WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Proto-col Green Magic Pulver

200 g Pulver | Kosttilskud med 16 superfoods proto-col

Superfoods er nu et vigtigt samtaleemne for kost-entusiaster - men med så mange vidunderlige alternativer derude, kan det være svært at vide hvor man skal begynde! For at spare dig for at skulle tage en umulig beslutning, har Proto-Col blandet 16 superfoods af høj kvalitet i Green Magic Powder. Den består blandt andet af de velkendte Chlorella, Spirulina, æblepektin og byggræsjuice, der giver de dig et helt igennem holistisk, omfattende og bredt udvalg af fordele. De har til formål at give energi, udstråling og kraft ved at booste hele kroppens velvære.

 • Kraftfuld superfood-fusion med 16 elementer
 • Fremmer livskraft indefra
 • For energi og udstråling
 • Med spirulina & chlorella
 • Fuldt ud vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
42.03
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Den naturlige grønne kraft

Denne farve går igen overalt i naturen og går i stor grad igen i alt hvad der vokser op fra vores jord. Det kan derfor ikke være en overraskelse at denne farve er endt med at repræsentere så mange forskellige tings, lige fra liv og fornyelse til energi og selve naturen. De gamle egyptere satte især farven i forbindelse med genfødsel, godt helbred og regenerering. Disse egenskaber ses også i planterne! Kemikaliet bag farven klorofyl skaber planternes energi ved at omdanne sollys ved hjælp af fotosynteseprocessen. Klorofyl er rig på jern, som har utallige livgivende funktioner i vores kroppe, og arbejder for at rense og nære. I alger betragtes det som en af de særlige dele der håndterer toksiner, udover at forsyne cellerne med absorberbare phytonutrienter.

 • Energi
 • Kraft
 • Vitalitet
 • Styrke
 • Udstråling
 • Beskyttelse af kroppen
 • Fordøjelse
 • Vægthåndtering
 • Regelmæssighed
 • Rensning

Grøn magi

Proto-Col ønsker at forsyne dig med det bredeste tænkelige udvalg af fantastiske superfoods. Det 100% naturlige og rene ingrediensindhold er rigt på mikronæringsstoffer, fra kilder som søl fra Nova Scotia og islandsk kelp, der er rige på naturlige lithium og andre mineraler; riskerne membran-pulver er en primær kilde til B-vitamin kompleks og CO-Enzym, som antages at være meget nyttigt for beskyttelse af kroppen, især til forebyggelse af aldring. Det er næsten umuligt at opremse alle de utrolige kvaliteter i alle ingredienserne i Green Magic!

Byggræsiuice
Byggræsiuice
En af de primære funktionelle ingredienser i formlen er byg (hordeum vulgare L.); den fjerdevigtigste kornsort i verden, og det siges at den har det højeste indhold af kostfibre. Ved regelmæssigt forbrug anses det for at være meget nyttigt til at rense kroppen indefra, for at opnå en følelse af genoplivet energi og vitalitet.
Æblepektin
Æblepektin
Udover formlens høje indhold af æblefibre er æblepektin et lagdelt kulhydrat, en opløselig fiber der findes i væggene i plantecellerne. Pektin er et naturligt forekommende komplekst stof, der findes i planter. Sammenlignet med andre fibre, der ikke opløses i vand, er pektin vandopløseligt, hvilket øger dens egnethed som hjælp til fordøjelsen. Læs mere her.
Spirulina
Spirulina
Spirulina-alger er verdensberømte for deres ekstraordinære høje indhold af protein, og deres kvalitet er blevet godkendt af FN. En energigivende superfood der virker sammen med Chlorella for at udrense og afgifte kroppen for toksiner takket være dets næringsrige indhold af klorofyl.
Jordskokpulver
Jordskokpulver
Denne rodfrugt har en rå mørk skræl, et hvidt og stivelsesfyldt indre og en smag, der kan sammenlignes med kartofler. Disse små rødder er naturligt rige på inulin, en kostfiber der ikke fordøjes af kroppen, som har en lang række fysisk-kemiske egenskaber. Inulin har i forskellige studier blevet forbundet med fordele for vægtstyring.
Bidronningeføde
Bidronningeføde
Bidronningeføde er et essentielt næringsmiddel for bidronningen. Det er et komplekst stof, der er rigt på utallige bioaktive forbindelser. Disse er bl.a. aminosyrer, unikke proteiner, lipider, flavonoider og sukkerarter. Disse er velkendte for deres kraftfulde beskyttende virkninger mod aldring og oxidation. Bidronningeføde anses for at være brugbart til at fremme generel velvære og kroppens immunitet. Læs mere.

Ingrediensliste

Soja lecithin, riskerne membran-pulver, khorasanhvede-juice, æblefibre, byggræsjuice, hawaiiansk spirulina, chlorella med brudt cellevæg, jordskokpulver, hvedespirer, Islandsk kelp, søl fra Nova Scotia, æblepektin, bidronningenføde, CO Enzym (CO-Q-10), SOD W/Catalase, Lactobacillus Acidophilus (laktosefri), Bifidusbakterier (laktosefri).

Brug af kraften

Green Magic Powder blev skabt til at være et meget tilpasselig og fleksibel tilskud til din kost, som du kan tilpasse til dine behov. Det er ideelt at tage en til to lækre teskefulde hver dag, eventuelt sammen med juice eller en grøn smoothie. Måske vil du helst eksperimentere med hvordan det bedst indtages, og da det er urteagtig smag kan den også fungere godt i salte retter. For ultimativ en udnyttelse foreslår vi at du benytter det dagligt og investerer i langvarigt brug.

Gode råd

Selv om pulveret er 100% naturligt, uden nogle kendte bivirkninger, er det altid en god idé at gennemgå den komplette ingrediensliste, i tilfælde af at den indeholder noget som du personligt er allergisk overfor. Pulveret fungerer bedst som en fremmende faktor i en sund, varieret og afbalanceret kost. Det må ikke betragtes som et alternativ til en korrekt løsning på eventuelle medicinske problemer; hvis du har nogle bekymringer bedes du rådføre dig med sundhedspersonale.

Læs mere
Proto-col Green Magic Pulver 200 g Pulver | Kosttilskud med 16 superfoods

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

84.44% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er lige started på det idag.

S Salome O
Bekræftet køb

Rigtig rigtig god

o oksana H
Bekræftet køb

Green magic, hmm det må være magi for jeg har godt nok fået smidt nogle kilo!!

C Clare
Bekræftet køb

100% naturligt og fantastisk

K Kamilla
Bekræftet køb

Jeg har tabt mig rigtige meget med green magic. Næste gang køber jeg 3 bøtter!

C Charlotte
Bekræftet køb

Jeg nyder dette kosttilskud i min smoothie ca 1 gang om ugen, kan godt anbefale

N Nils L. J.
Bekræftet køb

Jeg fik lige lyst til at skrive en anmeldelse fordi jeg har haft godt af dette pulver i ca en måned, kan klart anbefales!!

U Ulrik M. Mikkelsen
Bekræftet køb

Har mere energi, føler mig friskere når jeg tager dette

H Helen
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter