Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Juice-Rite Fruit & Vegetable Vitamins Kapsler 60 Kapsler | Frugt og grøntsags vitaminer

Af: Newton-Everett

329 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Juice-Rite frugt & grønsags-blanding er en højt koncentreret blanding af 17 forskellige frugter og 17 forskellige grøntsager, som er rig på vitaminer, da den leverer alle de essentielle vitaminer, mineraler, fibre og kulhydrater din krop har brug for.

  • 34 forskellige frugter og grøntsager pr. dosis
  • Kortvarigt frosset for at bevare de essentielle vitaminer og enzymer
  • Indeholder helt naturlige ingredienser, ingen tilsætningsstoffer
  • Inkluderer essentiel citrus bioflavanoid og bær-antocyanin

En speciel, kort fryseproces holder alle de værdifulde vitaminer og enzymer levende inde i hver kapsel uden at bruge nogen tilsætningsstoffer.

Hvad er Juice-Rite frugt & grønsags-blanding?

Juice-Rite frugt & grønsags-blanding er en virkningsfuld blanding af 17 grøntsager og 17 frugter foruden de essentielle bær-antocyanin og citrus bioflavanoid. De helt naturlige ingredienser er blevet kortvarigt frosset, en unik proces der bevarer deres essentielle vitaminer og enzymer, og de er lavet helt uden tilsætningsstoffer. Hver dosis kan give din krop de vigtige, essentielle vitaminer, mineraler, fibre og kulhydrater, kroppen skal bruge for at holde sig sund.

Hvad er fordelene ved Juice-Rite Frugt & Grønsags-blanding?

Fødevarestyrelsen anbefaler at voksne og børn over 10 år spiser 6 stykker frugt og grønt per dag (svarende til 600 g), alligevel når så mange som 70 % ikke op på det daglige mål. En regelmæssig dosis af Juice-Rite er rig på vitaminer, og kan give din krop de nødvendige næringsstoffer, den har brug for til at opretholde den optimale sundhed. Dette kan også hjælpe med at beskytte dig mod at udvikle sygdomme, da dit immunforsvar forstærkes ved daglig indtagelse af frugt og grønt.

En direkte korrelation eksisterer også mellem skaden forårsaget af iltfrie radikaler og sygdomme, der er en del af aldringsprocessen. En diæt rig på frugt og grønt kan sænke aldringsprocessen betydeligt samt beskytte celler fra iltningsskade.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 120
Dosering: 4 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
Styrke: 1200 mg
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Er det sikkert at tage Juice-Rite?

Juice-Rite er produceret ud fra udvalgte kilder af kvalitetsfrugt og – grønt. Den indeholder kun naturlige ingredienser og ingen kemikalier, konserveringsmidler, bindemidler, smagsstoffer, salte eller tilføjet sukker. Der er ingen registrerede bivirkninger ved brugen af Juice-Rite.

Hvordan tager jeg Juice-Rite Frugt & Grønsags-blanding?

Hver pakke Juice Rite indeholder hver 60 kapsler - en måneds forbrug. Tag to grønt-blanding kapsler med aftensmaden og to frugt-blanding kapsler med morgenmaden.

Det anbefales at enhver, der tager Juice-Rite, ikke drikker kaffe eller te i 30 minutter før eller efter at have taget disse kapsler, da koffein kan forhindre det effektive ernæringsoptag.

Hvad er ingredienserne i Juice-Rite?

Grønsags-blanding ingredienser:

En blanding af 1050 mg: spinat, persille, rosenkål, blomkål, selleri, grønkål, radise, porre, byg, rødbede, broccoli, gulerod, tomat, gul peberfrugt, løg, lugtfrit hvidløg, kål

Supplementsfakta (Frugt-Blanding)

En blanding af 1200 mg: Tranebær, grapefrugt, citron, ananas, appelsin, hindbær, jordbær, vandmelon, blåbær, limefrugt, blomme, cantaloupe, kirsebær, papaja, fersken, pære, pektin fra æbler og citrusfrugtskræller, citrus bioflavonoid kompleks, vindruekoncentrat, blandende bær-antocyanin.

Andre ingredienser:

cellulose, magnesiumstearat, siliciumdioxid.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

  • * Vi spiser ikke nok frugt og grønt, så for os var det oplagt med et tilskud for at få de vigtige vitaminer. fint produkt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev