Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Örtte Natural™ Skinny tea

Af: Örtte

329 kr.
359 kr.
Du sparer:  30 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Örtte Natural™ Skinny Tea er en slankende og smagfuld te, som varer 28 dage. Skinny Tea består af en stærk kombination af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt med det formål at kunne øge vægttab. Kombinationen er evalueret af sundhedseksperter for at finde den nøjagtige dosering og styrke af hver enkel ingrediens således, at Örtte Natural™ Skinny Tea kan hjælpe med et intensivt vægttab.

 • Intensiv slanke te
 • Kan øge fedtforbrændingen
 • Kan fremme kroppens stofskifte
 • Kan nedsætte appetitten
 • Kan øge koncentration og fysisk udholdenhed
 • Stærk energigivende morgen te
 • Effektiv udrensende aften te
 • 100% naturlige ingredienser

Skinny Tea fra Örtte Natural™ består af naturlige ingredienser, der alle er håndplukket i bestemte plantager fordelt på flere kontinenter for højeste kvalitet. Indholdet i denne slanke te er skabt med formålet om at kunne øge et vægttab effektivt, men man har stadig bevaret en fantastisk smag.

Slanke teen fra Örtte Natural™ er en intensiv 28 dages kur, som kan revitalisere kroppen og styrke helbredet i din krop. Alt det kræver er, at drikke en te om morgenen og en te hver anden aften i 28 dage. Køb Örtte Natural™ Kombipack, hvori du får både Detox Tea og Skinny Tea til 499 kr.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

HVORDAN VIRKER SKINNY TEA 28 DAGE?

Du kan let og hurtigt gennemgå en effektiv slankekur med denne slanke te fra Örtte Natural™. Slanke-teen varer i 28 dage og indeholder effektive ingredienser, som har vist sig at kunne være særlige effektive til vægttab. Med Skinny Tea kan du få øget energi og fremmet stofskifte, som for alvor kan sætte et vægttab i gang sammenføjet med nedsættelse af appetit og den søde tand samt øget fedtforbrænding på under en måned.

Hos Örtte Natural™ håndplukker man alle ingredienserne i anden høst om sommeren, hvor de er mest modne og koncentreret på sine næringsstoffer, så de kan fungere bedst muligt. Örtte Natural™ bruger kun den fineste kvalitet håndplukkede te specielt fremskaffet fra urter håndplukket fra de bedste teplantager i hele verden. Det er alt lige fra den unikke kombination af urter til udvælgelsen af geografiske oprindelse, der er blevet taget i betragtning i skabelsen af Örtte Natural™. Dette er foretaget sammen med Örtte Naturals™ tilknyttede ernæringseksperter med formålet om at skabe den bedste detox kur.

FORDELENE VED ÖRTTE NATURAL™SKINNY TEA

Kan virke naturligt appetitnedsættende og kan øge optagelsen af vigtige næringsstoffer.

Kan øge mental koncentration og fysisk energi for mere overskud.

Kan fremme et højt stofskifte og kan øge fedtforbrændingen naturligt.

HVORDAN ADSKILLER ÖRTTE NATURAL™ SKINNY TEA SIG?

Slanke teen er specielt designet som en kraftfuld naturlig slankekur, der kan hjælpe kroppen til at øge stofskiftet og give mere energi. De effektive ingredienser og unikke doseringer, der anvendes i den stærke slanke-te har flere stærke funktioner, der kan hjælpe til at opretholde en sund naturlig balance i kroppen. Affaldsstoffer og toksiner kan udrenses fra kroppen således, at kroppen kan få et optimalt fungerende immunforsvar. Derudover har Örtte Natural™ Skinny Tea anti-age egenskaber, der gør, at huden kan blive renere og pænere. Det er alle de aktive ingredienser i Skinny Tea, som kan hjælpe med at mindske appetitten og de andre fordele til hjælp for et vægttab. Drik denne te i kombination med regelmæssig motion og sammen med en sund kost for det bedste resultat. Motion og sund kost kan blive nemmere at indføre, når du drikker Örtte Natural™, da kroppen kan opleve at få meget mere energi og koncentration. Derudover kan den nedsatte appetit bidrage til, at man undgår at overspise eller generelt spise usundt.

Anvendelse

For at komme i gang med Örtte Natural™ Skinny Tea skal du blot sætte en tepose i en kop kogende vand og lade den trække i 5 minutter. Drik din morgen te hver morgen og din aften hver anden aften. Det er vigtigt, at du i kombination med en slankekur dyrker motion samt følger en sund og varieret kost. Med Örtte Natural™ Skinny tea kan du få et stort bidrag til dit vægttab, som gør slankekuren langt nemmere end, hvad det normalvis har været.

Ingredienser

Image of Goji Berries
Gojibær - Gojibær er kendte for deres høje vitaminindhold, som gør dem ideelle til at hjælpe med at styrke immunforsvaret samt fremme energiniveau og sundhed.
Image of Senna Leaf
Morbær - Morbær er særdeles rig på vitaminer, antioxidanter og plantenæringsstoffer, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at fremme blodcirkulationen, fordøjelsen og immunforsvaret.
Image of Green Tea
Grøn te - Grøn te er et populært superfood, som generelt set er blevet brugt til at hjælpe med at øge stofskiftet for at fremme vægttab. Det indeholder også gavnlige antioxidanter, som kan hjælpe med at beskytte kroppen mod skadelige, frie radikaler.
Image of Hawthorn Berry
Sennesblade - Sennesblade kan være ekstremt gavnlige for kroppen. Det er FDA-godkendt (medicinsk godkendt) som et naturligt afføringsmiddel, som ofte er brugt til at rense kroppen og fordøjelsessystemet, hvilket kan gøre det effektivt til at øge vægttab.
Image of Lime Leaf
Limeblade - Limeblade er fulde af essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter og er længe blevet brugt til at bidrage til en sund fordøjelse.
Image of Lotus Plant
Kanel -Kanel er kendt for at have gavnlige anti-inflammatoriske og vanddrivende effekter. Det kan også hjælpe med at regulere blodsukkerniveauet samt fremme fordøjelsen.
Image of Lotus Leaf
Lotusblade - Lotusblade er kendt for at være gode mod fordøjelsesproblemer samt mod stress, hvorfor det også traditionelt set er blevet brugt meget i kinesisk medicin. Det siges også, at det kan være gavnligt til at forbedre ens leverfunktion og fremme et sundt vægttab.
Image of Psyllium Husk Seed
Hyben - Hyben er en rig kilde til C-vitamin, antioxidanter og flavonoider. Det har mange sundhedsmæssige fordele, som eksempelvis at fremme fordøjelsen med at undgå maveproblemer, inflammation og forstoppelse samt bidrage til et sundt blodtryk.
Image of Dandelion Leaf
Mælkebøtteblade- Mælkebøtteblade har mange gavnlige fordele. Det kan hjælpe dig med at øge stofskiftet, rense blodet og endda balancere blodsukker- samt glukoseniveauet, da det indeholder en masse vitaminer, antioxidanter og sundhedsfremmende sammensætninger.
Image of Poria Cocos Stem Bark
Psylliumfrø - Psylliumfrø er taget fra en plante, som kan findes i Indien, Bangladesh og Pakistan. Disse loppefrøskaller (som de også kaldes) kan hjælpe mod symptomerne på diarré, forstoppelse og en irritabel tyktarm.
Image of Rhubarb Root
Boghvede - Boghvede er fuld af vitaminer, mineraler og antioxidanter, hvoraf jern, zink og selen bl.a. kan nævnes. Det kan også have mange gavnlige effekter på ens kolesteroltal.
Image of Lime Leaf Extract
Limeblade - Limeblade er fulde af essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter, som har vist sig at være væsentligt, når man ønsker at fremme fordøjelsen, hvorfor de er en hovedingrediens i vores Skinny Tea (20%)

Skinny Tea - morgente: Grøn te 40%, lotusblad 20%, limeblad 15%, mælkebøtteblade 10%, boghvede 10%, gojibær 5%.

Skinny Tea - aftente: Morbær 20%, hyben 20%, lotusblad 20%, limeblad 20%, psylliumfrø 10%, kanel 5%, sennesblad 5%.

HAR ÖRTTE NATURAL™ SKINNY TEA BIVIRKNINGER?

Den populære Skinny Tea fra Örtte Natural™ er en slanke-kur indeholdende naturlige urter uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, og derfor reagerer din krop ikke anderledes på Skinny Tea end en traditionel te. Der burde ikke være nogen bivirkninger ved at drikke vores slanke-te, men vi anbefaler stadig at læse ingredienserne igennem for eventuelle allergier. Vi gør ligeledes opmærksom på, at den tid, som du lader teen trække, er meget afgørende for, hvor stærk din te bliver. Hvis du aldrig har prøvet denne slags te før, så lad den trække omkring 5 minutter og så kan du efterhånden lade den trække længere tid i takt med, at du vænner dig til det. Hvis du lader teen trække i alt for lang tid, vil du muligvis opleve en grad af diarré.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.08% baseret på 711 )

 • * Så lækkert produkt. Jeg supplerer med en måned ekstra!
 • * Udmærket service men forsinket levering. Produktet er dog super fint
 • * På trods af den lyserøde farve, så er jeg helt tilfreds og det er godt ved siden af træningen
 • * Lækkert produkt og super service.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev