Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

L-Arginin 1000mg

180 tabletter l Til restitution og muskelopbygning

Hvad er arginin?

Arginin, som også ofte skrives som L-arginin, er en af de 20 aminosyrer, som er byggestenene til proteiner, og som er nødvendige for flere funktioner i kroppen.

Aminosyrer kategoriseres som "essentielle" eller "ikke-essentielle", hvor essentiel betyder, at kroppen ikke selv producerer aminosyren, og må derfor tilføres via kosten for at vedligeholde en normal kropsfunktion.

Kroppen bruger aminosyrer til flere forskellige funktioner, herunder til at danne hormoner, proteiner, enzymer, neurotransmittere, antistoffer osv.

Arginin er en såkaldt ikke-essentiel aminosyre, som kroppen selv producerer, men det betyder ikke, at kroppen ikke kan have gavn af yderligere tilskud.

Aminosyren er især populær hos personer, der styrketræner og træner meget, da arginin spiller en essentiel rolle i musklernes stofskifte, da den hjælper med at transportere, lagre og udskille nitrogren (ilt), hvilket kan have en positiv effekt på muskelpump, restitution og muskelopbygning.

Og det er netop med at kunne optimere din træning i tankerne, at vi hos WeightWorld har udviklet vores L-arginin-tabletter, der giver dig en høj dagsdosis på hele 1000 mg rent arginin, så du kan tage din træning til et helt nyt niveau.

Hvad er L-arginin godt for?

Kroppen bruger blandt andet L-arginin til at producere signalstoffet nitrogenoxid, også ofte forkortet NO. Dette signalstof har flere forskellige funktioner. En af dem er blandt andet at 'afslappe' muskulaturen i blodkarrene og på den måde udvide dem.

L-arginin spiller også en vigtig rolle i proteinsyntensen samt udskillelsen af overskydende nitrogen i form af urinstof, og bliver ligeledes omdannet til glukose og kreatin.

Derfor er aminosyren arginin især et meget populært kosttilskud til personer, der træner og styrketræner meget, da et ekstra tilskud af arginin kan bidrage til at tage din træningsindsats til et helt nyt niveau, da det bidrager til muskelpump, restitution og muskelopbygning.

Hvad er arginin godt for?

Arginin er en aminosyre, der bidrager til at afslappe muskulaturen i blodkarrene, og dermed bidrager til at tilføre musklerne mere ilt, så de kan præstere bedre.

Hvad er den anbefalede dagsdosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager 1 tablet dagligt i minimum 6 måneder.

Arginin bivirkninger - er der nogle?

Vores arginin-kosttilskud er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage arginin-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Kreatin Monohydrat
Kreatin Monohydrat

3000 mg 270 Tabletter | Muskelopbyggende kosttilskud

235 kr.

+
Glucosamine & Chondroitin Kapsler
Glucosamine & Chondroitin Kapsler

180 Kapsler | Kosttilskud til sunde led

205 kr.

1 Vare

235 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(67)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.81% baseret på 80 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har tidligere taget arginin i pulverform fra en konkurrerende webshop men det er bøvlet at have i tasken når man også skal have kreatin så er glad for at jeg fandt disse tabletter

P Peter
Bekræftet køb

Har kun været på arginin et par uger men kan allerede mærke at jeg har fået mere energi

A Ahmed
Bekræftet køb

Giver mig mere energi og bdre restitution til min styrketræning

W William
Bekræftet køb

Virker som lovet og har allerede købt en bøtte mere til min lillebror

J Jonas
Bekræftet køb

Godt produkt med høj dosis

M Mille
Bekræftet køb

Jeg restituerer ganske enkelt meget bedre efter lange løbeture

A Amalie
Bekræftet køb

Har kun taget arginin et par uger men kan allerede mærke at jeg kan pumpe mere i fitness

M Martin
Bekræftet køb

Hurtig levering.

R Rasmus
Bekræftet køb

Dejligt at kunne købe arginin i tabletform. Og som ekstra bonus er det med tilfredshedsgaranti. Det vidner virkelig om, at det er kvalitetsprodukter, som weightworld sælger.

J Jens
Bekræftet køb

Meget lettere at dosere end arginin pulver.

J Josef

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber