Oligo.DX

Gel til behandling af cellulite

Oversigt

Oligo DX® Anti Cellulite Creme hjælper mod den mest genstridige appelsinhud. Oligo DX® er en behandling mod appelsinhud af farmaceutisk kvalitet. Cremen arbejder hurtigt og effektivt og derfor ser mange kvinder resultater allerede efter blot 14 dages brug. Oligo DX® Anti Cellulite Creme er klinisk testet og har dokumenteret virkning.

 • Reducerer appelsinhud
 • 89% oplever reduceret appelsinhud
 • Giver længerevarende og permanente resultater
 • Cremen absorberes hurtigt og efterlader ingen rester
 • Trænger dybt ind i huden
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • 100% naturlige ingredienser
 • Videnskabelig gennembrud inden for behandling af appelsinhud

Oligo DX® Anti Cellulite Creme er et videnskabeligt gennembrud inden for hudpleje produkter efter 5 års forskning hos DS Laboratories. Med denne unikke creme mod appelsinhud står det klart, at motion og sund diæt ikke længere er nok for at opnå en glattere og sundere hud. Oligo DX® Anti Cellulite Creme indeholder aktive ingredienser, som trænger dybt ind i huden og øger blodcirkulationen, der hjælper med at reducere appelsinhuden effektiv og naturligt.

 • Klinisk bevist
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Uden parabener
 • SLS-fri

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Hvad er Oligo DX® Creme mod Appelsinhud?

Oligo DX® Anti Cellulite Creme er en effektiv creme som reducerer synlig appelsinhud. Oligo DX® arbejder hurtigt og kan vise resultater allerede fra den første dag, du anvender det.

Oligo DX® Anti Cellulite Creme hjælper med at bortlede væsker og toksiner fanget i lymfesystemet. Disse toksiner elimineres gennem nyrerne, hvormed vandladningen øges. Urinen indeholder mange metaboliske toksiner, så derfor kan du opleve, at din urin får en mørkere farve.

Ud over de æstetiske fordele, så renser og afgifter Oligo DX® huden, hvilket forbedrer hudens generelle sundhed.

Teknologien bag Oligo DX® og DS Laboratories

DS Laboratories som står bag den banebrydende teknologi i Oligo DX® anvender den nyeste og mest avanceret Nanosome teknologi, som DS Laboratories har patent hos. De kliniske studier har resulteret i, at cremen er med sine aktive ingredienser dokumenteret til at trænge dybt ned i huden og give en effektiv virkning. De aktive stoffer indkapsles i tynde liposomale mikrosfærer af phospholipide dobbeltlag. Nanosomer er mindre end hudceller og trænger ind i de dybeste lag af det epidermale væv, hvor de langsomt frigiver stofferne over 14 timer for at skabe en vedvarende og maksimal terapeutisk effekt.

Hvordan anvender jeg Oligo DX®?

Intensiv behandling: Anvend Oligo DX® Anti Cellulite Creme på det ønskede område dagligt efter du har været i bad. For mere intensiv behandling smører du cremen på det ønskede område 2 gange i døgnet. Anvend rigelig med creme, så du er sikker på, at hele området er dækket. Anvend ikke andre former for fugtgivende lotions, da dette kan forstyrre absorberingen og virkningen af Oligo DX®.

Forbyggende behandling: Anvend en pakke Oligo DX® Anti Cellulite Creme som en kur 2-3 gange om året.

Kliniske studier

I et placebo-kontrolleret forsøg med daglig anvendelse af Oligo DX® Anti Cellulite Creme i seks uger faldt forekomsten af appelsinhud hos alle de kvinder, der brugte cremen.

I et andet klinisk forsøg oplevede over 68 procent af kvinderne dramatisk forbedring i forekomsten af appelsinhud og 89 procent rapporterede betydelig forbedring. Kliniske iagttagelser viste en reduktion i lokaliserede fedtdepoter under huden og et glattere, sundere udseende.

Er der nogle bivirkninger med Oligo DX® ?

Det er vigtigt at bemærke, at man kan opleve en mørkere urin under brugen af Oligo DX® Anti Cellulite Creme. Dette kan opleves, netop fordi at kroppen bliver udrenset for toksiner og fedt, der tidligere var fanget under huden. Desuden bør brugerne af Oligo DX® Anti Cellulite Creme undgå andre fugtgivende cremer på samme område, da det efterlader en rest og kan forstyrre den fulde optagelse af Oligo DX®.

Oligo.DX Gel til behandling af cellulite

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.08% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtigt leverening En god hjemme side, og meget hurtig levering. Alt var som det skulle være. giver 5 stjerner da alt gik som det skulle

S Sandra
Bekræftet køb

mere end TILFREDS :-) Hjemmesiden er nem og overskuelig :-), da jeg bestilte gik der 5-7 dage og så fik jeg produkterne :-) dette var ikke første gang jeg bestilte noget herfra - jeg er glad og tilfreds hver gang :-)

J Janni Sau
Bekræftet køb

God service. Hurtig og kvik betjening.

J Jette Dam Jepsen
Bekræftet køb

Super Meget tilfreds. Jeg bestilte mit produkt søndag eftermiddag, og modtog det tirsdag formiddag. Jeg kunne tracke min pakke hele vejen.

A Anja
Bekræftet køb

Der var udsolgt og fik det først at vide da jeg skulle til at betale.. Hvorfor stod det ikke bare her på siden

L Laura
Bekræftet køb

Rigtig tilfreds med produktet! Men synes leveringstiden kunne være bedre

K Kirsten
Bekræftet køb

Er virkelig tilfreds med produktet. Synes dog er det er dyrt i forhold til noget andet jeg har kigget på, men det her virker i hvert fald!

D Dorte
Bekræftet køb

Klart den bedste appelsinhud creme jeg har prøvet!

L Louise
Bekræftet køb

Virker hurtigt og fint

A Anne
Bekræftet køb

Rigtig lækkert produkt, har brugt det intensivt som beskrevet i beskrivelsen og har haft til godt og vel 3 uger og der er virkelig sket noget

T Tone
Bekræftet køb

Hurtig og god service.Cremen har en god virkning. (men bliver brugt alt for hurtigt.)

D Dorthe
Bekræftet køb

Absorberer godt og irriterer ikke min hud

R Rebecca

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide