FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Mymi Slankeplastre til lårene

18 plastre | Til appelsinhud & fedtforbrænding

Styrken i et plaster

Oprindelig blev transdermale teknologier i slutningen af 1979 brugt til at hjælpe folk der lider af køresyge, og det anses i stigende grad for at være en god og effektiv måde at overføre essentielle forbindelser til vores kroppe. I modsætning til den langsomme og potentielt ineffektive proces med overførsel via almindelig fordøjelse, overføres forbindelserne i stedet direkte ind i blodbanen gennem huden, hvilket muliggør en gradvis og kontinuerlig frigivelse i løbet af hele anvendelsesperioden. Ved at placere plastret præcis hvor du ønsker at forbindelserne skal overføres, kan det erstatte behovet for tabletter eller andre topiske midler.

Mymi Slankeplastre til lårene

Der er blevet valgt en opfindsom tilgang i udviklingen af Mymi Slankeplastre til lårene. Baseret på forståelsen for mange menneskers ønske om at behandle de specifikke områder af kroppen, hvor appelsinhud typisk optræder, skabte man en komplet pakke af plastre med tilsvarende former. Du kan vælge den der passer dig bedst, og specifikt angribe mod de områder der berører dig mest. Når de først er påført er de utroligt behagelige og lette at glemme, så du kan fortsætte med din dag som normalt.

Komplet ingrediensliste

Aktive ingredienser: Sophoricosid, Capsaicin, Koffein, Catechin, Fjerninfrarød & Negativ Ion, Aktive Stoffer af planteekstrakt.

Klæbemiddel: Naturlig gummi.

Brug af Mymi Slankeplastre til lårene

Mymi's transdermale slankeplastre er beregnet til at blive en hurtig, nem og fornøjelig tilføjelse til din rutine, så den supplerer din nuværende træning og fitnessplan. De er også et godt supplement til Mymi Slankeplastre til lårene. For at påføre pilles en passende del af plastret af plastikbagsiden, og det lægges på det specifikke område som du gerne vil behandle. Det er bedst hvis det dækker hele området med cellulite. Lad det sidde i et par timer og nyd den behagelige varmende fornemmelse. Vi anbefaler at bruge så længe du ønsker, indtil du er tilfreds med resultatet.

Gode råd

Det centrale for Mymi Slankeplastre til lårene er en sammensætning af vigtige urteekstrakter, der stræber efter at tilbyde en naturlig metode af høj kvalitet til at tackle dine fysiske bekymringer. Ikke desto mindre, bør du tage dig tid til at læse hele listen over ingredienser grundigt igennem, i tilfælde af at du har nogle individuelle allergier. Brug ikke plastrene, hvis du har følsom hud, der let bliver betændt. Brug ikke plastrerne mere end otte timer i træk.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(37)
4 Stjerner
(34)
3 Stjerner
(11)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.30% baseret på 82 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Plastre som jeg kan anbefale.

H Helga M
Bekræftet køb

Jeg ved ikke, hvis de virker, fordi jeg brugte denm kun en gang. Virksomheden havde ikke mere dem.

C Cecilia
Bekræftet køb

This product is used by my daughter, with positive result

P Patricia H
Bekræftet køb

Virkelig gode plastre der er nemme at bruge og man kan hurtigt se virkningen

K Kawsar
Bekræftet køb

De ses ikke gennem tøjet hvilket er mega fedt :)

L Luise
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med plastrene. De har gjort en synli forskæl på mine ben

H Heidi
Bekræftet køb

Mega lækkert produkt. Thumbs up herfra...

F Farhad
Bekræftet køb

Super gode plastre der er gode til min sensitive hud...

N Naja
Bekræftet køb

Try it! After one use I could see major results

J Janina V
Bekræftet køb

Føles underligt når du tager dem på, men ellers er de er gode

S Sasha

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber