Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Mymi Slankeplaster Kombipakke

Kombipakke | Til appelsinhud & mavefedt

Oversigt

Masser af os arbejder hårdt for at opnå en slank, trimmet silhuet og en glat hud, og dyrker ikke kun motion, men benytter også piller, tabletter og cremer. Nogle gange virker vores indsats forgæves, da visse områder - specielt maven og benene - har deller som vi ville ønske at vi kunne fjerne. For at hjælpe dig med målrettet at behandle bestemte områder, har Mymi kombineret to perfekte produkter i Wonder Patch Combo. Nu behøver du aldrig mere at bøvle med kapsler og cremer igen - du kan angribe dine uønskede områder direkte!

  • Komplet og målrettet behandling af fedtet på ben og mave
  • Revolutionær transdermal teknologi
  • Stimulerende Guaranà & Koffein
  • Forfriskende Catechin & Capsaicin
  • Begge har en behagelig varm duft
  • Plastrene arbejder perfekt sammen

I begge sæt plastre i Mymi Wonder Patch Combo har Mymi kombineret seks unikke botaniske ekstrakter, der hver især er valgt for deres kraftfulde egenskaber. Disse kan på et øjeblik nemt sættes direkte på din hud, inden du fortsætter med dine daglige aktiviteter. I løbet af et par timer vil både Wonder Leg og Wonder Belly Patches langsomt frigive deres fantastiske ekstrakter til din hud og blodbaner for at hjælpe dig med målrettet at behandle de særlige steder, der bekymrer dig mest.

Revolutionerende transdermal behandling

De transdermale plastre, der blev brugt for første gang i 1979 til at hjælpe mennesker der lider af køresyge, er en meget opfindsom og spændende ny metode til at forsyne kroppen med essentielle næringsstoffer og andre forbindelser. Overførslen direkte ind i blodbanen undgår fuldstændig den traditionelle vej gennem fordøjelsessystemet, som ikke kun er tidskrævende, men som også risikerer at nedsætte udbyttet af forbindelserne. I stedet får man en hurtig, men samtidig stabil udladning, der fortsætter i al den tid plastret bæres. Ved at anvende præcise mængder af de forbindelser du ønsker, der hvor du vil have dem til at arbejde mest, sigter plastrene mod at udrydde behovet for kapsler og andre overførselsmetoder. De anses i stigende grad af eksperter som værende et kraftfuldt alternativ, og en innovativ fremgangsmåde.

En vidunderlig kombination

Mymi opnåede et utroligt gennembrud med udviklingen af Wonder Patches. Med en forståelse af hvordan mange mennesker kæmper med to specifikke dele af deres kroppe, nemlig maven og benene, besluttede de at skabe et fleksibelt og behageligt plaster, som kan dække hele det ønskede område. De udskiller gradvist og kontinuerligt deres indhold til din hud og ind i blodbanen, mens de plejer din krop med forfriskende, genoplivende og stimulerende forbindelser. De kan give dig en grundig og usædvanligt komplet metode, som er beregnet til nemt at blive en del af dit liv. Da det drejer sig om engangsplastre er de et hygiejnisk og praktisk alternativ til cremer og kapsler. Du skal bare placere dem på den ønskede del af din krop, og derefter fortsætte med dine dagligdag.

Lipid stodskifte
Lipid stodskifte

Sophoricosid bliver udvundet fra det japanske pagodetræ Sophora Japonica, og har været forbundet med lipid- og sukkerstofskifte. Forbindelsen er ansvarlig for peberets krydrede smag og er ligeledes kendt for at være termogen, en egenskab der er forbundet med vores stofskifte og vægtstyring.

Energi
Energi

Den botaniske stimulant Guaranà, og en af dens aktive forbindelser Koffein, anses generelt for at øge fysisk og mental præstation: Nogle nævner også deres betydning i forbindelse med styring af sult, appetit og spisetrang. Der er udført forskning i disse ingrediensers indvirkning på et energigivende stofskifte.

Vægt
Vægt

Catechiner, en planteforbindelse, der findes i kakao og rødvin, menes at hjælpe med at beskytte kroppen og opnå en vital og livlig fysisk udstråling. Den seneste forskning har forbundet disse naturlige phenoler med vægtstyring. Tilsvarende er kveller eller salicornia herbacea en unik koreansk ingrediens, der menes at have forbindelse med genoprettelse af glukosebalancen.

Komplet ingrediensliste

Active Ingredients: Sophoricoside, Capsaicin, Caffeine, Catechin, Far Infrared & Negative Ion, Active Substances of Plant Extract.

Adhesive: Natural Rubber.

Brug af Wonder Combo

Denne kombinationspakke har til formål at tilbyde en komplete behandling af de udvalgte problemområder som din mave og ben udgør, samt at være et ideelt supplement til din nuværende trænings- og fitnessplan. Når du bruger et plaster fra et af sættene skal du sørge for at din hud er helt ren og tør, før du påfører det. Måske vil du foretrække at bruge dem lige efter et brusebad, hvor porerne er mest åbne. Fjern to dele af bagbeklædningen på Wonder Belly og sæt den på din mave så hullet sidder korrekt i forhold til din navle, og pil den sidste del af bagsiden af idet du sætter det fast. Lad det sidde i op til seks timer. Med Wonder Legs Patches skal du tage et plaster i en passende størrelse fra bagbeklædningen og blot placere det på den specifikke del af huden du gerne vil behandle, den skal helst dække den mest markante del af cellulite. Lad det højst sidde i otte timer.

Gode råd

Det centrale i begge delene af Mymi Wonder Patch Combo er en sammensætning af vitale botaniske ekstrakter, der stræber efter at give en naturlig behandling af høj kvalitet, der kan tackle dine kropslige bekymringer. Når det er sagt, bør du alligevel tage dig tid til at tjekke hele listen af ingredienser for enhver individuel allergi. Plastrene er ikke beregnet til brug på følsom hud, der let bliver betændt. Plastrene til benene bør ikke sidde mere end otte timer, og maveplastrene ikke længere end seks sammenhængende timer.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkelig billig og god kombipakke! Jeg elsker mine plastre...

K Kiran
Bekræftet køb

Plastrene har gjort en kæmpe forskel for mig, især på min mave som jeg altid har været rigtig ked af...

F Freja
Bekræftet køb

Min mave er blevet strammere og min sixpack er tydeligere

F Frederik
Bekræftet køb

Jeg har brugt plastrene et par gange nu men kan ikke se så meget forskel

V Vicky
Bekræftet køb

jeg synes det er så smart at man kan sætte plastrene der hvor man har mest brug for det! Virkelig smarte!

K Karina
Bekræftet køb

FANTASTISKE PRODUKTER! De er nemme at bruge og kan ikke ses under tøjet

Z Zandra
Bekræftet køb

Lette at bruge og gode til både mave og ben...

A Astrid
Bekræftet køb

Vil uden tvivl anbefale disse plastre til andre der har brug for opstramning af kroppen...

A Alyssa
Bekræftet køb

Har givet mig en flottere mave og flottere ben efter et vægttab på 20 kg! Virkelig god besparelse ved at købe kombipakken!

D Ditte
Bekræftet køb

Jeg har fået den anbefalet af min veninde og glæder mig til at prøve dem!

S Sarah

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide