WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Ny

Hyaluronsyre-kapsler

400 mg 60 Kapsler | Naturligt kosttilskud for knogler og led

WeightWorlds Hyaluronsyre-kapsler er en perfekt og let måde at tage vare på knogler og led. Produktet indeholder 90 % hyaluronsyre, som er 400 gange højere end den gennemsnitlige dosering. Det giver din krop akkurat det, den har brug for og på den bedst mulige måde. Det støtter knogler og led til en aktiv livsstil og kan også hjælpe med aldrende hud, så du føler dig ung indvendigt og udvendigt!

  • Naturligt kosttilskud for knogler og led
  • Mod aldringstegn og rynker
  • Indeholder en styrke på hele 400 mg pr dosering
  • Med 90 % ren hyaluronsyre
  • 60 kapsler er nok til én måneds forbrug
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Vegetarisk
  • Laktosefri
23.57
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er WeightWorld Hyaluronsyre-kapsler?

Disse kapsler med hyaluronsyre er et af de bedste kosttilskud tilgængeligt på markedet. Det støtter knogler, led og hud. Produktet indeholder en styrke på hele 400 mg pr dosering, hvilket er 400 gange mere end gennemsnittet. Du kan derfor være sikker på, at du får det som er bedst for dig og din krop. Hver kapsel indeholder 90 % ren hyaluronsyre og kan let gøres til en del af din daglige rutine. Kapslerne er lette at sluge.

Hvad gør de?

WeightWorlds hyaluronsyre-kapsler er fremstillet til at støtte led, knogler og hud indefra. Når vi bliver ældre, falder det naturlige niveau af hyaluronsyre i kroppen, og det giver stive led, For at bekæmpe dette bidrager kapslerne til et øget niveau. Desuden vil din hud se frisk, blød og ung ud.

Hvem er de til?

WeightWorlds hyaluronsyre-kapsler er ideelle for dem, som ønsker at tage vare på knogler, led og hud. Produktet er perfekt for dem, som leder efter noget, der kan bekæmpe aldringstegn, fugtgive huden naturligt og reperare den.

Kapsler med hyaluronsyre passer også for dem, som tager kosttilskudd med glukosamin eller kollagen, da det supplerer deres unike fordele.

Brugsanvisning

Tag blot 2 kapsler om dagen, helst sammen med et eller som anvist af sundhedspersonale. For det bedste resultat bør du tage kapslerne samme tid hver dag. Kosttilskuddet er naturligt og har derfor ingen kendte bivirkninger. Læs altid listen med ingredienser, så du undgår allergiske reaktioner. Kosttilskuddet er fri for salt, stivelse, hvede, majs, gluten, laktose, gær, mejeriprodukter, kunstige tilsætningsstoffer og -farver. Det er veganervenligt. Det er ikke egnet for de under 18 år.

Fuld ingrediensliste

Aktive ingredienser: Hyaluronsyre

Andre ingredienser: Fyldemiddel (Magnesium Stearate, Silikondioksid), Anti-klumpemiddel (Maltodekstrin, Mikrokrystallincellulose), Kapselskal (HPMC).

Læs mere
Hyaluronsyre-kapsler 400 mg 60 Kapsler | Naturligt kosttilskud for knogler og led

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

85.71% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Glimrende.

A Anne G
Bekræftet køb

Det har virkelig gjort godt for min gamle hud. Den er påfaldende glat for min alder.

A Anne G
Bekræftet køb

gode produkt

m manuel J
Bekræftet køb

Alt i orden hos WeightWorld

J Jean D
Bekræftet køb

Kom med meget hurtig levering og ser ud til at være af god kvalitet. Jeg har kun taget et par dage, så jeg kan ikke kommentere langtidseffekter, men jeg har ikke haft bivirkninger indtil videre, så det er godt.

J Jeppe
Bekræftet køb

Elsker at de er veganske og laktosefri

M Mia
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter