Flydende Marine Collagen

15 stk | Anti-aging collagen shot med frugtsmag

Marine Kollagen Shot - et komplet anti-aging-tilskud til led, hud, knogler og blodkar

Kroppen producerer naturligt kollagen-proteiner til at vedligeholde knogler, muskler, sener, hud og meget mere. Men med alderen reduceres kroppens naturlige evne til at producere kollagen på grund af slid og frie radikaler. Det vil med andre ord betyde, at kroppen nedbryder mere kollagen, end den kan producere, og det er desværre meget naturligt med alderen at få synlige problemer med aldrende hud, knagende led og usunde blodkar. Netop derfor vælge flere at forkæle deres krop og velvære med et kollagen-tilskud, og her er vores marine kollagen-shots et godt alternativ, da de er lettere at tage og mere velsmagende end piller. Marine Collagen Shots er også beriget med C- og B6-vitaminer og Q10 til at give kroppen naturlig støtte til energi, led, hjerte, hud, muskler og hjerne.

Hvem er Marine Collagen flydende tilskud bedst egnet til?

Et kollagentilskud er bedst egnet til personer over 35 år, da man i denne alder oplever en reduceret naturlig produktion af kollagen i kroppen. Derudover kan det være godt for både mænd og kvinder, som er i farezonen for at udvikle slid- og leddegigt. Kollagendrikken er dog primært forbeholdt sportsudøvere, grundet dens indhold af coenzym Q10 samt B6- og C-vitamin, som er særligt gavnlige for personer, der dyrker meget fysisk aktivitet.

De vigtigste ingredienser

Kollagenhydrolysat type I og III

Hydrolyseret marine kollagen type 1 og 3 er et naturligt protein fra fiskeskæl fra saltvandsfisk. Denne kollagentype har en høj biotilgængelighed på grund af dets små molekyler, der kaldes peptider. Marine kollagen siges derfor at absorberes 1.5 gange mere effektivt end andre former for kollagen, inklusiv kollagen fra kvæg og svin. En undersøgelse antyder, at marine kollagen endda kan have gavnlige egenskaber for huden og kan reducere synlige rynker og fine linjer.

Coenzym Q10

Coenzym Q10 er ideel til at forbedre præstations- og ydeevnen, når du motionerer, da enzymet hjælper kroppen med at give dine celler energi. Siges at kan hjælpe med vægtkontrol og give støtte til hjerte samt reducere skader på hud, muskler og hjerne.

Brugsvejledning

Bør omrystes grundigt inden brug. Hold shotflasken i hånden, hold låget med tommelfingeren og knæk den ved at presse på den.

Det anbefales, at du IKKE drikker mere end 25 ml om dagen, hvilket svarer til et helt shot. Du kan tage shottet om aftenen for at fremme regenereringen af celler eller om morgenen for at beskytte cellerne og hudens elasticitet.

Ingrediensliste

Oprenset vand, marine collagen Naticol®, streptococcus thermophilus, C-vitamin (som natriumascorbat), coenzym Q10 (som ubiquinon), B6-vitamin (som pyridoxinhydrochlorid), surhedsregulator: citronsyre og DL-æblesyre, fortykningsmiddel: akaciegummi, sødemidler: erythritol og steviolglycosid, konserveringsmidler: kaliumsorbat og æblejuicekoncentrat, emulgeringsmiddel: solsikkelecithinpulver, smagsmidler: Naturlig citron- og appelsinsmag.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Indeholder fisk og kan indeholde spor af skaldyr.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Slankekaffe
Slankekaffe

28 Sachets | 28-dages udrensningsprogram

205 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(95)
4 Stjerner
(35)
3 Stjerner
(20)
2 Stjerner
(1)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.08% baseret på 151 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er godt

R Renata D
Bekræftet køb

Varmt anbefale 😄 det virker godt.

S Sasiprapa M
Bekræftet køb

Good for me and for my mother. Thank you

J Janina V
Bekræftet køb

Try it! At least 2 months

J Janina V
Bekræftet køb

Super godt. It's er magical ✨ 😍

R Rawan O
Bekræftet køb

It was a very fantastic produkt

A Abdul K
Bekræftet køb

Smager dejligt og er virkelig let, meget bedre end de kollagenpiller, jeg plejede at have, men med de samme resultater

D Danni
Bekræftet køb

Rart at skifte til drik, men ikke så vild med smagen personligt

D Daniella
Bekræftet køb

Smager godt, vil gerne have mere end 1 om dagen

F Frankie
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, at det er en drink, og jeg kan godt lide resultaterne for min hud, da folk faktisk har kommenteret, at min hud ser bedre ud. Eneste ulempe er, at jeg ikke personligt er vild med smagen, så hvis der var forskellige, ville det være 100% fantastisk

J Julia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game