Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver
marine collagen pulver

Marine Kollagenpulver

5 g Pulver | Anti-aging-tilskud med ferskensmag

Oversigt

  • Anti-aging kollagenpulver til hud, knogler og led
  • Høj dosis på 2.600 mg rent marine collagen
  • Smager lækkert af fersken, kun 10 kalorier per dosis
  • 28 breve af 5 gram - nok til 28 dage
  • 100% tilfredshedsgaranti

Marine kollagenpulver fra WeightWorld er et naturligt anti-aging-tilskud med lækker ferskensmag, der bidrager til at vedligeholde hud, knogler og led.

Kroppens produktion af collagen falder helt naturligt med alderen, og kan blandt andet medføre rynker, fine linjer, ledsmerter og mange andre aldersrelaterede problemer.

Bland blot ét brev kollagenpulver op med vand og nyd godt af 2.600 mg type-I og II-collagen hver dag for at booste dine naturlige collagen-nivauer.

  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • Halal
  • GMO Free

Marine Kollagenpulver - et velsmagende alternativ til piller

Marine kollagenpulver med ferskensmag er et alsidigt anti-ageing-kosttilskud til hud, knogler og tænder. Kroppen producerer naturligt kollagen-proteiner til at vedligeholde knogler, muskler, led, sener, hud og meget mere. Men med alderen reduceres kroppens naturlige evne til at producere kollagen på grund af slid og frie radikaler. Det vil med andre ord betyde, at kroppen nedbryder mere kollagen, end den kan producere, og det er desværre meget naturligt med alderen at få synlige problemer med aldrende hud, knagende led og usunde blodkar. Netop derfor vælge flere at forkæle deres krop og velvære med et kollagen-tilskud, og her er Marine Kollagenpulver et godt alternativ til at give kroppen de nødvendige byggesten til blandt andet sund hud, negle og knogler.

Hemmeligheden bag kollagenpulveret

Hemmeligheden bag kosttilskuddet er den patenterede NatiCol® Marine type-I kollagen, som er kendt for at være meget biotilgængeligt, hvilket betyder, at det lettere bliver absorberet i kroppen i modsætning til andre kollagen-produkter som eksempelvis kvæg (bovine) og svin. Med alderen vil det naturlige kollagen-niveau i kroppen begynde at falde, hvilket kan føre til rynker, fine linjer samt stive led og knirkende knogler. Ved at tage et tilskud marine kollagen på regelmæssig basis kan du give din krop de nødvendige byggesten til et sundt og naturligt kollagen-niveau til en sundere og ungdommelig hud samt vedligeholdelse af knogler og tænder.

Hvem bør tage kollagenpulver som et dagligt tilskud?

Et kollagentilskud er bedst egnet til personer over 35 år, da man i denne alder oplever en reduceret naturlig produktion af kollagen i kroppen. Derudover kan det være godt for både mænd og kvinder, som er i farezonen for at udvikle slid- og leddegigt. Vores kollagenpulver med ferskensmag er også et velegnet alternativ til dig, der har problemer med at sluge piller/tabletter, men gerne vil have et tilskud kollagen for at forkæle din krop og velvære. Kollagenpulveret er derudover meget biotilgængeligt, og du får dermed mest muligt ud af hver eneste dråbe uden at skulle bruge flere kræfter eller penge.

Brugsvejledning

Bland 1 brev marine kollagenpulver med 120 ml varmt (ikke kogende) eller koldt vand. Bliv ved med at røre, indtil pulveret er helt opløst og nyd ny den velsmagende kollagendrik med ferskensmag.

Vi anbefaler, at du tager 1 brev om dagen enten om morgenen eller om aftenen i 28 dage. Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, kan du også forsøge at blande pulveret i smoothies eller shakes!

Kollagenpulveret er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Bør ikke bruges, hvis du er allergisk over for fisk. Hvis du er gravid, ammer eller bruger anden medicin, bør du kontakte egen læge før brug.

Ingrediensliste.

Hydrolyseret Marine Kollagenpulver, Ferskenpulver, Steviol, Glykosidbladekstrakt 1:10, Allergener: Formularen indeholder fisk og kan indeholde spor af skaldyr.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Marine Kollagen
Marine Kollagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til huden

259 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(51)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.70% baseret på 73 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Very good quality

c cristina Z
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide smagen og det er nemt at røre ud

G Gitte N
Bekræftet køb

Jeg er blevet afhængig 🤩

G Gitte N
Bekræftet køb

Jeg synes der mangler en deklaration på hvilken slags fisk der er benyttet i produktet, samt står der heller ikke om det er hydrolyseret pulver, som optages bedst i kroppen. Jeg synes ikke, pulveret bliver opløst på samme måde som andre marine produkter jeg har prøvet, så er ikke helt sikker på jeg får den optimale virkning? Duft og smag er et plus. Vil dog benytte et andet marine produkt med hydrolyseret pulver en anden gang.

R Rikke L
Bekræftet køb

Gode portionsstørrelser

M Marina
Bekræftet køb

Jeg er glad for ferskensmagen :)

B Bitten
Bekræftet køb

Lettere at få taget end piller fordi jeg kan drikke det

S Stine
Bekræftet køb

Sjov måde at få kollagen på

L Lone
Bekræftet køb

Min hud virker blødere og mere smidig

K Kristina
Bekræftet køb

Nu efter små 14 dages brug synes jeg bestemt at jeg kan se en lille forskel. Det smager skønt og det er nemt at drikke. Jeg er klar til ny bestilling

K Karina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide