• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hemp Muscle Balm

Overfladisk Muskel Behandling
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Slider sport, alder eller slitage på dine muskler? Hvorfor så ikke prøveHamp Muskelbalsam? Hamp Muskelbalsam hjælper med at lindre dine muskelsmerter, fordi det har en kraftig 300 mg styrke af hamp ekstrakt af høj kvalitet såvel som en række naturlige olier, herunderEucalyptus og Lavendel. Endvidere er det nemt at påføre huden, så du er sikker på at nyde at bruge det også!

 • Naturlig balsam til ømme muskler
 • Støtter knoglerne & leddene
 • 300mg styrke Hamp Ekstrakt
 • Med organiske & æteriske olier
 • Høj kvalitet, sikker & naturlig
 • Til brug på overfladen af muskler
 • Organisk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Halal

Hvad er Hemp Muscle Balm?

Hemp Muscle Balm er et brugervenligt produkt designet til at hjælpe med muskler såvel som at støtte leddene. Denne eksternt anvendte balsam har til formål at hjælpe med at berolige, virke afslappende og pleje musklerne, når det er påført huden, uden at forårsage irritation. Det gør dette takket være sin unikke formel kompromitteret af en kraftig, men sikker 300mg styrke hamp ekstrakt af høj kvalitet, som er kendt for at virke godt til muskler, knogler og led. Dette kombineres med en række økologiske og æteriske olier, så vi ender med en smuk glat hamp balsam, der er ideel til dem med muskelsmerter, især som resultat af sport eller aldring.

Hvad er fordelene ved Hamp?

Der er mange forskellige opfattelser af Hamp, men når du bruger en sikker og pålidelig kilde, kan den faktisk have mange fantastiske fordele! En af hovedårsagerne til dette er, at den er pakket fuld af gavnlige forbindelser, herunder fedtsyrer omega-3 og 6, linolsyre og en række super vitaminer. Som et resultat er den ideel til at støtte ømme muskler, knogler og led og kan endda hjælpe med den overordnede velvære!

Hemp Muscle Balm ingredienser

Ved siden af den vigtigste ingrediens Hamp indeholder denne naturlige muskelbalsam også en række naturlige olier designet til at fungere som både en løfter til Hamp ekstraktet og at give deres egne fantastiske fordele. Disse omfatter:

Protection

Organisk Kokosolie
Fyldt med sunde, mættede fedtstoffer, er økologisk kokosolie meget anvendt for sine fugtighedsbevarende egenskaber til huden. Det er desuden kendt at have evnen til at hjælpe med ømhed i dine muskler. Som følge heraf kan denne naturlige olie, når den gnides på huden, hjælpe med ømme muskler og er en populær ressource.

Brain Health

Eucalyptus Æterisk Olie
En naturlig ingrediens, Eucalyptus Æterisk Olie kan virke støttende for ømme muskler. Det skyldes at rødme, hævelse og ømhed i musklerne kan hjælpe ved at påføre et lag af dette populære middel på det berørte område, da det vides at have en afkølende virkning på huden.

Absorption

Lavendel Æterisk Olie
Lavendel Æterisk Olie er almindelig kendt for sin beroligende effekt. Ud over dette kan det også hjælpe med hævede og røde muskler i kroppen. Lavendel Olie har desuden kapacitet til at hjælpe med at sørge for smerter i musklerne, så det findes ofte i naturlige helseprodukter til muskel og led.

Fuld liste af ingredienser: Organisk Kokosolie, Organisk Bivoks, Organisk Arganolie, Organisk Hyben Olie, Organisk Geraniumolie, Eucalyptus Æterisk Olie, Lavendel Æterisk Olie, Hamp Ekstrakt.

Anvendelse

Hvis du vil bruge Hemp Muscle Balm, skal du lægge et tyndt lag på det ønskede område og forsigtigt massere det ind i huden med fingrene. Brug denne balsam efter behov. Dette produkt er kun beregnet til ekstern brug, så undgå brug på eller omkring øjenområdet. Brug ikke hvis du er gravid eller ammer. Opbevares utilgængeligt for børn og opbevares væk fra direkte sollys. Hampen i dette produkt er lovlig og sikker og vil ikke få dig til at føle dig høj.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 4.5

91.67% baseret på 12 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • mine knæ svulmer op fra tid til anden, og det er det bedste, jeg har fundet for at hjælpe på dette, uden at tage medicin

  R Ross weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Rigtig god for mit knæ

  P Paul weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • føles dejligt på huden, og duften er også okay

  S Susana weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg har smurt dette på ryggen hver dag, siden jeg havde en skade ved at spille tennis, og det har virkelig hjulpet

  C Carolina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Dette gnider meget lettere ind, end jeg troede. Jeg vil anbefale andre med muskel problemer

  L Lucas weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg har en gammel skade i benet, og dette hjælper meget på musklen

  I Imran weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Denne er god, men ville være bedre, hvis der var mere

  S Sean weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg har en hel del rygsmerter, og denne begynder virkelig at hjælpe

  C Carl weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg bruger dette produkt 2 gange om dagen, da jeg har ondt i led. For mig virker det ofte efter kun 1 time, og jeg elsker det

  Me Mikkel e. weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person