Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Elektrolyt Complex Tabletter

560 mg 180 Kapsler | Tilskud med elektrolytter
 • Køb 1 119 kr.
 • Køb 2 226 kr. 238 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 321 kr. 357 kr. Du sparer 10%

Største Fordele

 • Elektrolytter tabletter med essentielle mineraler
 • Med calcium, chlorid, magnesium, natrium og kalium
 • Bidrager til energi, muskler og knogler
 • Tag en tablet dagligt - nok til 6 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

Elektrolyt Complex indeholder de fem vigtige mineraler, der også er kendt som elektrolytter; calcium, klorid, magnesium, natrium og kalium til energi, der bidrager til en normal muskelfunktion, knoglesundhed og energi.

Tag blot 1 tablet om dagen for at få dækket dit behov for vigtige næringsstoffer for at afhjælpe muskelkramper, energitab, koncentrationsbesvær og svimmelhed opstået på grund dårlig salt- og væskebalance.

 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO
 • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er elektrolytter?

Elektrolytter er naturlige salte med en negativ ladning, som ligeledes har en betydning for din væskebalance, da du udskiller elektrolytter gennem din sved, afføring og urin.

Din krop er ikke er ikke selv i stand til at producere elektrolytter, og derfor er det vigtigt, at du får dækket dit behov for disse salte enten via kosten eller ved at tage kosttilskud. For ellers er der risiko for, at du får problemer med elektrolytbalancen, hvilket kan føre til væske- og saltmangel.

Væske- og saltmangel er dog to vidt forskellige ting. For du kan nemlig godt indtage en masse væske men stadig være dehydreret, fordi din krop ganske enkelt mangler salte (elektrolytter). Så ved at indtage elektrolytter reducerer du din risiko for dehydrering.

Underskud af væske og elektrolytter kan føre til såkaldt isotonisk dehydrering, mens du ved at indtage for få eletrolytter i forhold til væske kan opleve hypoton dehydrering, hvilket kan føre til muskelkramper, energitab, koncentrationsbesvær og svimmelhed.

Hvorfor tage elektrolyt complex?

Elektrolyt Complex er et naturligt kosttilskud specielt formuleret til at skabe balancer i dine elektrolytter ved at indtage de rigtige mineraler. Netop derfor indeholder tilskuddet fem nøje udvalgte elektrolytter, som blandt andet kan bidrage til følgende:

Calcium: Bidrager til en normal muskelfunktion og neurotransmission i hjernen, og er ligeledes vigtigt for stærke knogler og blodsundhed.

Magnesium: Bidrager til en normal hjertesundhed, nervesystem, normal muskelfunktion og til at vedligeholde normale knogler.

Chlorid: Bidrager til at blodtryk og volume i balance. Er derudover med til at skabe væskebalance både i og udenfor cellerne, og kan dermed bidrage til at vedligeholde en normal pH-balance.

Natrium: Er vigtigt i forhold til kroppens væskebalance samt til at skabe en sund balance af andre elektrolytter. Er ligeledes kendt for at bidrage til en normal muskelfunktion og nervefunktion.

Kalium: Er nødvendigt til et sundt blodtryk, regulere hjerterytmen og til at give kroppen den nødvendige støtte til væskebalance. Er derudover vigtigt i forhold til at vedligeholde normal muskel- samt nervefunktion og et normalt blodtryk.

Hvilke elektrolytter indeholder jer elektrolytter tabletter?

Vores Elektrolyt Complex-tabletter indeholder 5 nøje udvalgte elektrolytter: Calcium, chlorid, magnesium, natrium, kalium

Kan man tage elektrolytter under en keto-kur?

Ja, tilskuddet er velegnet under en keto-diæt, da der ofte kan opstå ubalancer i væske og saltbalancen under en keto-kur.

Hvorfor tage et elektrolyt-tilskud?

Elektrolytter er vigtige for din salt- og væskebalance, og ved at indtage et elektrolyt-tilskud kan du få de bedste forudsætninger for ikke at lide af dehydrering, enten isotonisk eller hypton dehydrering.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid.

Hvornår kan man forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du bruger tilskuddet dagligt i mindst 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage Elektrolyt Complex?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage et Elektrolyt Complex?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(27)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

92.94% baseret på 33 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

En gode service og hurtig levering

A Ammar R
Bekræftet køb

God kvalitet

S Simon
Bekræftet køb

Rigtig godt for saltbalancen i sommervarmen,

C Christa G
Bekræftet køb

First time buying this, so i need to test first.

B Bora
Bekræftet køb

A good electrolyte supplement and good value for money.

J Jackie D
Bekræftet køb

I am very satisfied! Thank you!

D Dainis.
Bekræftet køb

Recently started a keto diet and was feeling a bit low in my energy levels to begin with. Ever since I started taking these capsules I’m feeling a lot sharper and don’t feel as tired anymore

J Jamie
Bekræftet køb

Really helped with my weight loss plan and have seen a massive difference

M Michael
Bekræftet køb

Been great for taking after my workouts. Used to feel really tired for ages after I exercised for a while but seem to be recovering faster with these capsules

J James
Bekræftet køb

I’ve always been terrible at getting enough fruit and veg into my diet but these capsules are helping me feel a lot better and more energised than before

D Dave

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide