Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Hyaluronsyre Kapsler

300 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud til knogler, hud og led

Oversigt

Hyaluronsyre-kapsler er et naturligt kosttilskud med 90% hyaluronsyre til hud, led og knogler. Kroppen producerer selv proteinstoffet hyaluronsyre til at give fugt, fylde og elasticitet til huden, ligesom det holder leddene 'smurte' og øjnene fugtige. Men produktionen falder helt naturligt med alderen, hvilket kan skabe helbredsmæssige problemer. Derfor vælger flere at tage et naturligt anti-ageing-kosttilskud med hyaluronsyre til at forkæle knogler, led og hud med den nødvendige støtte indefra til en aktiv livsstil.

  • Naturligt kosttilskud til knogler, led og hud
  • Til tegn på aldring og rynker
  • 300 mg hyaluronsyre per daglig dosis
  • 90% ren hyaluronsyre
  • 180 kapsler - nok til 6 måneder
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • GMO Free

Hyaluronsyre-kapsler - et naturligt kosttilskud til dit generelle velvære

WeightWorlds hyaluronsyre-kapsler er et naturligt kosttilskud med en af de mest potente styrker på markedet. Hver kapsel indeholder 300mg hyaluronsyre, hvilket er 300 gange mere end gennemsnittet, og du kan derfor være sikker på, at du får det bedste for dig og din krop. Hver kapsel indeholder 90% ren hyaluronsyre til at støtte knogler, led og hud, og er et ideelt tilskud til dit generelle velvære.

Hyaluronsyre binder væske og fugtgiver

Vores hyaluronsyre-kapsler er udviklet til at støtte led, knogler og hud indefra. Kroppen producerer helt naturligt hyaluronsyre, men med alderen producerer vi ganske enkelt mindre af det. Det kan føre til stive led, mindre elastisk hud samt andre problemer, der er helt naturlige med alderen, da hyaluronsyre binder væske og fugtgiver. Netop derfor vælger flere med tiden at tage et tilskud hyaluronsyre til at give kroppen den nødvendige støtte til hud, led og knogler.

Hvem kan få gavn af at tage et tilskud med hyaluronsyre?

Et kosttilskud med hyaluronsyre er ideelt til både mænd og kvinder, der er kommet lidt op i alderen, og som gerne vil forkæle deres krop med de nødvendige byggesten til knogler, led og hud. Med alderen kan man nemlig godt få problemer med stive led, rynker og skrøbelige knogler, og eftersom kroppens evne til at danne hyaluronsyre falder helt naturligt med alderen, kan man forkæle sin krop og velvære med et tilskud hyaluronsyre.

Kapslerne er også ideelle til personer, der tager kosttilskud med glucasomin eller kollagen, da hyaluronsyre supplerer og forstærker netop disse to naturlige ingrediensers egenskaber.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 kapsel om dagen før et hovedmåltid og sammen med et stort glas vand. For at få det bedste ud af kapslerne bør du tage dem samme tid hver dag.

Hyaluronsyre-tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kosttilskuddet indeholder hverken salt, stivelse, hvede, majs, gluten, laktose, gær eller kunstlige tilsætningsstoffer eller farver. Er velegnet til vegetarer samt veganerer. Er ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Hyaluronsyre, Maltodextrin, Magnesiumstearat , Siliciumdioxid (Anti-klumpning), Mikrokrystallinsk cellulose (fyldemiddel), Kapselskal (HPMC)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.62% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Glimrende.

A Anne G
Bekræftet køb

Det har virkelig gjort godt for min gamle hud. Den er påfaldende glat for min alder.

A Anne G
Bekræftet køb

gode produkt

m manuel J
Bekræftet køb

Alt i orden hos WeightWorld

J Jean D
Bekræftet køb

Virker fint, ingen bivirkninger

H Heidi J
Bekræftet køb

Kom med meget hurtig levering og ser ud til at være af god kvalitet. Jeg har kun taget et par dage, så jeg kan ikke kommentere langtidseffekter, men jeg har ikke haft bivirkninger indtil videre, så det er godt.

J Jeppe
Bekræftet køb

Elsker at de er veganske og laktosefri

M Mia
Bekræftet køb

Gode kapsler der er nemme at tage. Elsker Hyaluronsyre til kroppen

M Malene
Bekræftet køb

Jeg tager dem hver dag og det er så fedt man kan spare penge ved at købe flere bøtter :)

J Julie
Bekræftet køb

jeg foretrækker at bruge hyaluronsyre i min serum. synes ikke kapslerne er så effektive

L Laura

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide