Ny

Magnesiumcitrat

180 Kapsler | Til fordøjelsen, knogler og muskler
WeightWorld

Oversigt

Giv din krop et godt tiltrængt boost med Magnesiumcitrat fra WeightWorld! Dette helt naturlige tilskud indeholder 440 mg Elementært Magnesium per dosis. Magnesium er kendt for at hjælpe med at vedligeholde den normale funktion af fordøjelsessystemet, og er samtidigt vigtigt for din energigivende metabolisme, dine knogler og dine muskler.

 • 180 kapsler - til en måneds forbrug
 • Kan støtte stofskiftets normale funktion
 • Ideel til naturlig pleje af knogler og muskler
 • Effektiv og til en god pris
 • Uden GMO, glutenfri og velegnet til vegetarer
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Køb 1 $23.85
 • Køb 2 $42.92 $47.70 Du sparer 10%
 • Køb 3 $57.24 $71.55 Du sparer 20%

Hvad er Magnesiumcitrat?

Magnesiumcitrat refererer til kombinationen af citronsyre og magnesiumcarbonat. Denne sammensætning er faktisk blandt de bedst absorberbare magnesiumformer og er et vigtigt mineral, som er nødvendigt for talrige metaboliske reaktioner og processer i kroppen. Sommetider er magnesiumcitrat beskrevet som et “saltvandsafføringsmiddel” fordi det hjælper med at tømme tarmene ved at øge vand og væsker i tyndtarmen.

Fordele ved Magnesiumcitrat

Hjælper med at håndtere forstoppelse

Magnesiumcitrat trækker vand ind i tarmene, grundet dets kemiske struktur. Vandet absorberes af din afføring, og smører dine mave-tarmkanaler, hvilket gør det lettere for afføring at passere.

Bidrager til normalfunktion af muskler og nerver

Magnesium er også en elektrolyt, som er særligt vigtig for muskler og nerveceller. Regelmæssigt indtag af magnesiumcitrat kan hjælpe dig med at føle dig afslappet og opleve en bedre nattesøvn.

Hjertet

Magnesium er kendt for at spille en rolle i at vedligeholde knoglemineraltætheden, normal hjerterytme, lungefunktion og et sundt blodsukkerniveau. Det er vigtigt for opretholdelsen af et normalt blodtryk og for hjerterytmen at have tilstrækkelige niveauer.

Knogler

Magnesium er også nødvendigt for at hjælpe med absorbering af D-vitamin. Magnesium og D-vitamin, sammen med kalcium og K-vitamin, kan hjælpe med at regulere knoglemetabolisme og vedligeholde knoglemineraltæthed.

Hvem er Magnesiumcitrat til?

Magnesiumcitrat er velegnet for voksne i alle aldre. Det er især fordelagtigt for individer der dyrker regelmæssig eller anstrengende motion, da magnesium er et af de mineraler der frigives når vi sveder. Ved at supplere din kost med magnesium, kan det hjælpe med at reducere træthed, opretholde elektrolytbalance og promovere en normal energigivende metabolisme.

Anvendelse

Tag 2 kapsler hver dag, helst med et måltid eller efter en læges anvisninger. For at opnå de bedste resultater bør du tage Magnesiumcitrat på samme tid hver dag.

Ingredienser

Magnesiumcitrat, Microcrystalline Cellulose, Magnesiumstearat (Flow-middel), Siliciumdioxid (Anti-klumpningsmiddel).

Magnesiumcitrat 180 Kapsler | Til fordøjelsen, knogler og muskler

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide