Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Green Tea

Grøn te ekstrakt har adskillige gavnlige egenskaber, der alle kan bidrage til at optimere din krops sundhed og og fremtræden af blandt andet huden - og så er det 100 % naturligt. Den grønne te findes i flere forskellige varianter, herunder matcha pulver, der alle kan gavne på forskellige vis, og der er derfor med garanti en grøn te til enhver smag. Grøn te har bl.a. et højt indhold af antioxidanter, som kan hjælpe med at øge din fedtforbrænding. Se vores udvalg af grøn te ekstrakt her og læs hvad de hvert især kan bidrage med for dig og dit velvære.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er grøn te?

Du har måske hørt om hvor sundt det er og at grøn te kan øge din forbrænding. Men hvor kommer det egentlig fra og hvad er det helt præcist? Grøn te og grøn te ekstrakt (og sort te) kommer fra en variation af Camellia Sinensis planten, som vokser i Kina og Indien. Det er måden bladene bearbejdes på, der bestemmer hvilken type te de skal bruges som. Sort te bliver efterladt til at oxydere efter høstning, hvilket giver bladene den sorte farve og mere søde smag. Oxydering er samme process som der sker med et æble efter det er skåret ud eller man har bidt af det, ilten får frugtkødet til at brunes og blive sødere. Grønne teblade er derimod bearbejdet (opvarmet) lige efter høstning, så de ikke når at oxydere. Opvarmningen foregår enten ved dampning eller ved mild varme på en pande og bladene sættes derefter til tørring, så de bevarer deres friskhøstede smag og grønne farve. Grøn te ekstrakt fremstilles ved koncentrering af teen, som derefter tørres og pulveriseres. Dette pulver af grøn te øger din forbrænding, når det indtages regelmæssigt.

Hvordan kan grøn te ekstrakt hjælpe på vægttab?

Øg din forbrænding med grøn te. Grøn te ekstrakt har et naturligt højt indhold af katekiner (over 25 %) i forhold til den te man drikker og indeholder desuden koffein. Dette betyder at hvis du ønsker at få vægttab med green tea, så er det ekstraktet du skal gå efter. Katekiner er antioxidanter, som også findes i chokolade, og de er 20 gange stærkere end C-vitamin (Kilde: Gyldendal). Grøn te ekstrakt kan forbedre dit velvære og derudover kan grøn te også øge din forbrænding, så du får lettere ved at tabe dig. Det er antioxidanterne der sætter din forbrænding igang og koffeinen har længe været kendt som værende præstationsfremmende og energigivende. Dette betyder at du får optimale forhold til at give den en skalle med træningen og får maksimalt udbytte i forhold til fedtforbrænding. Men ikke nok med at du kan forbrænde mere fedt under træning, så kan grøn te ekstrakt også medføre at din fedtforbræning er igang selv når du ikke træner. Tilskuddet fås i kapselform, hvilket gør det let at indføre i din daglige rutine. Bestil i dag og se hvordan grøn te kan øge din forbrænding på en naturlig og effektiv måde, uden brug af farlige kunstige slanketilskud eller medicin.

Hvor hurtigt kan jeg mærke forskel med grøn te ekstrakt?

Det vil være forskelligt hvor hurtigt man kan få vægttab med green tea. Mange kan mærke den øgede energi og overskud rimelig hurtigt efter de er begyndt at tage det dagligt, men selve effekten med at øge din forbrænding med grøn te kan tage et lille stykke tid. Grøn te ekstrakt er en naturlig ingrediens og det vil derfor være forskelligt fra person til person, hvor hurtigt kroppen begynder at reagere på katekinerne. Det kan være en rigtig god idé at fokusere på en sund kost, indtage masser af væske og dyrke regelmæssig motion, for at give din krop optimale forhold for optagelse af tilskuddet. På denne måde vil du også opleve hurtigere resultater, når din forbrændig øges med grøn te. Vi anbefaler at du vejer og måler din krop inden du begynder, så du lettere kan følge med i din udvikling og se hvor hurtigt du kan få vægttab med green tea.

Kan grøn te ekstrakt give nogle bivirkninger?

Der er ikke registreret nogle bivirkninger ved indtagelsen af grøn te ekstrakt. Da det er et 100 % naturligt produkt, bør der ikke opstå nogle komplikationer medmindre man er allergisk overfor planten. Man skal være opmærksom på at ekstraktet har et naturligt højt indhold af koffein (dog ikke så højt som kaffe), så hvis man er overfølsom overfor koffein bør man være forsigtig.

Spørg bare - vi er her for at hjælpe

Vi har mange års erfaring med naturlige slanketilskud og vægttabsløsninger og holder os altid opdaterede med det seneste nye. Skulle du have nogle spørgsmål til grøn te ekstrakt eller vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf, live chat eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10 og 19.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.