Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Hamp Protein Pulver 500g WeightWorld
Hamp Protein Pulver 500g WeightWorld
Hamp proteinpulver 500g muskelopbygning
Hamp proteinpulver 500g muskelopbygning
Hamp proteinpulver ingredienser Weightworld
Hamp proteinpulver ingredienser Weightworld

Hamp Proteinpulver

Kosttilskud for muskeludholdenhed

Oversigt

Hemp Proteinpulver er plantebaseret, hvilket gør det perfekt til at hjælpe med at opbygge, forme og forstærke musklerne. Ingredienslisten består af det mest rene hamp og indeholder ingen tilsætningsstoffer; pulverform som gør det nemt at blande med til styrketræningen. Hamp proteinpulver er også helt fantastisk for kroppens sundhed og helbred, fordi det er fyldt med omega 3 fedtsyrer til gavn for hjernen og kolesterolniveauet, ligesom det er beriget med uopløselige fibre for fordøjelsen. Hamp protein er også en populær og eftertragtet kilde til protein, ofte valgt fremfor soya protein.

  • Proteinkilde til muskelstørrelse, -styrke og -form
  • Indeholder alle 9 essentielle aminosyrer
  • Beriget med omega fedtsyrer for hjernen, hjertet og kolesterolniveauet
  • Med naturlige fibre for fordøjelsessystemet
  • Rent veganskvenligt pulver, ingen tilsætnings- og smagsstoffer
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Certificeret høj kvalitet

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Hvad er fordelene ved Hemp Protein?

Et plantebaseret alternativ

At finde den rigtige kilde til protein til motion, hvis du er veganer eller vegetar kan være problematisk. Historisk set har de mest forbrugte proteinkilder fra kost været kød baseret på deres oprindelse, og kødfrie alternativer til kød er ofte af lavere kvalitet med hensyn til deres proteinkoncentration eller smag. Hamp Proteinpulver giver en bæredygtig plantebaseret løsning på dette problem, da det indeholder alle de vigtige aminosyrer uden nogen kilder fra kød.

Muskelopbygning

Hamp Protein pulver er en naturlig kilde til aminosyrer og protein, der bruges til at opbygge og reparere musklerne efter træning, for at hjælpe dig med at skulpturere og forme din krop. Hvad der også er fascinerende om hamp er dets indhold af aminorsyrer. En ingrediens, som folk ellers often forbinder med plantebaseret protein med henblik på muskeludholdenhed, men mangler visse aminosyrer. Hamp protein er dog heldigvis utroligt næringsmæssigt og indeholder alle 9 af de essentielle aminosyrer. Det er dem, som vores kroppe ikke naturligt kan producere, og betragtes derfor som det vigtigste for at medtage i kosten med det formål at opbygge og forme muskler.

Hjernen

Hvad vores hamp proteinpulver indeholder, som mange andre pulvertilskud ikke gør, er at hamp også er en naturlig kilde til omega-olier, som har mange fordele for kroppen. Især Omega-3 anvendes bredt som en måde at øge psykologisk funktion og hjernens sundhed på. Endnu en gang er dette utrolig lovende ud fra et plantebaseret perspektiv, for indtil for nylig blev fisk og fiskebaserede produkter anset som de eneste troværdige muligheder for at kunne indtage disse olier med det formål at bidrage til hjernens sundhed.

Hamp proteinpulver muskelvækst 500g

Ingrediens

Hamp proteinpulver

Vejledning

Bland 1 skefuld (svarende til ca. 30g per servering) med omtrent 200ml vand eller alternativt drys det over mad. Vi anbefaler en maksimum servering på 3 om dagen eller hvad din læge anbefaler. Du bør ikke overforbruge det, fordi den anbefalede dosis er allerede i overenstemmelse med effekten af kosttilskuddet.

Gode råd at tage i betragtning

For de bedste resultater skal du sikre dig, at hampprotein forbruges sammen med en afbalanceret kost og motion. Dette tilskud er ikke beregnet til at virke som et erstatning for et måltid. Dette produkt skal opbevares på et køligt og tørt sted uden for børns rækkevidde. Dette produkt er egnet til veganer og vegetarer, men du bør ikke indtage det, hvis du er under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(44)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.31% baseret på 64 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super protukter ❤️

B Belinda R
Bekræftet køb

rigtigt god produkt men er lidt dyrt

D Donny
Bekræftet køb

Jeg elsker dette kosttilskud!

T Tanja
Bekræftet køb

Lækker side, meget informerende

T Thomas
Bekræftet køb

Indtil videre fungerer det sgu fint

K Kalle
Bekræftet køb

Jeg tilføjer dette til mine shakes, når jeg går til gym. Konsistensen er god og smager okay med shaken

E Eric
Bekræftet køb

Jeg elsker dette, har brugt i omkring 3 uger og vil med sikkerhed købe mere, når denne løber tør. Jeg kan også godt lide, hvordan de har rabatterne, hvis du køber mere.

J Jack
Bekræftet køb

Det er lidt rodet, men jeg gætter på, det er det samme med ethvert pulver. Jeg kan dog godt lide det generelt, og bøtten er af god størrelse.

C Caleb
Bekræftet køb

Jeg stødte på denne i en opskrift, og jeg kan virkelig godt lide det både i opskriften og som sædvanligt

M Michael
Bekræftet køb

Jeg bruger det i min træningsdrik, det er så godt, blandes rigtig fint

T Tyler

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide