FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Gravid Multivitamin Gummies

120 vingummier | Vitaminer og fiskeolie til gravide
 • Køb 1 195 kr.
 • Køb 2 370 kr. 390 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 528 kr. 585 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Gravid Multivitamin Gummies med lækker bærsmag
 • Nøje udvalgte næringsstoffer til mor og baby
 • 7 forskellige vitaminer herunder folinsyre, C-, B- og E-vitamin
 • Beriget med Omega-3 fiskeolie (EPA og DHA), cholin og zink
 • Spis 2 vingummier om dagen - nok til 2 måneders forbrug
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Tilfredshedsgaranti
 • Laktosefri
 • GMO Free

Gravid Multivitamin Gummiesmed bærsmag

Under en graviditet har din krop brug for at få tilført ekstra næringsstoffer, da den lille baby inde i maven har brug for både vitaminer, mineraler og fedtstoffer for at udvikle sig. Og den eneste måde, som fosteret kan få disse næringsstoffer er ved, at du som vordende mor sørger for at få opfyldt det øgede behov for disse, da fosteret får tilført næringsstoffer gennem dit blod.

Med andre ord deler du næringsstoffer med dit ufødte barn, når du er gravid, og det er derfor vigtigt, at du som gravid får nok vitaminer, mineraler og fedtstoffer for at sikre, at dit ufødte barn vokser og udvikler sig.

Eftersom du og dit ufødte barn deler alt, som du spiser og drikker, når du er gravid, anbefales det, at du tager vitaminer til gravide i form af kosttilskud for at få dækket dit behov for essentielle næringsstoffer.

Og det er netop her, at WeightWorlds Gravid Multivitamin Gummies kommer ind i billedet. Hos WeightWorld ved vi nemlig, hvor vigtige vitaminer til gravide er, og hvilke vitaminer man skal tage som gravid.

Netop derfor indeholder vores Gravid Multivitamin Gummies mange af de vitaminer, mineraler og fedtstoffer, som din krop skal bruge for at sikre, at både du og dit ufødte barn får de bedste betingelser før og under graviditeten.

Oversigt over de forskellige mineraler og vitaminer til gravide

Gravid Multivitamin Gummies fra WeightWorld er vitaminpiller til gravide i vingummiform specielt tilpasset til kvinder, som planlægger graviditet eller allerede er gravid. Vores gravid multivitamin-kosttilskud er derfor formuleret med de vitaminer, mineraler og fedtstoffer, som er gavnlige for kroppen i forbindelse med en graviditet, og indeholder blandt andet de anbefalede 400 mikrogram (µg) folsyre, 10 mikrogram (µg) D3-vitamin og 2,5 mg B6-vitamin (som anbefales til graviditetskvalme under en graviditet)

Men Gravid Multivitamin Gummies indeholder ikke kun D3-vitamin, folsyre og B6-vitamin til gravide, og her nedenfor kan du læse mere om de hele 10 forskellige vitaminer, mineraler og fiskeolie til gravide, som dette kosttilskud indeholder for at sikre dig og dit ufødte barn de bedste betingelser før og under en graviditet.

Omega3-fiskeolie(DHA og EPA): Moderens indtag af fiskeolie med DHA og EPA-omega3 bidrager til en normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret. Derudover er omega-3 også vigtigt for udviklingen af det ufødte barns nervesystem, hjernen og de kognitive færdigheder.

C-vitamin: C-vitamin øger optagelsen af jern og bidrager til normal kollagendannelse, som er vigtigt for normaltfungerende knogler, tænder og hud. Ved mangel på C-vitamin under en graviditet er der øget risiko for, at fosterets mentale funktioner kan tage skade.

E-vitamin: E-vitamin er en antioxidant, der bidrager til at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress.

Zink : Kosttilskud med zink anbefales før og under en graviditet samt mens der ammes. Mangel på zink kan nemlig medvirke til graviditetskvalme. Zink bidrager derudover til at vedligeholde et normalt immunforsvar, knogledannelse, kognitiv funktion, fertilitet, syn, reproduktion samt omsætning af A-vitamin.

B6-vitamin: B6-vitamin til gravide bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, og kan ligeledes bidrage til at hjælpe mod kraftig kvalme og opkastninger under graviditet. B6-mangel er ligeledes en faktor, som man bør være opmærksom på ved infertilitet (ufrugtbarhed/barnløshed).

B3-vitamin: Kaldes også niacin, og bidrager til et normalt energistofskifte, at reducere træthed og udmattelse, nervesystemets normale funktion, en normal psykologisk funktion samt til at vedligeholde normale slimhinder.

Cholin: Under graviditeten øges behovet for cholin, da fosteret har brug for store mængder cholin til hjernens udvikling. Cholin bidrager ligeledes til at vedligeholde en normal omsætning af fedtstoffer og til at vedligeholde en normal leverfunktion.

B9-vitamin (folinsyre): Sundhedsstyrelsen anbefaler kvinder at tage 400 mikrogram (µg) folsyre før og under graviditeten, da et tilskud med folsyre bidrager til at forebygge medfødte misdannelser af hjernen og rygmarven hos barnet. Folinsyre bidrager ligeledes til normal celleproduktion og vævsvæksten hos den gravide kvinde.

D3-vitamin: Under graviditeten øges kroppens behov for D-vitamin, da fosteret skal have tilstrækkeligt med vitamin D og kalk. D3-vitamin bidrager til, at kroppen kan optage kalk fra tarmen samt til knogleopbygningen. Derfor er det vigtigt for både mor og barn at supplere med D-vitamin under graviditeten.

B12-vitamin: Vitamin B12 bidrager til at vedligeholde en normal psykisk funktion, normal celledelingsproces, normalt nervesystem og immunforsvar. B12-vitamin bidrager ligeledes til at mindske træthed og udmattelse, hvilket også er vigtigt for både mor og foster i graviditeten.

Vingummi-vitaminpiller med fiskeolie til gravide

Mange andre producenters multivitaminer til gravide indeholder ikke fiskeolie, som netop er vigtigt under en graviditet, da det er essentielt for dit fosters normale udvikling.får du en daglig dosis af de anbefalede mineraler, vitaminer og fiskeolie under din graviditet.

Hvilket også er årsagen til, at vores Gravid Multivitamin Gummies indeholder fiskeolie, da et ekstra indtag af fiskeolie under din graviditet kan bidrage til, at barnets hjerne og øjne udvikles normalt.

Derudover er omega-3 og fiskeolie under en graviditet også vigtigt for udviklingen af det ufødte barns nervesystem, hjernen og kognitive færdigheder.

Med vores vingummi-vitaminpiller til gravide får du dermed et komplet kosttilskud med mineraler, vitaminer og fiskeolie til din graviditet.

Hvilke vitaminer skal jeg tage som gravid?

Gravid Multivitamin-gummies indeholder 400 mikrogram (µg) folsyre og 10 mikrogram (µg) D3-vitamin. Indeholder også 2,5 mg B6-vitamin (som anbefales til graviditetskvalme under en graviditet).

Hvilke vitaminer indeholder WeightWorld Gravid Multivitamin Gummies?

Vores Gravid Multivitamin indeholder C-, E-, B6-, B3-, D3- og D12-vitamin samt zink, cholin og folinsyre til gravide, og er velegnede at tage før, under og efter en graviditet. Dette tilskud er ligeledes beriget med fiskeolie med DHA og EPA-omega-3. Vores Multivitamin Gravid er dermed den perfekte vitaminpille til gravide for at sikre optimal vækst og udvikling af fosteret.

Gælder jeres tilfredshedsgaranti for Gravid Multivitamin Gummies?

Ja, vores tilfredshedsgaranti gælder også dette kosttilskud. Vi anbefaler dog, at du tager tilskuddet dagligt i minimum 3 måneder for at vurdere effekten.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 multivitamin-gummies dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.. Bemærk, at tilskuddet skal tygges og spises som almindelige vingummier, ikke sluges hele.

Er der bivirkninger ved at tage Gravid Multivitamin Gummies?

Vitamin-gummierne er lavet af naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Gravid Multivitamin Gummies?

Vores multivitaminer til gravide er specielt formuleret til gravide kvinder eller kvinder, der påtænker at blive gravide. Vi anbefaler dog, at du rådfører med egen læge før brug, da egen læge kan guide dig i forhold til hvilke vitaminer, mineraler og fedtstyrer, som du har brug for under din graviditet.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Multivitamin Gravid Gummies
Multivitamin Gravid Gummies

120 Gummies | Multivitaminer til gravide

195 kr.

+
Multivitaminer & Mineraler
Multivitaminer & Mineraler

400 Tabletter | Vitaminpiller til 1 års forbrug

205 kr.

+
Jern Gummies
Jern Gummies

28 mg 120 Gummies | Jerntilskud til energi og immunforsvar

195 kr.

1 Vare

195 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(60)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.65% baseret på 68 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Gør hvad de skal, kunne dog godt tænke mig de indeholdt det samme som alm. tabletter. Smagen, lugten og konsistensen kan dog godt være lidt svær når man er gravid med kvalme :) Men ellers glad for at der er dette alternativ til os der ikke kan sluge tabletter.

M Monika
Bekræftet køb

Blev anbefalet dem af min læge og kan allerede mærke, at jeg har fået mere energi.

H Heidi
Bekræftet køb

Kan helt sikkert anbefales. Er blevet mere energisk og på screeningerne ser det ud til at vores lille baby har det godt.

T Tina
Bekræftet køb

Indeholder den anbefalede mængde folinsyre under graviditet plus meget mere. Og så smager de virkelig lækkert.

J Jasmin
Bekræftet køb

Har SÅ store problemer med at sluge piller og kapsler så blev bare så glad da jeg fandt multivitaminer til gravide som vingummier. De smager bare SÅ godt!

P Pernille
Bekræftet køb

Virkelig hurtig levering og god vejledning hos kundeservice. Derudover smager vitamin vingummierne også godt.

Y Yrsa
Bekræftet køb

Har hjulpet på min graviditetskvalme og føler mig heller ikke så udmattet længere.

L Lindsey
Bekræftet køb

Min læge anbefalede at jeg både skulle tage multivitaminer og jer under min graviditet og købte det hele hos WeightWorld. Er absolut ikke skuffet og kan allerede mærke, at jeg har fået mere energi og lægen siger heldigvis også, at den lille guldklump inde i maven har det godt.

I Isabella
Bekræftet køb

Købte dem til min kone i forbindelse med min egen ordre og hun virker til at være godt tilfreds med dem. Hun har hvert fald bedt mig om at bestille en ny omgang.

H Henrik
Bekræftet køb

MUMS! Siger jeg bare. Smager overraskende godt og har alle de vitaminer, som man skal bruge under en graviditet.

M May

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber