• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Green Magic

200g Pulver

proto-col

369 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Green Magic-pulver indeholder 16 forskellige ingredienser, der er nogle af de mest effektive og nærende superfoods på én gang. Man siger at det bedste er at spise 6 stykker frugt og grøntsager om dagen, for at opretholde sundheden og for at få de vigtige vitaminer og mineraler kroppen har brug for. Green Magic-pulver kan være med til at man opnår den anbefalede mængde, hvis man ikke lige kan nå at få det med i den daglige kost.

 • 100% naturlig fremstillet
 • Har et højt indhold af vitaminer og mineraler
 • Green Magic-pulver kan hjælpe med vægttab
 • Indeholder 16 forskellige superfoods
 • Indeholder ren Spirulina pulver
 • Hjælper med at neutralisere og udskille affaldsstoffer
 • Green Magic fås både i pulver form og kapsler

Green Magic-pulver kan hjælpe med at skabe balance i kroppen, derudover kan det hjælpe med at give kroppen mere energi. Sammensætningen af at kroppen er i balance og den har fået mere energi kan hjælpe med at opnå et mere effektivt vægttab, da man får mere overskud i hverdagen når kroppen er i balance. 1 portion af Green Magic Pulver svarer ca. til 5-7 økologiske frugter og grøntsager, men til gengæld indeholder én portion af Green Magic Pulver kun 15 kalorier.

Læs mere
Type: Pulver
Indhold: 200 g
Dosering: 3 g om dagen
Behandlingsvarighed: 60 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Green Magic Pulver?

Dette supplement kommer i pulverform, så hvis man er typen der ikke bryder sig om piller eller ikke kan sluge piller er dette måske løsningen. Man kan opløse pulveret i et glas vand eller tilføje det til en smoothie. Det anbefales at man spiser 6 frugter og grøntsager om dagen for at opretholde en sund og afbalanceret kost, så man på den måde hjælper sig selv med at forblive sund. I dag er der mange der lever et hektisk liv med lange arbejdsdage og fritidsaktiviteter, som gør at man ikke altid har tid til at sætte kosten som første prioritet. I løbet af dagen er der mange som småspiser i mellem hovedmåltiderne og det er ikke altid det er de sunde madvarer man tyer til, når ens blodsukker falder. Green Magic Pulver kan hjælpe med at opretholde et stabilt blodsukker så man ikke får den sukkertrang man ellers godt kan opleve.

Derudover kan Green Magid Pulver hjælpe med at man får de nødvendige vitaminer og mineraler kroppen har brug for. Hvis man er typen som så mange andre, der ikke altid er god til at få de 6 stk. anbefalede frugter og grøntsager kan dette supplement være med til at man stadig får de nødvendige vitaminer og mineraler. Dette supplement kan hjælpe med at opnå vægttab, da det kan hjælpe med at skabe balance i kroppen og hjælpe med at stabilisere blodsukkeret.

Hvordan virker Green Magic Pulver?

Dette supplement er ideelt til dem der ikke bryder sig om piller, da pulveret nemt kan opløses i et glas vand. Supplementet består af et højt indhold af vitaminer og mineraler som er med til at skabe balance i kroppen. Derudover tilføjer pulveret også energi til kroppen, som gør at man bedre kan komme igennem dagen og træningen. Green Magic Pulver indeholder nogle af de højeste kilder til protein, dette protein er med til at kroppen udskiller det overskydende kolesterol i stedet for at optage det i kroppen.

Green Magic Pulver er blevet videnskabeligt testet og det er klinisk bevist at det kan hjælpe med at forbedre hjerte sundhed og kan hjælpe med at nedsætte aldringsprocessen.

Sammensætningen af de ovenstående effekter giver kroppen en bedre generel sundhed, som kan være med til at man føler mere overskud og mindre stresset.

Ingredienser i Green Magic Pulver

Dette supplement er produceret af 100% naturlige ingredienser. Nogle af disse ingredienser er:

Spirulina er faktisk en alge, men den er også en del af de såkaldte superfoods, da den har et højt indhold af mineraler og vitaminer. Det kan hjælpe med at øge hjernefunktionen og kan hjælpe med den generelle mentale kapacitet. Udover dette kan det også være med til at stabilisere blodsukkeret så det ikke ryger op og ned i løbet af dagen, på denne måde undgår man pludselig bliver træt og får lyst til noget sukker for at få blodsukkeret op igen.

Lecithin er kendt for at kunne sænke kolesteroltallet. Det indeholder linolsyre, cholin og fosfor, der alle er med til at energistofskiftet forbliver normalt, på denne måde skaber det balance i kroppen. Sammensætningen af stabilt kolesterol og mere balance er med til at man nemmere kan opnå et bedre vægttab. Hvis man har ikke har balance i kroppen eller man er meget stresset kan det godt være svært at tabe sig. Green Magic-pulver indeholder Lecithin som kan hjælpe med at skabe den nødvendige balance.

Byggræs juice ekstrakt indeholder enzymer, de sunde nærringsstoffer fra plante nærringsstoffer og er rig på antioxidanter. derudover indeholder det også jern, kalium og calcium. Alle disse faktorer er med til at Green Magic Pulver kan hjælpe med at fjerne giftstoffer fra kroppen som vi ikke behøver. Derudover er det høje indhold af antioxidanter med til at neutralisere de frie radikaler som kan være skadelig for kroppen hvis der er for mange.

Hvordan tager jeg Green Magic Pulver?

Dette supplement kommer som sagt i pulverform, hvilket gør det nemt at indtage, da det blot skal opløses i et glas vand, men man kan også tilføje det en smoothie eller hvad man nu har lyst til.

Det anbefales at man minimum tager det én gang om dagen, men for at få det mest optimale resultat anbefales det at tage det 3 gange dagligt.