Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Kalcium, Magnesium & Zink med D3-Vitamin

400 Tabletter | Tilskud til knogler, muskler og immunforsvar

Oversigt

Den moderne og travle livsstil kan ofte gå ud over vores madvaner, og derved gøre det svært at sikre at få alle de nødvendige vitaminer og mineraler - og selv med en afbalanceret og varieret diæt, kan det være svært at sikre det daglige indtag. Kalcium, Magnesium & Zink med D3-Vitamin fra WeightWorld kan derfor være et ideelt tilskud til dig, for at sikre at du får dit daglige indtag. Boost dit indtag og plej din krop indefra! Dette tilskud er særligt sammensat til at hjælpe med at pleje knogler, muskler og immunforsvar, så du kan nyde hver eneste dag!

  • Til knogler, muskler og immunitet
  • Indeholder 3 essentielle mineraler
  • D3-vitamin til optimal absorbering
  • Beriget med K2-Vitamin, kobber og bor
  • Velegnet til vegetarer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er Kalcium, Magnesium & Zink med D3-vitamin?

Dette kosttilskud er særligt sammensat af tre essentielle mineraler, kalcium, magnesium og zink, der alle er vitale for din krops processer og velvære. Selvom disse mineraler findes naturligt i en lang række fødevarer, kan det være svært at sikre den daglige optimale indtagelse gennem kosten, og det kan derfor være ideelt at tage et kosttilskud. For at optimere absorberingen af disse mineraler indeholder tilskuddet D3-vitamin, der netop kan bidrage til dette.

Dette tilskud er derfor særligt sammensat, så du kan få mest muligt ud af hver enkelt mineral. Hver enkelt kapsel bidrager til at støtte knogler, muskler, nerver og immunsystem, for derigennem at booste dit generelle velvære.

Ud over at indeholde disse gavnlige mineraler og D3-vitamin, er disse kapsler beriget med K2-Vitamin, kobber og bor, der ligeledes bidrager til dig generelle velvære og din krops processer. Dette kosttilskud er derfor ideelt til dig, der gerne vil sikre et optimalt indtage af mineraler i forbindelse med dine balancerede diæt og livsstil!

Fordele ved vitaminerne & mineralerne

Hvem er dette tilskud til?

Dette tilskud er tiltænkt enhver voksen over 18 år, der ønsker at booste sit velvære, ved at bidrage til en sund og balanceret både livsstil og diæt. Det er særligt designet med henblik på individer, der ønsker at pleje knogler, muskler og immunforsvaret, eller individer, der gerne vil sikre det daglige indtag af vitaminer og mineraler.

Ingredienser

D3-Vitamin, K2-Vitamin (MK-7), Kalcium (Calciumcarbonat), Magnesium (Magnesiumoxid), Mangan (Mangansulfat), Selen (Natriumselenat), Zink (Zinkoxid), Bor (Dinatriumtetraborat), Flow Agent: Magnesiumstearat, Antiklumpnings Agent: Dicalciumfosfat.

Anvendelse

Tag blot 1 kapsel om dagen med et stort glas vand, gerne i forbindelse med et måltid. Overstig ikke den daglige anbefalede mængde på 1 kapsel dagligt. Dette er et kosttilskud, og kan derfor ikke anvendes til at erstatte et måltid eller som erstatning for en varieret og balanceret diæt og livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager nogen form for medicin eller behandling ved lægen, bør du konsultere din læge før du indtager dette kosttilskud. Stop brugen af dette produkt og konsulter med egen læge, hvis du oplever uønskede reaktioner på dette produkt. Dette kosttilskud er ikke velegnet individer under 18 år.

Opbevaring: Bør opbevares et køligt og tørt sted, og uden for børns rækkevidde.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(14)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.44% baseret på 26 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Bare helt i orden

H Hans S
Bekræftet køb

Lille nem tbl

C Charlotte M
Bekræftet køb

Very good

R Rumanah
Bekræftet køb

Great size to swallow. Great service but bag arrived open

W Wendy P
Bekræftet køb

Suurin bonus on, että nämä on helppo niellä.

M Miko
Bekræftet køb

Juuri alkanut ottaa sitä.

A Anna
Bekræftet køb

Pour l instant c est un peu tôt mais le produit est bien dimensionné !

k khal
Bekræftet køb

En train de tester le produit

C Client W
Bekræftet køb

Pas d'expérience, désolé

R Rosan M
Bekræftet køb

Efficace. Merci.

B Beatrix E

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide