Joint Health Plastre til Ledstøtte

30 Plastrer | Naturlig støtte til led

Oversigt

Det at vedligeholde sunde led kan være svært. Men det er gjort nemt med Joint Health Support Patch. Disse led plaster virker ved at bidrage med naturlige og aktive ingredienser, der tilføres ledene og dermed hjælper med at vedligeholde sunde led, samtidig med at vedligeholde sunde korsbånd og sener, så du kan føle dig mere rask og bruge dine led som aldrig før!

 • Naturlig støtte til sunde led
 • Hjælper sener, ledbånd og led
 • Virker i 24 timer
 • Nok til 1 månedsforbrug
 • Behagelige og diskrete at bruge
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Økologisk
 • Glutenfri
 • Køb 1 199 kr.
 • Køb 2 358 kr. 398 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 477 kr. 597 kr. Du sparer 20%

Smerte og betændelse i led

Mange mennesker lider ofte af ledsmerter af en eller anden art, og den mest almindelige årsag til dette er betændelse. Dette sker, når kroppen frigiver kemikalier ind i blodet eller det berørte væv for at afhjælpe en skade eller infektion. Kemikalierne kan også lække væske ind i vævet eller stimulere nerver. Dette kan forårsage rødme, hævelse, smerte og stivhed i leddene. Når det er en engangsskade eller infektion, er denne proces gavnlig, da den kan hjælpe med beskyttelse og genopretning. Men i mange tilfælde kan der være en kronisk betændelse, hvilket er hvor overproduktion af disse kemikalier finder sted. Når dette sker, er det vigtigt at tage forholdsregler for at bremse den naturlige proces og lette ledsmerter og stivhed.

Mens der er mange kemiske og medicinholdige hjælpemidler på markedet, er der også en bred vifte af naturlige måder at afhjælpe ledsmerter og ubehag. Et af de vigtigste måder er at bruge plantebaserede fødevarer, der indeholder polyfenoler. Disse er en stor gruppe af fytokemikalier, der kan findes i en række fødevarer som f.eks. Nelliker, solbær, ananas og endda mørk chokolade og rødvin. Polyfenoler fundet i disse typer af fødevarer siges at være gavnlige for kroppen, da de er blevet undersøgt med hensyn til deres beskyttende antioxidante virkninger. De menes desuden at være gode for leddene, og der har endda været undersøgelse der forbinder dem med betændelse.

Hvad er Skin-Patch teknologi?

Som en metode udviklet til at være et alternativ til traditionelle piller, er transdermalt hudoverførselsteknologi anvendt i hudplastre en måde, hvorpå aktive ingredienser kan overføres til blodet. I stedet for at indtage ingredienserne som med en kapsel, hvor de skal gå igennem maven og derfor mister en del af styrken, bliver de her sikkert leveret gennem huden og direkte til blodbanen. Dette kan gøre hudplastre til en hurtigere form for overlevering, og mange plaste kan skræddersyes til at overgive en konstant mængde af ingredienser over den anvendte periode.

Aktive ingredienser i Joint Pain Support Patch

Kornval
Kornval

Polygonatum Biflorum, der også er kendt under det mere almindelige navn Kornval, er en blomstrende plante, der almindeligvis findes på den vestlige halvkugle, herunder Asien og Europa. Brug af urtens rod går mere end 3.500 år tilbage til Kong Salomons tid, hvor den havde mange traditionelle anvendelser, herunder til at hjælpe leddene såvel at afhjælpe generel rødme og hævelse.

Almindelig mjødurt
Almindelig mjødurt

Almindelig mjødurt, med det latinske navn Filipendula Ulmaria, ses almindeligvis på de britiske øer i sommermånederne. planten siges at være rig på biologisk aktive stoffer, som er kendt for deres beskyttende virkninger. Den indeholder også høje niveauer af gavnlige phenolforbindelser og endog et navngivet ulmarioside, som er unikt for planten.

Lakrids
Lakrids

Lakrids, også kendt som Glycyrrhiza Glabra, har en overflod af gamle anvendelser for kroppens sundhed. Det siges at have en række bioaktive med unikke egenskaber, især dens flavonoid- og polyphenolindhold. Derfor har det været genstand for mange videnskabelige undersøgelser, herunder for dets anvendelse til at afhjælpe træthed og for dens potentielle betydning for betændelse.

Solbær
Solbær

Den siges at indeholde fire gange mere C-vitamin end appelsiner, og Ribes Nigrum eller solbær er et ægte sværvægter som næringsmiddel. C-vitamin er meget gavnligt for kroppen, da det menes at bidrage til den normale dannelse af kollagen, den normale funktion for knogler og beskyttelse af celler mod oxidativ stress. De siges også at være rige på beskyttende anthocyaniner og polyphenoler.

Nældeblade
Nældeblade

På trods af at planten almindeligvis hedder 'Brændenælde', kan Urtica Dioica faktisk være meget gavnlig for kroppen, hvis den anvendes korrekt. Den er faktisk rig på en række vitaminer, herunder A, B, C, D og K, og er en god kilde til en lang række mikronæringsstoffer. Derudover siges den at være nyttigt for leddene, da der er udført undersøgelser vedrørende dens potentielle virkning på betændelse.

Ananas
Ananas

Ananas eller Ananas Comosus vokser i tropiske og subtropiske lande over hele verden, og den er meget mere end bare en lækker frugt. Den er kendt at have en række store fordele for sundheden, som siges at skyldes Bromelain, der er en af de frugtens rå ekstrakter. Bromelain er en ud af den gruppe af proteinfordøjende enzymer i ananas, som man har forbundet med betændelse.

Papaya
Papaya

Papaya kommer fra planten Carica Papaya og er en rød-orangefarvet, saftig og velduftende frugt, der stammer fra troperne i Amerika. Papaya har været populær i mange år og Christopher Columbus kaldte den 'englenes frugt'. Den siges at være en naturlig kilde til vitaminer og mineraler og har endda været forbundet med betændelse og sundhed for leddene.

Komplet ingrediensliste

Acrylater / VA-copolymer (klæbende), Aqua (Vand), Polygonatum Multiflorum Rhizome / Rodekstrakt, Carica Papaya (Papaya) Frugtekstrakt, Ananas Sativus (Ananas) Frugtekstrakt, Spiraea Ulmaria (Almindelig Mjødurt) Ekstrakt, Urtica Dioica , Glycyrrhiza Glabra (lakrids) Rhizom / Rod, Ribes Nigrum (Solbær) Bladekstrakt.

Brugsanvisning

Joint Pain Support Patch er designet til at være et enkelt og hurtigt produkt, som diskret kan bæres under tøj. Før brug skal man sikres sig at hudområdet er rent, tørt og fri for hår. Påfør et plaster ad gangen på armen, låret, ryggen eller skulderen; den kropsdel du vælger afhænger af hvad der passer til dig og dine behov. Udskift med et nyt plaster hver 24. time og sørg for at anvende et nyt hudområde for hver nyt plaster. Der er ikke en fast tidsperiode for hvor længe man skal bruge dette produkt, så vi anbefaler at bruge et plaster om dagen i den tid du anser for nødvendig.

Gode råd

Da Joint Pain Support Patch bruger en række naturlige ingredienser, er det sikkert at bruge uden kendte bivirkninger. Som altid når du bruger et nyt hudplaster for første gang, skal du læse hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Benyt ikke hvis du er allergisk over for klæbemidlet eller nogen af ingredienserne. Hvis du tager medicin og er i tvivl om du bør bruge plasteret, skal du først spørge en læge eller en lægefaglig ekspert til råds. Bør ikke benyttes på irriteret eller skadet hud eller til personer under 18 år.

Joint Health Plastre til Ledstøtte 30 Plastrer | Naturlig støtte til led

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

72.73% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg tænkte at disse kunne falde af, men de klæber faktisk rigtig godt. Når du ønsker at tage dem af, er de også ok

H Helia
Bekræftet køb

Let nok at anvende. Jeg er kun begyndt at bruge det, og kan ikke kommentere de fulde effekter endnu

J Janet
Bekræftet køb

Jeg glemmer tit, at det er der!

S Sabine
Bekræftet køb

Jeg tror at det fungerer for mig!

L Leon
Bekræftet køb

Jeg tror at disse fungerer, vil fortsætte med at bruge den fulde pakke og se, hvad der sker

J Juliette
Bekræftet køb

Jeg vil give dette 5 ud af 5

S Sam
Bekræftet køb

Siden jeg blev 60 år har mine led skabt mange problemer, prøver dette nu. Håber det hjælper

A Audrey
Bekræftet køb

jeg plejede at have virkelig ømme led efter træning men disse plastre har hjulpet mig rigitg meget

B Bastian
Bekræftet køb

Virkelig gode plastre... Indeholder mange gode ingredienser...

Z Zara
Bekræftet køb

jeg bruger disse plastre på mine skuldre da jeg tit får ømme led efter nogle lange arbejdsdage. rigtig gode

K Kleo

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide