Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Keto Elektrolyt Kapsler

180 Kapsler | Keto-tilskud til energi og elektrolytter

Oversigt

Keto Elektrolyt et naturligt kosttilskud til vægtkontrol under en keto-diæt. Tilskuddet indeholder de fem mineraler, der også er kendt som elektrolytter; calcium, klorid, magnesium, natrium og kalium til energi, støtte til normal muskelfunktion og knoglesundhed. Er ideelt til en keto-kur til at give kroppen støtte under ketose, hvor kroppen forbrænder fedt i stedet for kulhydrater, og derfor kan have brug for ekstra energi. Keto Elektrolyt-kapsler gør det også lettere at få de rigtige næringsstoffer til at forkæle din krop og velvære under netop denne kur, hvor man ofte kan opleve svimmelhed, muskelkramper, hovedpine, energitab og koncentrationsbesvær.

  • Naturligt kosttilskud til keto-diæt
  • Til knogler, muskler og hud
  • Tilskud med elektrolytter
  • Indeholder calcium, klorid, magnesium, natrium og kalium
  • Potent 560mg daglig dosis
  • Keto Diet
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Keto elektrolyt-kapsler - ideelt kosttilskud til din keto-diæt

Keto-diæten er en af de mest populære slankekure, der kort sagt går ud på at øge indtaget af fedtstoffer og begrænse indtaget af kulhydrater til det minimale, også kendt som lchf-kur eller “low carb, high fat”. Ved at gøre dette kommer kroppen i en metabolisk tilstand kaldet ketose, hvor kroppen forbrænder fedt i stedet for kulhydrater, hvilken er ideelt til vægttab.

Under en keto-diæt er det dog meget normalt, at kroppen ikke får nok af visse vigtige næringsstoffer, og man kan derfor få en ubalance af elektrolytter. Elektrolytter en en gruppe særlige mineraler, der er essentielle for flere af kroppens funktioner og energiniveau. Risikoen for at ende i elektrolyt-underskud skyldes primært, at man under en keto-kur næsten ikke indtager kulhydrater, og underskud af de vigtige elektrolytter kan blandt andet føre til svimmelhed, muskelkramper, hovedpine, energitab og koncentrationsbesvær.

Indeholder de vigtige elektrolytter - til svimmelhed, energi og koncentrationsbesvær

Keto Elektrolyt er et komplet keto-tilskud, der giver din krop alle de vigtige elektrolytter og mineraler under en keto-diæt til svimmelhed, muskelkramper, hovedpine, energitab og koncentrationsbesvær. Tilskuddet kan potentielt hjælpe med at gøre din oplevelse af keto-kuren og ketose bedre ved at give din krop et tilskud af de mineraler, som kroppen kan komme i underskud af i løbet af netop denne LCHF-kur.

Tilskuddet er skabt med dit velvære i tankerne og for at forkæle din krop med essentielle mineraler samt at undgå, at du kommer i underskud, mens du gerne vil opnå dine vægttabsmål under din keto-diæt.

De vigtigste ingredienser i vores elektrolyt keto-kapsler

Elektrolyt keto er et naturligt kosttilskud til elektrolytbalance gennem at indtage de rigtige mineraler. Her nedenfor beskriver vi de essentielle mineraler til at give dig den bedste oplevelse på en keto-kur og forkæle din krop med nødvendige næringsstoffer:

Calcium

Calcium er en essentiel elektrolyt, der er vigtig for kroppens funktioner, da den støtter normal muskelfunktion og neurotransmission i hjernen, samt er et essentielt mineral til stærke knogler og blodsundhed.

Magnesium

Magnesium er en anden essentiel elektrolyt til et sundt immunforsvar. Er ligeledes vigtigt til en normal hjerterytme, hjerterytme, nervesystemet, normal muskelfunktion og stærke, sunde knogler.

Klorid

Er essentielt for din blodsundhed, da klorid hjælper med at holde blodtryk og volume i balance. Er derudover med til at skabe væskebalance både i og udenfor cellerne, og kan dermed sikre en normal pH-balance, og er og er også kendt til fordøjelsen.

Natrium

Er vigtigt i forhold til kroppens væskebalance samt en generel sund balance af andre elektrolytter. Er ligeledes kendt for effekten på en normal muskelfunktion, nervefunktion og dermed dit generelle velvære.

Kalium

Er nødvendigt til et sundt blodtryk, regulere hjerterytmen og at give kroppen den nødvendige støtte til væskebalance. Er derudover vigtigt i forhold til normal muskel- samt nervefunktion og til et normalt blodtryk.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 kapsel dagligt med et hovedmåltid og et stort glas vand samt samme tid hver dag. Derudover anbefales det at tage kosttilskuddet sammen med en afbalanceret keto-diæt og regelmæssig motion for at få det optimale ud af det.

Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at læse ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Er velegnet til vegetarer og veganere. Ikke velegnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Calcium (fra calciumcarbonat), Magnesium (fra magnesiumcitrat), Chlorid (fra kaliumchlorid), Natrium (fra natriumchlorid), Kalium (kaliumchlorid), Magnesiumstearat, Mikrokrystallinsk cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

+
Naturligt C8 MCT Olie
Naturligt C8 MCT Olie

500 ml Olie | Kosttilskud for vægtkontrol & energiniveauet

219 kr.

1 Vare

139 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

En gode service og hurtig levering

A Ammar R

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide