Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

Oversigt

 • Anti-aging collagen-tilskud til hud, knogler og led
 • Beriget med hyaluronsyre og Co-Q10
 • C-vitamin til knogler, brusk og immunforsvar
 • 90 kapsler - nok til 1 måneds forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

Marine collagen med hyaluronsyre fra MaxMedix er et naturligt kosttilskud med ingredienser som coq10, c-vitamin og zink til hud, knogler, led og oxidativ stress.

Tag blot 3 kapsler dagligt for at nyde godt af en høj dosis på 1200 mg NatiCol®-collagen hver dag, og forkæl din krop med vigtige næringsstoffer, der er ideelle til at pleje din hud, knogler og led indefra og ud.

 • Glutenfri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • GMO Free
 • Laktosefri

Marine Collagen med hyaluronsyre - udviklet med en patenteret formel

Marine collagen med hyaluronsyre er et ideelt kosttilskud og udviklet specifikt til din hud, knogler og led. Den patenterede formel er unik på markedet, da selve collagen-pillerne er lavet ved hjælp af en perfekt kombination af 1200 mg NatiCol® mariene-kollagen, hyaluronsyre, C-vitamin, coenzyme Q10, zink samt andre essentielle vitaminer og mineraler, der siges aktivt at arbejde for at få en yngre-udseende hud samt give dine knogler og led den nødvendige støtte til at opretholde en aktiv livsstil.

Ideelt til hud, knogler, led, negle, hår, muskler og aldring

Kollagen er et livsvigtigt protein, som kroppen selv producerer, og det fungerer som et vigtigt strukturelt molekyle i vores hud, led og væv. Men med alderen reduceres den naturlige produktion af kollagen, hvilket kan føre til rynker, skrøbelige knogler, svage led og meget mere. Netop derfor vælger mange at tage kollagen-piller for at booste produktionen naturligt i håb om, at det kan føre til følgende:

 • Forbedring af hudens naturlige glød
 • Bekæmpe synlige aldringstegn
 • Give led, knogler og muskler den nødvendige støtte
 • Få en bedre hår- og neglesundhed

Marine Collagen med hyaluronsyre indeholder specifikt type 1 kollagen, der er ideelt til hud, knogler, sener, brusk, bindevæv og tænder, mens tilskuddets andre ingredienser giver den nødvendige støtte til led, hår, knogler og muskler, og er dermed et komplet kosttilskud til dig, der har brug for at give kroppen lidt selvforkælelse.

Hvem bør tage Marine Collagen med hyaluronsyre?

Kroppens kollagen-niveau begynder helt naturligt at falde, når man bliver 30. Her vil man opleve, at huden begynder at pose, led begynder at knirke, og generelt kan man mærke på kroppen, at man bliver ældre. Marine Collagen med hyaluronsyre er ideel i denne henseende, hvis du gerne vil forkæle din krop med den nødvendige støtte til flere livsvigtige kropsfunktioner, fra din huds udseende, til fordøjelse og sunde led. Tilskuddet er med andre ord til alle, der gerne vil have hjælp til selvforkælelse til at give kroppen de nødvendige mineraler og vitaminer til at støtte den naturlige kollagen-produktion.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 3 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst 1 time efter aftensmad. For at få de bedste resultater bør du tage kollagen-pillerne samme tid hver aften i en periode på minimum 3 måneder.

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Indeholder ingen kunstige farvestoffer, sødestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler, og er derudover GMP- og Halal-certificeret. Vi anbefaler at læse ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Ikke velegnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Marine Collagen, Aloe Vera 2, CO-Q10, (som Ubiquinon), Hyaluronsyre, C-vitamin (som calciumsorbat), Zink (som Zinkglukonat).

Andre ingredienser: Kapselskal - Hydroxypropylmethylcellulose, Anti-kalkningsmidler - Maltodextrin, Magnesiumstearat og Siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.44% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super god produkt

S Sawsan2307
Bekræftet køb

I’m so happy for this

M Marjan B
Bekræftet køb

Mega godt produkt

L Lis
Bekræftet køb

Har Ikke prøvet i nu

P Petro S
Bekræftet køb

En mega god effekt !

o oksana H
Bekræftet køb

Jeg synes det er et godt produkt, både for min hud og hår.

A Angelika S
Bekræftet køb

Rigtig god produkt. Jeg køber den for anden gang

S Sawsan2307
Bekræftet køb

Den er god

2 252199
Bekræftet køb

Super godt

R Rawan O
Bekræftet køb

Synlig resultat efter 4 uger.

C Christina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide