Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Kollagen Complex

Kosttilskud til knogler, led og negle

Oversigt

Kollagen Complex er et naturligt kollagen-tilskud med hydrolyserede kollagenpeptider fra fritgående køer. Foruden kollagen indeholder tilskuddet B12-, B7- og B5-vitamin samt MCT-pulver, biotin og grøn te til at støtte sund hud, hår, negle, knogler og led. Forkæl din krop med et kollagen-tilskud fra kvæg udviklet til et bedre velvære, anti-ageing og sundhed.

  • 100% Tilfredshedsgaranti
  • Hydrolyseret kollagen fra fritgående køer
  • Til negle, hår, hud, knogler og led
  • Beriget med B-vitaminer, MCT-pulver og grøn te
  • 180 kapsler, nok til 6 måneders brug
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Kroppens naturlige kollagen-produktion falder med alderen

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen, der sammen med elastin danner bindevævets fibre. Helt naturligt med alderen begynder kroppens bindevæv at reducere i antal og blive langsommere. Allerede ved 35-års-alderen begynder kroppens celler at nedbryde mere kollagen, end den er i stand til at producere naturligt. Netop den proces kommer ofte til udtryk ved, at huden begynder at 'falde sammen', hvilket resulterer i linjer og rynker, noget der for mange ikke er specielt attraktivt, og kan ramme hårdt på selvtilliden og selvfølelsen. Netop derfor vælger mange at tage et tilskud kollagen, da man på denne måde kan give sin krop de nødvendige byggesten til at støtte den til at opretholde en naturlig kollagenproduktion. Kollagen hjælper din krop med at forny celler, og kan gøre din hud mere elastisk, blødere og mere fugtet. Kollagen har ikke kun betydning for hudens sundhed, det er også vigtigt i forhold til sunde led, negle, hår, knogler og meget andet. Men det er ikke kun alderen, der har en betydning for kroppens kollagenproduktion. Hormonelle forandringer, alkoholforbrug, forarbejdede fødevarer, sol, stress og mange andre faktorer gør, at kroppen begynder at mangle kollagen.

Fordele ved Kollagen Complex

I modsætning til mange andre kollagen-tilskud på markedet, som primært er baseret på marine-kollagen, er Kollagen Complex udviklet af hydrolyseret kollagen fra fritgående køer. WeightWorlds Kollagen Complex er med andre ord et kvalitetstilskud udviklet med bæredygtighed i tankerne for at give dig og din krop de nødvendige byggesten for at støtte en sund og normal kollagenproduktion, især når alderen gør, at produktionen af kollagen falder helt naturligt. Kollagen Complex indeholder foruden hydrolyseret kollagen fra fritgående køer en række forskellige B-vitaminer, biotin, MCT-pulver, grøn te og en række andre mineraler og naturlige ingredienser til negle, hud, hår, knogler og led. Alle disse ingredienser er indkluderet i vores Kollagen Complex med det formål at give dig de bedste forudsætninger for at stimulere kroppens naturlige kollagenproduktion, der kan give dig den nødvendige støtte til naturligt sundt hår, stærkere og længere negle, renere hud, en sundere glød, stærkere knoglere og sundere led.

Vigtigste ingredienser

Kollagen Complex er et mere alsidigt kosttilskud sammenlignet med andre kollagen-tilskud på markedet, da det foruden hydrolyserede kollagenpeptider fra fritgående køer indeholder en flere række andre naturlige ingredienser udvalgt med det formål at skabe et komplet tilskud til dine og din krops behov. Vi kan blandt andet nævne ingredienser som B1-vitamin, riboflavin, biotin, B12-vitamin, kakaopulver, grøn te og ginkgo biloba samt flere andre mineraler, vitaminer og aminosyrer. Værd at fremhæve er blandt andet:

Multi-vitaminer

Vores Kollagen Complex-tilskud indeholder en række vitaminer, der er specielt udvalgt til at give din krop den nødvendige støtte til et langt og sundt liv. Indeholder blandt andet B7-vitamin, også kaldet biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud- og hårsundhed, mens B12-vitamin er inkluderet, da det støtter immunforsvarets normale funktion samt er kendt for at reducere træthed og udmattelse. Læs mere her.

Aminosyre

Kollagen-tilskuddet giver din krop essentielle aminosyrer til at støtte dit hår, hud, negle, knogler, led og meget mere. Indeholder blandt andet L-theanin til naturlig velvære og sundhed.

Grøn te

Kollagen Complex indeholder grøn te-ekstrakt, der giver dig alle fordelene ved grøn te i en mere potent form. Er kendt for flere sundhedsmæssige fordele, herunder i forbindelse med vægttab. Læs mere her.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 kapsel dagligt i forbindelse med et hovedmåltid og et stort glas vand. For at få det bedste ud af tilskuddet anbefaler vi, at du tager det dagligt i en periode på minimum 3-6 måneder.

Er udviklet med naturlige produkter, og har ingen kendte bivirkninger. Gennemlæs hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Velegnet til personer over 18 år.

Ingrediensliste

B1-vitamin (Thiamin HCL), B2-Vitamin (Riboflavin), B3-vitamin (Niacin), B12-vitamin (Methylcobalamin), B7-vitamin (Biotin), B5-vitamin (Pantothensyre), MCT-pulver (indeholder mælk eller mælkederivater), Bovint kollagenpeptider (fra mælkeprotein), Kakaopulver (Theobroma Cacao), L-cholin bitrartrat, DHA-pulver, Katteklorodpulver, Grøn Te-ekstrakt, Havreekstrakt, L-theanin, alfa-liponsyre

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Glucosamine & Chondroitin Kapsler
Glucosamine & Chondroitin Kapsler

180 Kapsler | 1790mg | Kosttilskud til sunde led

179 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

J'utilise ce produit depuis plusieurs mois et en suis très satisfaite. J'ai pu observer une nette amélioration quant à mes douleurs dorsales.

M Mme A

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide