Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Hyaluronsyre Kapsler

300 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud til knogler, hud og led

Oversigt

  • Højt indhold af hyaluronsyre - hele 300mg
  • Anti aging tilskud til huden, knogler og led
  • Giver fugt, fylde og elasticitet til huden
  • Tag 1 dagligt - nok til 6 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Weightworlds Hyaluronsyre Kapsler er et naturligt kosttilskud med 90% hyaluronsyre til at give fugt, fylde og elasticitet til huden, ligesom det bidrager til at smøre leddene.

Kroppens naturlige produktion af hyaluronsyre falder helt naturligt med alderen, og derfor kan du med fordel tage et naturligt anti-ageing-kosttilskud med hyaluronsyre til at give din krop den nødvendige støtte indefra.

  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • GMO Free

Hyaluronsyre - et naturligt kosttilskud til dit velvære

WeightWorlds hyaluronsyre-kapsler er et naturligt kosttilskud med en af de mest potente styrker på markedet. Hver kapsel indeholder 300mg hyaluronsyre, hvilket er 300 gange mere end gennemsnittet, og du kan derfor være sikker på, at du får det bedste for dig og din krop. Hver kapsel indeholder 90% ren hyaluronsyre til at støtte knogler, led og hud, og er et ideelt tilskud til dit generelle velvære.

Hyaluronsyre binder væske og fugtgiver

Vores hyaluronsyre-kapsler er udviklet til at støtte led, knogler og hud indefra. Kroppen producerer helt naturligt hyaluronsyre, men med alderen producerer vi ganske enkelt mindre af det. Det kan føre til stive led, mindre elastisk hud samt andre problemer, der er helt naturlige med alderen, da hyaluronsyre binder væske og fugtgiver. Netop derfor vælger flere med tiden at tage et tilskud hyaluronsyre til at give kroppen den nødvendige støtte til hud, led og knogler.

Hvem kan få gavn af at tage et tilskud med hyaluronsyre?

Et kosttilskud med hyaluronsyre er ideelt til både mænd og kvinder, der er kommet lidt op i alderen, og som gerne vil forkæle deres krop med de nødvendige byggesten til knogler, led og hud. Med alderen kan man nemlig godt få problemer med stive led, rynker og skrøbelige knogler, og eftersom kroppens evne til at danne hyaluronsyre falder helt naturligt med alderen, kan man forkæle sin krop og velvære med et tilskud hyaluronsyre.

Kapslerne er også ideelle til personer, der tager kosttilskud med glucasomin eller kollagen, da hyaluronsyre supplerer og forstærker netop disse to naturlige ingrediensers egenskaber.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 kapsel om dagen før et hovedmåltid og sammen med et stort glas vand. For at få det bedste ud af kapslerne bør du tage dem samme tid hver dag.

Hyaluronsyre-tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kosttilskuddet indeholder hverken salt, stivelse, hvede, majs, gluten, laktose, gær eller kunstlige tilsætningsstoffer eller farver. Er velegnet til vegetarer samt veganerer. Er ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Hyaluronsyre, Maltodextrin, Magnesiumstearat , Siliciumdioxid (Anti-klumpning), Mikrokrystallinsk cellulose (fyldemiddel), Kapselskal (HPMC)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Hyaluronsyre Kapsler
Hyaluronsyre Kapsler

300 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud til knogler, hud og led

249 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(97)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.99% baseret på 133 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Glimrende.

A Anne G
Bekræftet køb

Det har virkelig gjort godt for min gamle hud. Den er påfaldende glat for min alder.

A Anne G
Bekræftet køb

gode produkt

m manuel J
Bekræftet køb

Alt i orden hos WeightWorld

J Jean D
Bekræftet køb

Virker fint, ingen bivirkninger

H Heidi J
Bekræftet køb

Umiddelbart ser og mærker jeg ingen forskel, men jeg fortsætter og håber virkningen indtræffer med tiden.

V Vivi H
Bekræftet køb

Rigtigt godt med et produkt i en klar beholder!! Dejligt kun at skulle spise en kapsel!!

A Anett J
Bekræftet køb

Ikke nemt at vurdere kosttilskud. Så jeg lander midt i 👍😊

k kunde
Bekræftet køb

Kom med meget hurtig levering og ser ud til at være af god kvalitet. Jeg har kun taget et par dage, så jeg kan ikke kommentere langtidseffekter, men jeg har ikke haft bivirkninger indtil videre, så det er godt.

J Jeppe
Bekræftet køb

Elsker at de er veganske og laktosefri

M Mia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide