Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Jern Complex med C-vitamin

360 Kapsler | Jernkapsler med C-vitamin

Oversigt

 • Komplet jerntilskud med C-vitamin
 • Beriget med B12, zink og selen til dit immunforsvar
 • Bidrager til at reducere træthed
 • 360 kapsler - nok til 6 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

Jern Complex fra WeightWorld er et unikt jerntilskud, der er beriget med B12- og C-vitamin samt selen og zink, der blandt bidrager til at reducere træthed, vedligeholde immunforsvaret, din kognitive funktion samt produktionen af røde blodceller.

Alle mineraler og vitaminer i tilskuddet er nøje udvalgt til at komplementere hinanden og derved øge effekten af både jern, C-vitamin, B12-vitamin samt zink og selen.

Tag blot 2 kapsler om dagen for at nyde godt af de mange fordele ved et komplet jerntilskud, som indeholder nok jernkapsler til 6 måneders daglig forbrug.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free
 • Certificeret høj kvalitet

Jernmangel er en almindelig mangelsygdom blandt danske kvinder

Forskere anslår, at op mod 40 procent af alle danske kvinder i den fødedygtige alder enten lider af eller er på nippet til at lide af jernmangel, der ligeledes er den mest udbredte mangelsygdom på verdensplan. Symptomer på jernmangel kan variere, men kan udvikle sig alvorligt, hvis du lider af jernmangel i en længere periode. Du skal være opmærksom på følgende symptomer, da det kan være en indikation på, at du lider af jernmangel:

 • Træthed
 • Svimmelhed
 • Nedsat fysisk ydeevne
 • Hjertebanken
 • Åndenød
 • Hovedpine
 • Susen for ørerne

Selvom der er mange mulige forklaringer på, at det primært er kvinder, der lider af jernmangel, er den primære årsag jerntab i forbindelse med din menstruation. Derudover stiger kvinders jernbehov kraftigt under en graviditet, da din krop skal bruge masser af jern for at give livmoderen og fosteret de bedste forudsætninger for vækst og udvikling.

Hvorfor er jern så vigtigt?

Jern er vigtigt, da din krop bruger mineralet til at sikre, at du har et velfungerende immunforsvar, og det bidrager ligeledes til at producere røde blodceller samt hæmoglobin, hvilket har en stor betydning for den mængde blod og ilt, der transporteres rundt i kroppen. Hvis du ikke får dækket dit jernbehov, er der risiko for, at du kommer til at lide af jernmangel (anæmi), der ofte viser sig som træthed, svimmelhed, nedsat fysisk ydeevne, hjertebanken, åndenød, hovedpine eller susen for ørene.

Med det i tankerne har WeightWorld udviklet et komplet kosttilskud til dig, så du kan få dækket dit daglige jernbehov ved blot at tage 2 kapsler om dagen. Derudover får du også dækket dit behov for flere andre vigtige næringsstoffer som eksempelvis B12- og C-vitamin samt selen og zink, der alle er essentielle mineraler og vitaminer til flere af kroppens vigtigste funktioner.

Jern Complex med C-vitamin - et komplet jerntilskud

Med dine behov i tankerne har WeightWorld udviklet et unikt jerntilskud, der foruden det vigtige mineral jern også indeholder essentielle næringsstoffer til give dig et sundheds-boost i en travl og hektisk hverdag. Tilskuddet indeholder også:

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler om dagen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få den bedste effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Velegnet til vegetarer og veganere. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

C-vitamin (som ascorbinsyre), B12-vitamin (som cyanocobalamin), jern, (som jernfumarat), zink (som zinkcitrat), selen ( som selenomethionin), vindruekerneekstrakt, ingefærro6d, sortlagret hvidløgsekstrakt, tranebærekstrakt, gurkemejeekstrakt, hyben, Lactobacillus Acidophilus-pulver, Fyldemiddel: brunt rismel, antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat, vegetabilsk kapselskal: hypromellose (HPMC)

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(61)
4 Stjerner
(17)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.58% baseret på 80 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fik dem af en veninde fordi hun mente at jeg er for bleg og var derfor overbevist om at jeg manglede jern. Har kun taget dem i et par uger men kan allerede mærke en effekt. Så mange tak!

B Britta
Bekræftet køb

Har døjet meget med træthed og blev anbefalet af min læge at tage et jerntilskud. Og må sige at jeg er positivt overrasket over hvor godt det har virket. Har allerede fået mere overskud i hverdagen.

J Johanna
Bekræftet køb

Super hurtig levering og et fantastisk jerntilskud. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg bestiller.

M Mette
Bekræftet køb

Har fået mere overskud i hverdagen efter blot en måned. Så fem stjerner fra mig!

M Martin
Bekræftet køb

Virker som lovet.

A Ahmed
Bekræftet køb

Hurtig levering og virker som forventet. Vil bestille flere når jeg løber tør.

Z Zamina
Bekræftet køb

Bløder rigtig meget når jeg menstruerer. Så fik anbefalet at tage et jerntilskud, og fandt så disse ved et tilfælde. Kan helt klart anbefales, da man også får andre vitaminer og mineraler som en ekstra bonus!

M Marianne
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig.

J Josef
Bekræftet køb

Læste en artikel om at man alle kvinder stort set lider af jernmangel, og fandt Jern Complex hos weightworld, da man på den måde kunne få både jern og andre vigtige mineraler og vitaminer ved blot at tage ét tilskud om dagen.

M Mina
Bekræftet køb

Har kun taget dem i et par uger. Så det er lidt svært at vurdere, om de virker. Men hurtig levering.

G Gry

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide