Matcha Kage med æggehvider

Ingredienser:

  • 150 ml æggehvider
  • 170 ml rismælk
  • 80 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 100 g honning
  • 250 g mel
  • 8 g bagepulver
  • 2 spiseskefulde Matcha Pulver

Forberedelse:

  1. Forvarm ovnen til 180°.
  2. Pisk æggehviderne i en skål til de er blevet stive, tilsæt så resten af ingredienserne (bortset fra Matcha pulveret), en af gangen mens du vender med en træske, for ikke at miste den luftige effekt i æggehviderne.
  3. Bland ⅔ af blandingen i en bageform.
  4. Tilsæt Matcha pulveret til resten af dejen, bland det godt og spred det derefter over de første ⅔ dele af dejen i bageformen.
  5. Bag kagen i 30-45 minutter, til den er gennembagt i midten.
  6. Tag den ud af ovnen og lad den køle helt af før du skærer den i skiver, og serverer den.
  7. Den kan eventuelt gemmes i et par dage i et spisekammer.