Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Keto Elektrolyt Kapsler

180 Kapsler | Tilskud til en keto diæt og balance af elektrolytter

Oversigt

Keto Elektrolyt kapsler fra Ketoworld er det ideelle tilskud til at supplere vægthåndtering på en keto diæt. Hver kapsel indeholder 5 mineraler, kendt som elektrolytter: calcium, chlorid, magnesium, natrium og kalium, som kan bidrage med et boost til den daglige energi og vedligeholdelse normal muskelfunktion og normale knogler. De understøtter således ikke kun din keto diæt, men gør det også lettere for dig at sikre din krop de næringsstoffer den har brug for på netop denne diæt.

  • Naturlige premium ingredienser
  • Ideel supplement til keto diæt
  • Til knogler, muskler, hud og hår
  • Potent 560mg per dosis
  • GMP, Non-GMO og glutenfri
  • Velegnet veganere
  • Keto Diet
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad af Keto Elektrolyt Kapsler?

Keto diæt er blandt de mest populære diæter i dag. Det er en diæt hvor indtaget af fedtstoffer forøges og kulhydrater sænkes, også kendt som “low carb, high fat”. Dette bringer kroppen i en metabolisk tilstand kaldet ketose. I ketose vil kroppen forbrænde fedt frem for kulhydrater, og der kan derigennem opnås fedtreduktion og vægttab.

Det siger derfor sig selv, at der er visse næringsstoffer kroppen vil opleve at få mindre af på en keto diæt, hvilket særligt betyder en forøget risiko for ubalance af elektrolytter. Elektrolytter er en særlig række mineraler, som er essentielle for kroppens vedligeholdelse og energi. Risikoen for underskud af elektrolytter skyldes hovedsageligt at der indtages væsentligt mindre kulhydrater, og dette underskud kan manifestere sig i din krop som blandt andet svimmelhed, muskelkramper, hovedpine, energitab og koncentrationsbesvær.

Men det skal du ikke bekymre dig om med dette kosttilskud! Disse kapsler er designet til at understøtte en keto diæt, og hjælpe med håndtere risikoen for underskud af elektrolytter ved at give din krop de ekstra næringsstoffer, den har brug for på en keto diæt. De kan således hjælpe med at gøre din overordnede oplevelse af keto bedre og kan gøre det nemmere for dig at have overskud og energi til at blive på diæten.

Hver kapsel indeholder fem næringsstoffer, der tilsammen kan bidrage til vedligeholdelse af kroppen. Dette er særligt energi boost, så du kan bekæmpe træthed, og vedligeholdelse af normale knogler, tænder, hår og hud, samt af normal muskelfunktion - så du kan få den bedste oplevelse af en keto diæt og opnå dine mål om vægttab.

Derudover er disse kapsler et godt alternativ, da de indeholder flere mineraler end blot ét, så du ikke behøver at finde og indtage flere forskellige vitaminer. Samtidigt er de særligt velegnede veganere, da de bidrager med flere næringsstoffer der normalvis indtages gennem kød, fisk, mejeriprodukter og æg.

Fordelene ved elektrolyt keto kapsler

Elektrolyt keto kapsler har mange forskellige fordele. De er designet til individer der følger en keto diæt, da de hjælper med at sikre indtaget af elektrolytter, så du kan opnå elektrolytbalance. Derigennem kan dette tilskud med en lang række fordele, som hver af de særligt udvalgte elektrolytter er essentielle i. Mineralerne og deres respektive fordele er således særligt udvalgt til at sikre den bedste oplevelse af en keto diæt og din krops velvære.

Calcium (35 mg)

Hver kapsel indeholder calcium, der er en essentiel elektrolyt. Den er vigtig for kroppen, da den støtter normal muskelfunktion og neurotransmission i hjernen, samt er fundamental for stærke knogler og for blodet.

At indtage calcium kan derfor bidrage til normal muskelfunktion og vedligeholdelse af knogler, tænder og neurotransmission, samt også bidrage til en energigivende metabolisme.

Magnesium (35 mg)

En anden vigtig elektrolyt er magnesium, som hjælper din krop med at vedligeholde et sund immunforsvar. Yderligere er magnesium involveret i normal hjerterytme, nervesystemet, normal muskelfunktion og stærke, sunde knogler.

Magnesium kan således bidrage til elektrolytbalance, og derigennem reducere træthed, vedligeholde knogler og tænder, og bidrage til energigivende metabolisme på din keto diæt.

Chlorid (280 mg)

Denne elektrolyt er essentiel for blodet, da den hjælper med at holde blodtryk og volumen i balance. Derudover er chlorid med til at skabe væskebalance både indeni og udenfor cellerne, derigennem sikre pH balance.

Chlorid er dog ikke kun vigtigt at indtage for blodet og cellernes balance, den kan også igennem disse funktioner bidrage til normal fordøjelse.

Natrium (140 mg)

Til at hjælpe med at sikre væske i kroppen er natrium den essentielle elektrolyt. Udover at være involveret i væskebalance, er den også involveret i at sikre generel balance af andre elektrolytter, og kan derfor argumenteres at være blandt de mest vigtige elektrolytter.

Natrium er ud over at være vigtig for generel væskebalance og elektrolytbalance også vigtigt for normal muskelfunktion og normal nervefunktion, og således vigtig for dit velvære.

Potassium (70 mg)

Den sidste mineral inkluderet i disse kapsler er potassium, der er med til at sikre sund blodtryk, til at regulere hjerterytmen og sikre væskebalance i kroppen.

Potassium er derved involveret i at understøtte normal muskelfunktion og normal funktion af nervesystemet, samt bidrager til at vedligeholde normalt blodtryk.

Til hvem

Dette tilskud er til alle over 18 år. Det er tiltænkt som tilskud til vægthåndtering og komplimenterer en keto diæt. Det er naturligt produceret og velegnet veganere.

Advarsel: Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Andvendelse

Tag 1 kapsel om dagen med et glas vand og foretrukkent i forbindelse med et hovedmåltid. Det anbefales at tage dette tilskud tages samme tid hver dag.

Yderligere anbefales det at dette kosttilskud tages i forbindelse med en afbalanceret diæt, da de ikke kan bruges som erstatning for måltider, men er ideelle som et effektivt tilskud og boost.

Ingredienser

Calcium (fra calciumcarbonat), Magnesium (fra magnesiumcitrat), Chlorid (fra natriumchlorid, kaliumchlorid), Natrium (fra natriumchlorid), Kalium (kaliumchlorid), Magnesiumstearat, Mikrokrystallinsk cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

En gode service og hurtig levering

A Ammar R

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide