L-Glutamine Pulver

Kosttilskud for Muskeludholdenhed

Oversigt

Det at opnå resultater fra træning kan være svært og kræver hårdt arbejde! Men det er muligt at opnå hurtigere resultater med L-Glutamin Pulver. Dette aminosyre kosttilskud er populært i industrien for fitness-træning, fordi det er beriget med aminosyrer og 100 % proteiner for at kunne opnå større og stærkere muskler, samtidig med at give kroppen mere udholdenhed i fitness-centeret. Dette aminosyre pulver er smagsløst, lugtfrit og har ingen konserveringsmidler såvel som at være. Hver bøtte består af 125 portioner og det kan nemt blandes i drikkevarer eller mad. Prøv dette pulver som del af din træningsrutine i dag og oplev de mange fordele i din udholdenhed i træningen.

  • 100 % proteiner for muskelopbygning
  • Bidrager naturligt til muskelstørrelse
  • 125 veganske portioner i hver bøtte
  • Pulveret har ingen konserveringsmidler
  • Smagsløst - nemt at blande med
  • Vegansk
  • Probiotisk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad er aminosyrer med forgrenede sidegrupper?

Når det kommer til motion, er der to nøglefaktorer, som atleter og undervisere taler om. Disse består af intensiv træning og forbrug af høje mængder protein. For folk, der motionerer og træner ofte, suppleres dette protein sædvanligvis i form af valleprotein. Imidlertid består selve proteinet af aminosyrer med forgrenede sidegrupper. Disse er de rå komponenter, der udgør protein, og de kan variere med hvor effektive de er ved at opbygge muskler.

Fordele ved Glutamine

Muskelopbygning

Aminosyrer som Glutamin i vores L-Glutamin Pulver danner byggestenene af proteiner. Disse proteiner fortsætter ofte med at opbygge og reparere muskelvæv, hvilket er en nøgleproces, der er involveret i muskelforøgelse og øger den samlede muskeopbygning.

Bidrager til fordøjelsen

Glutamin udgør ikke kun protein til muskel; de kan også bruges til at danne proteiner som dem i vores fordøjelsessystem som enzymer, der arbejder for at hjælpe os med at nedbryde mad under fordøjelsen.

Pulveret er nemt at blande

At tage glutamin i pulverform er også gavnligt, da det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at huske at tage piller. Du kan bare blande pulveret til en drink eller mad og øjeblikkeligt forbruge. Endvidere anses pulver ofte for at være en mere effektiv form for kosttilskud.

Glutamin pulver fordele

Ingrediens

L-Glutamine Pulver

Vejledning

For at supplere med L-Glutamin pulver bør du blande en skefuld (ca. 5g) af pulveret i vand, juice eller din 250-300 ml yndlings shaker til træning. Du kan forbruge før, under eller efter træning. Vi anbefaler ikke, at du overforbruger den anbefalede dosis. Hvis du vil overskride den anbefalede daglige dosis, skal du kun gøre det, når du har fået en bekræftelse fra din læge. Ske er inkluderet.

Gode råd

Glutaminpulver er beregnet til at blive forbrugt sammen med en afbalanceret kost og motion for at opnå de bedste resultater. L-Glutamin er velegnet for veganere eller vegetarer. Dette kosttilskud er ikke beregnet for børn under 18 år. Produktet indeholder ca 125 serveringer og altid læs ingredienserne, hvis du har en form for allergi.

L-Glutamine Pulver Kosttilskud for Muskeludholdenhed

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fedt lækkert produkt!

Y Yvonne
Bekræftet køb

Jeg stoler på jer!

J Johnny
Bekræftet køb

Utrolig godt til min træning, det passer perfekt!

L Lasse
Bekræftet køb

Ja tak :) har opnået lidt større muskler takket være pulveret

M Mads O.
Bekræftet køb

smager fint og let at bruge

D Dan
Bekræftet køb

fungerer godt for mig, og jeg kan godt lide den efter træning

O Olli
Bekræftet køb

God kvalitet

G Gary
Bekræftet køb

er lige begyndt med dette, så jeg håber virkelig, at det fungerer

A Amelio
Bekræftet køb

Dette er et godt pulver, og jeg kan godt lide, hvordan det er uden smag, da jeg nogle gange tilføjer det til en shake, men jeg tilføjer også nogle gange bare til vand

S Sara
Bekræftet køb

Jeg bruger dette meget nu og er næsten løbet tør, det er 5 stjerner

H Hussain
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, at der ikke er nogen underlig smag, gør det lettere at tilføje til min shaker

K Kevin

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide