Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Mymi Plastre til Appelsinhud

18 Plastrer | Plastre til benene med koffein & Guarana

Oversigt

For nogle af os er det ligegyldigt hvor slanke og sunde vores kroppe er - den frygtede cellulite bryder frem alligevel! Da det er mest almindeligt forekommende på benene besluttede Mymi at kombinere vigtige urteekstrakter med en praktisk og stimulerende transdermal teknologi i Wonder Legs Patches. Med denne fantastisk målrettede tilgang kan du præcist overfører de forbindelser, du ønsker der hvor du vil.

  • Hjælper med målrettet at bekæmpe vanskelig appelsinhud
  • Intelligent transdermal teknologi
  • Indeholder og bruger forfriskende koffein & guaranà
  • Med stimulerende capsaicin & catechin
  • Velduftende og en varmende fornemmelse
  • Fungerer perfekt sammen med Mymi Wonder Belly

I Mymi Wonder Leg Patches er et udvalg af vel valgte forbindelser blandet perfekt, alle har det formål at hjælpe dig med at opnå den glatte, fejlfri hud som du længes efter. Inden for et øjeblik kan du trykke plastret på din hud og lade den sidde der og gøre sit arbejde, så har du visheden for at alle disse utrolige forbindelser bliver overført ind i din hud, mens du går videre med din dagligdag. Hvis du ønsker at finde en måde hvorpå du direkte kan behandle akkumuleringen af cellulite og fedt på dine ben, kan Mymi Wonder Legs Patches være vejen frem!

Styrken i et plaster

Oprindelig blev transdermale teknologier i slutningen af 1979 brugt til at hjælpe folk der lider af køresyge, og det anses i stigende grad for at være en god og effektiv måde at overføre essentielle forbindelser til vores kroppe. I modsætning til den langsomme og potentielt ineffektive proces med overførsel via almindelig fordøjelse, overføres forbindelserne i stedet direkte ind i blodbanen gennem huden, hvilket muliggør en gradvis og kontinuerlig frigivelse i løbet af hele anvendelsesperioden. Ved at placere plastret præcis hvor du ønsker at forbindelserne skal overføres, kan det erstatte behovet for tabletter eller andre topiske midler.

Wonder Legs fra Mymi

Der er blevet valgt en opfindsom tilgang i udviklingen af Wonder Leg Patches. Baseret på forståelsen for mange menneskers ønske om at behandle de specifikke områder af kroppen, hvor appelsinhud typisk optræder, skabte man en komplet pakke af plastre med tilsvarende former. Du kan vælge den der passer dig bedst, og specifikt angribe mod de områder der berører dig mest. Når de først er påført er de utroligt behagelige og lette at glemme, så du kan fortsætte med din dag som normalt.

Komplet ingrediensliste

Aktive ingredienser: Sophoricosid, Capsaicin, Koffein, Catechin, Fjerninfrarød & Negativ Ion, Aktive Stoffer af planteekstrakt.

Klæbemiddel: Naturlig gummi.

Brug af Wonder Legs Patches

Mymi's transdermale hudplastre er beregnet til at blive en hurtig, nem og fornøjelig tilføjelse til din rutine, så den supplerer din nuværende træning og fitnessplan. De er også et godt supplement til Mymi Wonder Belly Patches. For at påføre pilles en passende del af plastret af plastikbagsiden, og det lægges på det specifikke område som du gerne vil behandle. Det er bedst hvis det dækker hele området med cellulite. Lad det sidde i et par timer og nyd den behagelige varmende fornemmelse. Vi anbefaler at bruge så længe du ønsker, indtil du er tilfreds med resultatet.

Gode råd

Det centrale for Mymi Wonder Legs Patches er en sammensætning af vigtige urteekstrakter, der stræber efter at tilbyde en naturlig metode af høj kvalitet til at tackle dine fysiske bekymringer. Ikke desto mindre, bør du tage dig tid til at læse hele listen over ingredienser grundigt igennem, i tilfælde af at du har nogle individuelle allergier. Brug ikke plastrene, hvis du har følsom hud, der let bliver betændt. Brug ikke plastrerne mere end otte timer i træk.

Ofte købt sammen

Mymi Plastre til Appelsinhud
Mymi Plastre til Appelsinhud

18 Plastrer | Plastre til benene med koffein & Guarana

99 kr.

+
Gelpuder til Elektronisk Muskelstimulator
Gelpuder til Elektronisk Muskelstimulator

12 Plastre | 8 erstatnings gelpuder

79 kr.

1 Vare

99 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det få gang i mit stofskifte og renser ud i mit system

K Karen K
Bekræftet køb

Try it! After one use I could see major results

J Janina V
Bekræftet køb

This product is used by my daughter, with positive result

P Patricia H
Bekræftet køb

Virker rigtig godt og er nemt at bruge

L Louise
Bekræftet køb

Rigtig dejligt plaster som har givet mig mere selvtillid med min numse og mine ben

J Janne
Bekræftet køb

Føles underligt når du tager dem på, men ellers er de er gode

S Sasha
Bekræftet køb

Virkelig gode plastre der er nemme at bruge og man kan hurtigt se virkningen

K Kawsar
Bekræftet køb

De ses ikke gennem tøjet hvilket er mega fedt :)

L Luise
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med plastrene. De har gjort en synli forskæl på mine ben

H Heidi
Bekræftet køb

Mega lækkert produkt. Thumbs up herfra...

F Farhad

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide