• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Örtte Slanke Te

Teposer | 28-dages forbrug
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Leder du efter et nyt og spændende produkt at have i din sundhedsrutine? Vi tilbyder nu Örtte Slanke Te med en helt ny smag; en enestående te fremstillet specifikt for at du kan opnå dine mål om lavere vægt. Det at passe på sin krop behøver ikke være kedeligt, så derfor anbefaler vi nu vores Örtte Slanke Te til både morgen og aften - en sjov og smagsfuld måde at være sund på.

 • 28 dages forbrug af te
 • Naturligt energi og motivaiton
 • Bidrager til at nedsætte appetitten
 • Lækker smag og aroma
 • Indeholder både morgen & aftente
 • Velegnet for veganere & vegetarer
 • Vegansk
 • Vegetarisk

Hvad er Örtte Slanke Te?

Örtte Slanke Te til et 28 dages forbrug af slanke te består af en unik blanding af naturlige ingredienser og har det formål at give dig et boost af næringsstoffer, så du kan have en bedre vægtkontrol. Teamet bag Örtte ved hvor svært det kan være at være sund, så de ønskede noget enkelt og spændende på samme tid. Denne Örtte Slanke Te er smagsfuld og passer perfekt ind i din daglige rutine på grund af dets masser af næringsstoffer.

Hvad er morgen- og aftente mere præcist?

Denne dobbeltpakke af te består af både morgen- og aftente der indeholder et hver deres udvalg af ingredienser for at give dig det bedste selv på forskellige tidspunkter af dagen. Denne morgente har det formål at give dig en god start på dagen med masser af energi, så du ved med sikkerhed at få ting ordnet. Det kan også være en god erstatning til den almindelige te eller kaffe om morgenen. Aftenteen har det formål at være beroligende på grund af dets udvalg af de særlige beroligende ingredienser og aromaer; en hjælp til at du bedre kan sove om natten.

Ingredienser:

Morning Tea
Evening Tea
Image of Grøn Te
Grøn Te - Ikke alene er grøn te kendt for at indeholde koffein som kan give naturlig energi til kroppen, men der er også forskning omkring catechiner i grøn te og deres biologiske effekt ligesom deres forbindelse med stofskiftet.
Image of Boghvede
Boghvede - Boghvede er, på trods af navnet, ikke hvede, men en pseudocereal. Det er glutenfri korn, og boghvede er rigt på næringsstoffer. Endda har der været forskning på, at boghvede indeholder antixoidanter.
Image of Goji-bær
Goji-bær - Disse røde bær og lækre bær indeholder et udvalg af fordelagtige vitaminer og mineraler, herunder vitamin A, B2, C, jern og seleium. De er også kendt for at være en naturlig hjælp til et bedre fordøjelsessystem og for tarmsystemet.
Image of Yarrow blade & rod
Yarrow blade & rod - Denne fantastiske plante har eksisteret i mange årtier, og i græsk mytologi brugte Archilles den til at helbrede folk. I moderne tider bliver den brugt som en hjælp til fordøjelsen og har endda en udrensende effekt i kroppen. Disse effekter er begge gode, når det kommer til vægten.
Image of Peppermynte
Peppermynte - Mange mennesker drikker te med peppermynte om aftenen, og dette er på grund af at det er beroligende for hjernen og maven. Det kan også hjælpe dig med at sove, og en god nattesøvn er blevet bevist at nedsætte din appeit næste dag.
Image of Aloe Vera-blade
Aloe Vera-blade - Zimt ist nicht nur ein leckeres Gewürz und beliebte Zutat für Kekse. Studien untersuchten zudem wie Zimt zu einer Gruppe von Polyphenolen gehört, die die Glukoseabsorption hemmen können. Für mehr, klicken Sie hier.
Slanke morgente - Grøn Te 40%, Lotus-blade 20%,
Lime-blade 15%, mælkebøtte 10%, boghvede 10%, Goji-bær5%
Slanke aftente - Yarrow blade & rod 30%,
peppermynte 10%, Aloe Vera-blade 30%, hørfrø 5%, blomme-ekstrat 5%,
appelsinskrald 5%, Lemon-blade 5%, blåbær 5%, figner ekstrakt 5%

Vejledning

Du bør putte en tepose i et krus og tilføj næsten-kogende vand, for at forberede slanketeen. Efterlad teposen i kruset i ca. 5 minutter og fjern posen før indtagelse. Vi anbefaler, at du ikke har teposen i kruset i mere end 5 minutter for at få den bedste smag og effekt. Husk ikke at glem at eksperiementere med et lille twist for ekstra smag i teen, såsom med lemon eller urter, men også husk at være påpasselig og ikke tilsæt noget med et højt fedt- eller sukkerindhold (eftersom dette gør den mindre sund!)

Drik morgenten hver morgen og aftenteen hver anden aften for at efterleve for et fuldendt forbrug. På denne måde har du morgenteen i 28 dage og aftenteen i 14 dage, som giver dig et fuldendt forbrug på 28 dage. Örtte Slanke Te er lavet af naturlige ingredienser, så derfor er der ikke nogen kendte bivirkninger. Men ingen brug råder vi, at du læser listen af ingredienser for at tjekke for personlig allergi. Denne te er ikke anbefalet for gravide eller kvinder der kvinder, ej heller for dem under 18 år.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(1)
1 Stjerne
(2)
Meget godt 4

83.33% baseret på 15 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Det skal lige siges, at jeg købte teen til min kone, men jeg smagte det også. Det smager godt, og jeg tabt mig dog kun 1 kg synes det er godt. jeg vil mene det er pengene værd

  WM Willy Madsen weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har ikke drukket så meget af dem endnu men smagen er fin nok:)

  CL Camilla L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Udemærket produkt. Teen smager godt.

  M Mona trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jeg er glad for Tea, jeg skal nok bestil en pakke mere

  MG Monika G trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • det er bare så godt ,du føler at du er meget mere let og glad i kroppen ,kan kun anbefale dette ?

  DP Dorthe P trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Det virker!!! Man kan mærke og se forskel allerede på 2.dagen. Det sænker appetitten og nat-teen renser ud i systemet. Kan varmt anbefale dette produkt!

  K Kunde trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jeg synes at den fungere. Det kan anbefales

  MB Mathilde B trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Så lækkert produkt. Jeg supplerer med en måned ekstra!

  SL Sarah Louise weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • På trods af den lyserøde farve, så er jeg helt tilfreds og det er godt ved siden af træningen

  P Patrick weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person