WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Montmorency kirsebær-kapsler

1500 mg 90 Kapsler | Naturligt kosttilskud for bedre søvn WeightWorld

Hvis du leder efter et kvalitetsprodukt med potent styrke, der kan forbedre din søvnkvalitet så er Montmorency Cherry Capsules det rette! Her hos WeightWorld har vi udviklet et førsteklasses kosttilskud med 3000 mg styrke lavet af det bedste, frysetørrede ekstrakt af Montmorency kirsebær. Udover at hjælpe dig til en god nats søvn er den også en rig kilde til nyttige vitaminer og kan hjælpe dig med at opretholde et sundt niveau af urinsyre. Det bedste er, at det ikke indeholder fyldemidler, kunstige ingredienser eller bindemiddel, så du ved, at du konsumerer det i sin bedste form.

  • Naturligt kosttilskud for bedre søvn
  • Ideel for restitution efter træning
  • Markedsførende styrke på 3000 mg pr dosering
  • Rig kilde til vitamin A & C
  • 90 kapsler holder til 45 dage
  • Vegansk
  • Vegetarisk
21.72
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er WeightWorld Montmorency kirsebær-kapsler?

Disse førsteklasses kapsler er en naturlig måde at få hjælp til søvnen. De er lavet af rent, frysetørret ekstrakt af Montmorency kirsebær og har en styrke på hele 3000 mg pr dosering. Gennemsnittet er på kun 750 mg, så dette kraftfulde kosttilskud slår andre mærker, som er tilgængelige på markedet. De indeholder ikke fyldemiddel, bindemiddel eller kunstige tilsætningsstoffer, så du kan føle dig sikker på, at du får et helt naturlig kosttilskud, du kan stole på.

Hvad gør de?

Kosttilskuddet er udviklet til personer, der leder efter en måde at forbedre søvnkvaliteten på. Ekstraktet er kendt for at forbedre søvnmønstre, bekæmpe søvnløshed og fremme søvn. En anden stor fordel ved denne naturlige ingrediens er, at den bidrager til at opretholde et sundt niveau af urinsyre. Hvis urinsyre-niveauet er for højt, kan det skade led, hjerte og i værste tilfælde føre til nyresten. Montmorency kirsebær indeholder også antioxidanter, som beskytter din krop mod skadelige, frie radikaler, som kan skade dine celler og forårsage sygdom og aldring.

Hvem er de til?

Kosttilskuddet er udviklet til personer, der ønsker en sund søvnrutine eller gerne vil sove mere. I de fleste tilfælde er det drastisk at begynde med medicin, men dette kosttilskud er en helt naturlig løsning. Kapslerne kan også være effektive for restitution efter træning. Montmorency kirsebær er desuden en rig kilde til vitamin C, vitamin A og antioxidanter.

Brugsanvisning

Tag blot 2 kapsler sammen med et måltid, eller som sundhedspersonalet angiver. Dette er et naturligt kosttilskud og har derfor ingen kendte bivirkninger. Er du gravid, ammer eller bruger medicin, bør du tjekke med lægen før brug. Produktet er veganervenligt og indeholder ikke salt, stivelse, hvede, majs, gluten, laktose, gær, mejeriprodukter, kunstige tilsætningsstoffer eller -farver. Det er ikke egnet til folk under 18 år.

Fuld ingrediensliste

Aktive ingredienser: Montmorency Kirsebær (Frysetørrret) Ekstrakt (10:1).

Andre ingredienser: Mikrokrystallincellulose (Fyldemiddel), Magnesium Stearate (antiklumpemiddel), HPMC-kapselskal.

Læs mere
Montmorency kirsebær-kapsler 1500 mg 90 Kapsler | Naturligt kosttilskud for bedre søvn

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

80.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker helt efter hensigten

S Stine C
Bekræftet køb

Jeg har kun taget disse i omkring en uge og jeg kan allerede mærke forskel i min søvn, så jeg er virkelig glad for mit køb.

R Ronnie
Bekræftet køb

Du får en god mængde for prisen og næste gang vil jeg bestille flere så jeg får mængderabat

T Thomas
Bekræftet køb

Jeg er en stewardesse, så nogle gange kan jeg gå dage uden søvn. De her har virkelig hjulpet mig og de gør det væsentligt lettere for mig at styre min søvn mangel.

J James
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter