Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Montmorency kirsebær-kapsler

3000 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud for bedre søvn

Oversigt

Hvis du leder efter et kvalitetsprodukt med potent styrke, der kan forbedre din søvnkvalitet så er Montmorency Cherry Capsules det rette! Her hos WeightWorld har vi udviklet et førsteklasses kosttilskud med 3000 mg styrke lavet af det bedste, frysetørrede ekstrakt af Montmorency kirsebær. Udover at hjælpe dig til en god nats søvn er den også en rig kilde til nyttige vitaminer og kan hjælpe dig med at opretholde et sundt niveau af urinsyre. Det bedste er, at det ikke indeholder fyldemidler, kunstige ingredienser eller bindemiddel, så du ved, at du konsumerer det i sin bedste form.

  • Naturligt kosttilskud for bedre søvn
  • Ideel for restitution efter træning
  • Markedsførende styrke på 3000 mg pr dosering
  • Rig kilde til vitamin A & C
  • 180 veganske kapsler
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er WeightWorld Montmorency kirsebær-kapsler?

Disse førsteklasses kapsler er en naturlig måde at få hjælp til søvnen. De er lavet af rent, frysetørret ekstrakt af Montmorency kirsebær og har en styrke på hele 3000 mg pr dosering. Gennemsnittet er på kun 750 mg, så dette kraftfulde kosttilskud slår andre mærker, som er tilgængelige på markedet. De indeholder ikke fyldemiddel, bindemiddel eller kunstige tilsætningsstoffer, så du kan føle dig sikker på, at du får et helt naturlig kosttilskud, du kan stole på.

Hvad gør de?

Kosttilskuddet er udviklet til personer, der leder efter en måde at forbedre søvnkvaliteten på. Ekstraktet er kendt for at forbedre søvnmønstre, bekæmpe søvnløshed og fremme søvn. En anden stor fordel ved denne naturlige ingrediens er, at den bidrager til at opretholde et sundt niveau af urinsyre. Hvis urinsyre-niveauet er for højt, kan det skade led, hjerte og i værste tilfælde føre til nyresten. Montmorency kirsebær indeholder også antioxidanter, som beskytter din krop mod skadelige, frie radikaler, som kan skade dine celler og forårsage sygdom og aldring.

Hvem er de til?

Kosttilskuddet er udviklet til personer, der ønsker en sund søvnrutine eller gerne vil sove mere. I de fleste tilfælde er det drastisk at begynde med medicin, men dette kosttilskud er en helt naturlig løsning. Kapslerne kan også være effektive for restitution efter træning. Montmorency kirsebær er desuden en rig kilde til vitamin C, vitamin A og antioxidanter.

Brugsanvisning

Tag blot 2 kapsler sammen med et glas vand og i forbindelse med et måltid, eller som sundhedspersonalet angiver.

Advarsel: overstig ikke den anbefalede dosis. Dette er et naturligt kosttilskud, og kan derfor ikke anvendes som erstatning til en varieret og balanceret diæt og livsstil. Er du gravid, ammer eller bruger medicin, bør du tjekke med lægen før brug. Stop brugen af dette produkt hvis du oplever nogen uønskede reaktioner. Det er ikke egnet til folk under 18 år.

Fuld ingrediensliste

Montmorency Kirsebær (Frysetørrret) Ekstrakt (10:1). Anti-klupmningsagent: magnesiumstearat, Silicumdioxid, hypromellose (HPMC) kapselskal.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.62% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker helt efter hensigten

S Stine C
Bekræftet køb

Virker umiddelbart som de skal

J Jan E
Bekræftet køb

Jeg har kun taget disse i omkring en uge og jeg kan allerede mærke forskel i min søvn, så jeg er virkelig glad for mit køb.

R Ronnie
Bekræftet køb

Du får en god mængde for prisen og næste gang vil jeg bestille flere så jeg får mængderabat

T Thomas
Bekræftet køb

Jeg er en stewardesse, så nogle gange kan jeg gå dage uden søvn. De her har virkelig hjulpet mig og de gør det væsentligt lettere for mig at styre min søvn mangel.

J James
Bekræftet køb

har altid haft svært ved at falde i søvn men det er nemmere for mig nu :)

A Amina
Bekræftet køb

Jeg føler mig friskere i løbet af dagen og bliver ikke så hurtigt træt

M Marie
Bekræftet køb

Meget tilfreds med mit køb... De giver mig en bedre søvn

E Elias
Bekræftet køb

Har både fået bedre søvn og et bedre immunforsvar. det er en win-win

M Mark
Bekræftet køb

Bedste kosttilskud nogensinde!!! Elsker produkterne fra weightworld :)

S Sarah

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide