Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

Oversigt

Marine Collagen Advanced er en unik formel for hud, knogler og led, der indeholder 1000 mg NatiCol® marine-kollagen, der stammer fra Pangasius- og Tilapia-fisk fra specifikke regioner i Asien og Amerika. Den beriges yderligere med Hyaluronsyre, Co-Q10, C-vitamin og andre gavnlige, naturlige ingredienser, hvilket gør det ideelt, hvis du vil øge dit kollagen-niveau, behandle tegn på aldring og føre en aktiv livsstil.

 • Til sund hud, knogler og led
 • Indeholder hyaluronsyre og CO-Q10
 • C-vitamin til knogler og brusk
 • Zink for at beskytte cellerne mod oxidativ stress
 • Kapsler, der er lette at sluge
 • Certificeret høj kvalitet
 • Glutenfri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • GMO Free

Hvad er Marine Collagen Advanced?

Dette er det perfekte kosttilskud, hvis du vil pleje din hud, knogler og led. Det, der gør det så unikt er, at det er et af de mest alsidige kollagentilskud, du kan finde, da de ikke har nogen lugt, smag og er let opløselige. Desuden er den avancerede formel fremstillet ved hjælp af en proprietær blanding af 1000 mg NatiCol® mariene-kollagen, Hyaluronsyre, C-vitamin, Coenzyme Q10, Zink og andre gavnlige ingredienser, der arbejder for at gøre huden yngre, samtidig med at de understøtter sunde knogler og led.

Hvad er de til?

Kollagen er et af de proteiner, der findes rigeligt af i kroppen, og det fungerer som et vigtigt strukturelt molekyle i vores hud, led og væv. Når vi bliver ældre, reduceres den naturlige produktion af kollagen, hvilket resulterer i rynker, skrøbelige knogler, svage led og mere. Som et resultat hjælper det at tage vores Marine Collagen Advanced-tilskud regelmæssigt:

 • Forbedrer hudens glans
 • Bekæmper synlige tegn på aldring
 • Støtter led, knogler og sunde muskler
 • Stimulerer hår og negle

Hvem bør tage Marine Collagen Advanced?

I 30’erne begynder vores naturlige kollagen-niveau i kroppen af falde. Det er her, du vil opleve, at huden begynder at pose, og led begynder at knirke. Af denne grund er Marine Collagen Advanced ideel, hvis du leder efter hjælp til flere af kroppens funktioner, fra udseendet af din hud, til fordøjelse og sunde led. Disse praktiske kapsler, der er lette at sluge, er også perfekte til de travle, der prøver at få alt til at passe i en travl hverdag.

Anvisning

Tag blot 3 kapsler dagligt med et glas vand, helst 1 time efter aftensmad. For de bedste resultater kan du prøve at tage dem samme tid hver aften. Dette tilskud er lavet med naturlige kvalitetsingredienser og er altså helt sikkert at tage uden nogen kendte bivirkninger. Plus, det indeholder ingen kunstige farvestoffer, sødestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler og er GMP- og Halal-certificeret. Læs altid den fulde liste af ingredienser hele vejen igennem for personlige allergener. Dette produkt anbefales ikke til dem under 18 år.

Ingredienser:

Aktive ingredienser - Marine Collagen, Aloe Vera 200: 1 (svarer til 18.000 mg 100% ren Aloe Vera gele fra blad), CO-Q10, (som Ubiquinon), Hyaluronsyre, C-vitamin (som calciumsorbat), Zink (som Zinkglukonat).

Andre ingredienser - Kapselskal - HydroxyPropylmethylcellulose, Anti-kalkningsmidler - Maltodextrin, Magnesiumstearat og Siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

92.86% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super god produkt

S Sawsan2307
Bekræftet køb

I’m so happy for this

M Marjan B
Bekræftet køb

Mega godt produkt

L Lis
Bekræftet køb

Har Ikke prøvet i nu

P Petro S
Bekræftet køb

En mega god effekt !

o oksana H
Bekræftet køb

Jeg synes det er et godt produkt, både for min hud og hår.

A Angelika S
Bekræftet køb

Rigtig god produkt. Jeg køber den for anden gang

S Sawsan2307
Bekræftet køb

Den er god

2 252199
Bekræftet køb

Fantastiske produkt. Har hjulpet mig af med div skavanker i bla nakke, håndled og lænd.

M Mr Søren
Bekræftet køb

Jeg elsker at tage kollagen, og det er nu min nye favorit! Min hud og hår har aldrig set bedre ud og de smager ikke fisket som jeg troede, de kunne.

E Emilia
Bekræftet køb

Min hud ser meget bedre ud, efter jeg har brugt dette, og mit hår og negle er vokset super hurtigt!

J Jackie
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at det er kollagen med andre ingredienser i osse, da jeg ellers skulle købe 2 forskellige produkter, men nu har jeg kun brug for denne

C Carline
Bekræftet køb

Fantastisk produkt ;)

B Brindusa

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide