KetoWorlds Omega 3 Fiskeolie Softgels

Keto-venligt Velvære Kosttilskud

Oversigt

Hvis du gerne vil opnå alle fordelene ved at tilføje sunde fedtstoffer med et højt indhold af Omega til din diæt, er dette det perfekte produkt for dig! KetoWorlds Omega 3 Fiskeolie Softgels er alt, du har brug for til at passe på din hjerne, dit hjerte og din hud. Vores Omega 3 er fremstillet med hele 1000 mg per servering og er dermed et af de mest kraftfulde på markedet. Du får samtidig de gavnlige EPA og DHA af den højeste kvalitet!

 • Støtter hjerte- & hjernefunktion
 • For sund hud, hår & øjne
 • 3.000mg styrke af EPA & DHA
 • Ideel til en keto diet
 • Lette at sluge
 • Keto Diet
 • Certificeret høj kvalitet

Dette produkt er desværre ikke længere på lager.

Hvad er KetoWorlds Omega 3 Fiskeolie Softgels?

Når du følger en ketogen diæt, kan det være svært at få nok sunde fedtstoffer, specielt med den rette mængde Omega 3. Disse Omega 3 Fiskeolie Softgels hjælper med at booste dit indtag af sunde fedtstoffer og understøtter din keto diæt for at give dig energi og styrke! Med en massiv serverings styrke på 1000 mg, er dette kosttilskud et af de stærkeste, du kan finde. Det kan tilbyde dig alt det bedste, Omega 3 indeholder, fx styrkelse af din hjerne, dit hjerte, din hud og dine øjne. Derudover er dette kosttilskud designet til at være super bekvemt at tilføje til din diæt, og det kommer derfor som softgels, der er nemme at sluge.

Hvad er fordelene ved Omega 3?

Omega 3 kan styrke din hjerne, dit hjerte og din hud, og derfor er fiskeolie en fantastisk vej til at give din krop og dit velbefindende et ordentligt boost! Omega 3 er et af de sunde fedtstoffer, vi har brug for i vores kost, og det indeholder både EPA og DHA. Ved at have den rette mængde Omega 3 i din krop, kan du styrke:

 • Hjernefunktion
 • Hjertets helbred
 • Hud, hår og negle
 • Øjne og syn
 • Tænder og tandkød
 • Understøtter en keto diæt

Hvem er de til?

Disse Omega 3 Fiskeolie Softgels er ideelle til aktive og sundhedsbevidste mennesker, der gerne vil booste deres Omega 3 niveau for at passe på deres generelle sundhed og velvære. Grundet deres høje indhold af sunde Omega 3 fedtsyrer, er de også perfekte til dem, der leder efter ekstra hjælp under deres ketogene diæt og samtidig gerne vil styrke hjerne, hjerte, hud og øjne. Som et ekstra plus, er disse simple softgels nemme at sluge og lavet af den højeste kvalitet, så du kan have ro i sindet.

Brugsanvisning

Tag bare 3 kapsler om dagen med et måltid og et glas vand. Du kan enten tage alle tre på samme tid eller én til hvert af dine hovedmåltider - det er op til dig! Vi anbefaler dog at være konsistent og tage dem på cirka samme tidspunkt hver dag. Vi anbefaler også at læse den fulde ingrediensliste før brug, så du kan tjekke for personlige allergener. Kontakt din læge før brug, hvis du er gravid, ammer eller bruger anden medicin. Dette produkt er ikke egnet til veganere eller vegetarer.

Fuld ingrediensliste

Fiskeolie (Triglyceride-TG) 3000 mg, indeholder typisk: EPA (Eicosapentaenoic Syre) 990 mg & DHA (Docosahexaenoic Syre) 660 mg.

Fiskeolie, Kapselskal (Gelatine (Fisk), Glycerin), Antioxidant (Blandede Tocoferoler), Solsikkeolie.

KetoWorlds Omega 3 Fiskeolie Softgels Keto-venligt Velvære Kosttilskud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

83.33% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nem måde at få omega på. Jeg synes, jeg har fået mere energi

S Susanne
Bekræftet køb

Jeg kan ikke lide fisk, så jeg er glad for pillerne.

L Line
Bekræftet køb

God tilføjelse til min kur

B Bente
Bekræftet køb

Tager det hver dag og det hjælper godt

P Preben
Bekræftet køb

Pillerne er lette at sluge, og jeg har ikke en slem eftersmag af fisk.

C Camilla

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide