Tilfredsheds Garanti

Inulin Pulver

Kosttilskud med højt fiberindhold

Oversigt

Vores Inulin-pulver er hentet dybt inde i Amazonas regnskov fra den eksotiske Chicory plante. Ved at bruge kun de reneste former for Inulin har vi lavet et pulvertilskud, der nemt kan blandes i drikkevarer og mad, og det indeholder alle fordelene som en naturlig og plantebaseret prebiotika. Inulin er både lavt kalorieindhold og en rigelig kilde til fiber, hvilket gør det til det perfekte naturlige kosttilskud til din vægtkontrol og fordøjelse.

  • Mest rene og naturlige inulin
  • Utrolig højt fibreindhold
  • Naturlig prebiotika
  • Lavt kalorieindhold
  • 100 serveringer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Laktosefri

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvorfor tage et prebiotisk kosttilskud?

Fiber, om det er opløseligt eller uopløseligt fra naturen, er et af de vigtigste næringsstoffer til vores daglige kost med det formål at nedbryde mad i fordøjelsen. Men på trods af dette kan det ofte forsømmes, når det gælder valg af måltider af mange mennesker. Derfor henvender mange mennesker sig til høje fibertilskud kendt som prebiotika.

Hvad er fordelene ved Inulin?

Et eksempel på et virksomt prebiotika er inulin-pulver; et essentielt nærringsstof med en kilde fra chicory-rødder, som er kendt for deres høje koncentration af fibre. Foruden at være et sundt og naturligt ingrediens har Inulin nogen interesante fordele i sig som gør det sundt at tilpasse i din kost.

Fordøjelse

Inulin er utrolig høj i naturlige fibre, som vores krop bruger til at nedbryde mad i fordøjelsen. At have den bedste fordøjelse sikrer at mere af hvad du spiser, omdannes til energi eller forbruges af kroppen i stedet for at blive omdannet til fedt. Udover det er et effektivt fordøjelsessystem en fantastisk måde at hjælpe med at styre dine energiniveauer og sikre, at du holder dig i takt med din naturlige rytme.

Blodsukker

Fiberen i Inulin er fantastisk til nedbrydning af mad, og en effektiv metode for at fordøje mad og kan også bidrage til at forhindre at blodsukkerniveauet øges, hvilket ellers ville medføre ændringer i energiniveauet og kunne fremme kroppen til at gemme overskydende glukose som fedtceller.

Komfort

Tilsætningen af en sund mængde fiber i din kost har også nogle positive konsekvenser i bunden af din fordøjelse. Fibre bruges typisk som et middel til at hjælpe med at regulere afføring. Selvom man ofte ser det som en enkel proces til bortskaffelse af afføring, kan man have balance og regulering i tarmens bevægelser, så du føler dig frisk og fri for mave og tarmsmerter, som ellers kunne komme i vejen for dit daglige liv.

Velvære

En anden stor ting ved Inulin er når det kommer i pulverform, fordi dermed er det ofte lugtfri og smagsløst. Det betyder, at det let kan blandes i enhver drink eller sauce uden risiko for påvirkning af smagen eller den samlede oplevelse. Dette gør også det også nemmere for, hvordan man tager det som en brise, fordi du ikke behøver at spilde tid på at balancere aromastoffer.

Vægtkontrol

Pulveret bidrager til naturlig vægtkontrol

Rig på fibre

Rig på naturlige fibre for fordøjelsen

Lavt kalorieindhold

For dagligt forbrug

Langvarig brug

100 serveringer af inulin i hver pakke

Ingredienser

Inulin Fructo-Oligosaccharides (FOS).

Vejledning

For at indtage inulin-pulver bør du helt enkelt blande en skefuld i vand eller i din yndlingsjuice om dagen. Derudover er det ikke anbefalet at overforbruge den anbefalede dosis. Ske er inkluderet. Altid sikre dig at gemme skeen i bøtten og ikke at spilde for meget, for at undgå tab af pulver.

Gode råd

Inulin betragtes for at være et kosttilskud, hvilket betyder, at det ikke må indtages som en erstatning for et måltid. Dette kosttilskud bør indtages sammen med en afbalanceret kost og motion for de bedste resultater. Dette kosttilskud er egnet til både veganer og vegetarer. Sørg for at tjekke ingrediensen, hvis du har en særlig form for allergi. Dette kosttilskud bør ikke indtages af børn under 18 år.

Inulin Pulver Kosttilskud med højt fiberindhold

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 8 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ok produkt👍

B Birte L
Bekræftet køb

Fantastisk produkt

K Karina T
Bekræftet køb

Super fed hjemmeside!

J James
Bekræftet køb

godt pulver. serveringsstørrelse er okay, og smag er også okay

H Harry
Bekræftet køb

en god størrelse for pengene, god værdi.

A Adrian
Bekræftet køb

Jeg føler, at jeg har spist mindre, siden jeg begyndte at tage dette, og jeg kan godt lide størrelse af bøtte

A Azi
Bekræftet køb

Det er dejligt, at det er laktose og glutenfrit

M Mary
Bekræftet køb

blandes godt. Jeg kan godt det!. 5 stjerner.

R Ruika

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide