Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Jerntilskud forklædt som vingummier
Jerntilskud forklædt som vingummier
Jerntilskud forklædt som vingummier
Jerntilskud forklædt som vingummier

Jern Vingummier

14 mg 120 Gummies | Med lækker smag af fersken

Oversigt

 • Jerntilskud forklædt som vingummier
 • Bidrager til at reducere blodmangel, træthed og udmattelse
 • Lækker ferskensmag
 • Spis 2 vitamin-vingumier dagligt - nok til 2 måneder
 • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Jern Vingummier er et innovativt jerntilskud forklædt som velsmagende vingummier med ferskensmag, og giver dig en høj dosis på 14mg jern ved blot at spise to vingummier om dagen.

Jern er et essentielt mineral, og bidrager til en normal kognitiv funktion, at mindske træthed og udmattelse samt til et normalt fungerende immunforsvar. Jern bidrager også til en normal produktion af røde blodlegemer og en normal ilttransport i kroppen.

Jerntilskud i vingummieform er et velsmagende alternativ til almindelige vitaminpiller, og er et sundere alternativ til almindelige vingummier, hvis du gerne vil have lidt sødt til ganen hver dag.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free

Vingummi-vitaminer - et velsmagende alternativ til piller

Mange har problemer med at sluge almindelige vitaminpiller eller kosttilskud med essentielle mineraler, og får derfor ikke dækket deres daglige behov for vigtige næringsstoffer. Med det i tankerne har vi her hos WeightWorld udviklet en række velsmagende vingummi-vitaminer, så du på en velsmagende og praktisk måde kan få dækket dine vitamin- og mineralbehov.

En af disse vitamin-vingummier er vores Jern Vingummier, som giver dig en høj dosis på 14mg jern per daglige dosis. Vingummierne har en lækker ferskensmag, indeholder kun 10 kalorier og 2 gram sukker per vingummi, og er dermed et perfekt alternativ almindelige vingummier, hvis du gerne vil have taget toppen af din sukkertrang. Derudover får du som sagt også en høj dosis af det vigtige mineral jern, som er vigtigt for flere af kroppens funktioner.

40% af alle danske kvinder lider af jernmangel

Alle kan komme til at lide af jernmangel, men det er især kvinder, der er i overvejende risiko for at komme til at opleve jernmangel. Faktisk indikerer videnskabelige studier, at op mod 40 procent af alle danske kvinder i den fødedygtige alder lider af jernmangel, og det er også den mest udbredte mangelsygdom på verdensplan.

Der er mange årsager til, at det primært er kvinder, der lider af jernmangel, men den primære forklaring er jerntab i forbindelse med menstruation. Derudover stiger kvinders behov for jern kraftigt under en graviditet, da kroppen har brug for masser af jern til at give livmoderen og fosteret de bedste forudsætninger for vækst og udvikling. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen også, at kvinder som minimum tager et jerntilskud fra graviditetsuge 10 og resten af graviditeten.

Hvorfor er det vigtigt at undgå jernmangel?

Det er vigtigt, at du får dækket din krops jernbehov - enten via din kost eller ved at tage et jerntilskud for at undgå jernmangel. Symptomer på jernmangel (anæmi) er blandt andet:

 • Træthed
 • Svimmelhed
 • Nedsat fysisk ydeevne
 • Hjertebanken
 • Åndenød
 • Hovedpine
 • Susen for ørerne

Det skyldes, at din krop bruger mineralet jern til at sikre et velfungerende immunforsvar, og birager ligeledes til at producere røde blodceller samt hæmoglobin, hvilket har en betydning for den mængde blod og ilt, der cirkulerer rundt i kroppen. Så hvis du ikke får dækket dit daglige jernbehov via kosten, kan du overveje at supplere op med WeightWorlds Jern Gummies, så du kan få en høj daglig dosis på 14mg jernved blot at spise 2 jern-vingummier.

Hvem bør overveje at tage et jerntilskud?

Generelt set kan alle, der gerne vil have et boost til immunforsvaret eller blodproduktionen, tage et kosttilskud med jern, hvis du ikke får dækket dit jernbehov via kosten.

Kvinder er dog i risikogruppen for at komme til at lide af jernmangel på grund af deres menstruation, og derfor anbefales det også, at kvinder tager et jerntilskud, indtil de som minimum kommer i overgangsalderen.

Derudover kan du som veganer og vegetar også komme til at lide af jernmangel, da fødevarer med jern ofte er animalske, såsom kylling, oksekød og indmad.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du spiser 2 jern-vingummier dagligt for at få dækket dit jernbehov. Skal spises som almindelige vingummier, ikke sluges. Overskrid ikke den daglige dosis. Skal tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Velegnet til veganere og vegetarer. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Jern (som jernfumurat), Geleringsmiddel (pektin), Sukker, Glukosesirup, Lilla gulerodsjuice-koncentrat, Surhedsregulerende middel (citronsyre og natriumcitrat), Glaseringsmiddel (Vegetabilsk olie [indeholder carnaubavoks]), naturlig ferskensmag.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Jern Vingummier
Jern Vingummier

14 mg 120 Gummies | Med lækker smag af fersken

199 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

169 kr.

+
Multivitamin Vingummier
Multivitamin Vingummier

120 Gummies | Vitaminpiller som vingummier

179 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(63)
4 Stjerner
(17)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.73% baseret på 82 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har voldsomme menstruationssmerter og blev anbefalet at tage jern piller. Har problemer med at sluge piller og fandt heldigvis jernvingummier i stedet. Og de smager virkelig lækkert.

J Jytte
Bekræftet køb

Super hurtig levering. Og vingummierne er virkelig lækre, hvilket overraskede mig meget.

L Lone
Bekræftet køb

Virker efter hensigten.

T Tabitha
Bekræftet køb

Billigere end andre vitamin vingummier på markedet, og ikke meget billigere end jern piller som jeg har problemer med at spise.

Z Zoya
Bekræftet køb

Kosttilskud er selvfølgelig sundt, men har virkelig problemer med at få normale piller ned. Så vingummier er det perfekte alternativ for mig.

L Lotte
Bekræftet køb

Tager dem dagligt og er perfekt under min menstruation, hvor jeg ikke længere oplever voldsomme symptomer.

L Louise
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig.

Z Zenia
Bekræftet køb

Smager virkelig lækkert! Er på slankekur og tæller alle mine kalorier. Så selvom jeg holder mig fra slik og andet, er disse vingumier perfekte så jeg kan få mit daglige dosis jern og sametidig få mit jern tilskud.

S Susan
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig. Har allerede bestilt to bøtter mere! Ser nærmest frem til at spise en vingummi med jern hver dag for at få lidt lækkert.

L Line
Bekræftet køb

Lidt langsom levering. Smager godt. Men har kun taget dem i et par uger. Nu må vi se, om de virker.

H Henriette

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide