bevist at det kan være med til at forbedre hjerte og karsundheden. På denne måde forbedre man også den generelle sundhed, som kan være med til at man føler sig mere tilpas og får mere overskud.

Ingredienser

Green Magic Kapsler er fremstillet af naturlige ingredienser. Nedenfor er nogle af ingredienserne og deres fordele listet op:

Spirulina er en alge, men den er faktisk en del af superfood gruppen, som har et højt indhold af vitaminer og mineraler. Spirulina kan hjælpe med at stabilisere blodsukkeret i kroppen, på den måde mindsker man appetitten, så man bedre kan komme igennem dagen uden at småspise i mellem hovedmåltiderne. Indholdet af Spirulina i Green Magic Kapsler kan være med til at give kroppen mere energi, så man bedre kan komme igennem dagens træning og på den måde opnå et bedre vægttab..

Byggræs juice ekstrakt har et højt indhold af antioxidanter, indeholder sunde plante nærringsstoffer og enzymer. Dette ekstrakt er en god kilde til kalium, calcium og jern. Det kan være med til at hjælpe med at neutralisere og fjerne giftstoffer fra kroppen. På denne måde kan det hjælpe med at skabe balance i kroppen. Det er vigtigt for kroppen at være i balance når man gerne vil opnå et vægttab, da det godt kan være en hindring når den ikke er. I det at Green Magic Kapsler indeholder byggræs kan det hjælpe kroppen med at komme i balance igen.

Lecithin har et indhold af fosfor, linolsyre og cholin. Denne sammenblanding kan hjælpe med at opretholde et normalt energistofskifte og kan hjælpe med at holde knoglerne sunde. Derudover kan det hjælpe med at holde kolesterolniveauet i kroppen normalt og stabilt. På denne måde får man skabt den mest optimale sundhed for kroppen, der gør at det vil være nemmere at opnå et vægttab.

Hvordan tager jeg Green Magic Kapsler?

For at opnå det mest optimale resultat med dette supplement anbefales det at man tager 5 kapsler om dagen. Der er ikke nogle bestemte tidspunkter på dagen Green Magic Kapsler skal tages, så man kan sprede dem ud i løbet af dagen, til f.eks. når måltiderne mangler grønne grøntsager.

Det anbefales at den anbefalede mængde ikke overstiges.