Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Tilfredsheds Garanti

Hos WeightWorld forstår vi risikoen du tager som køber, når du betaler for et produkt, og vi ved at for få virksomheder ikke værdsætter risikovilligheden nok. Muligvis har du ikke tillid til online (sælgere); det forstår vi, og det vil vi gerne ændre. Siden 2005 har vi formået at være en af de bedste på markedet og i alle de 14 år, har vi leveret de bedste produkter og bedste mulige service. Det har været vores vision siden begyndelsen. Vi er overbeviste om at du ikke vil blive skuffet når du køber hos os: Vores Trustpilot-anbefalinger taler for sig selv, og kunderne elsker os. Såfremt du ikke er tilfreds med produktet, er det vores forpligtelse at tilbagebetale pengene.

Hvorfor tilbyder I at give pengene tilbage?

Eftersom vi har haft stor succes med vores WeightWorld kosttilskud for vægttab, er vi overbeviste om, at de bidrager med, at du kan opnå dine mål. Hvis det ikke er tilfældet, tilbagebetaler vi alle pengene.

Super slankeprodukt. Jeg har haft rigtig gode resultater med det indtil videre

s Sofia

Der er ikke så meget andet at sige end, at det lever op til ens forventninger og samtidig bliver leveret hurtigt.

O Oskar

Jeg synes det er et super produkt. Har mærkbart mere energi. Tak for god service og hurtig levering. :)

T3 Therese, 31, København

Betingelser

For at undgå svindel og for at sikre at du er berettiget til at opnå vores fordele, bedes du opfylde følgende betingelser:

Det er en nødvendighed at have brugt produktet i 90 sammenhængende dage for at kunne vurdere om det er gangbart eller ej, fordi resultaterne varierer fra person til person.

Vores produkter er ikke magiske: de bidrager til at du kan opnå dine mål. Du bør have en sund livsstil samtidig med brug af produktet for at se resultater, fordi der findes ingen tabletter der kan erstatte det.

Formularen for at modtage penge tilbage og Food & Exercise-ernæringsplanen skal udfyldes og sendes til os med post senest 30 dage efter du er stoppet med at bruge produktet. Venligst vær opmærksom på, at du skal medsende de brugte produkter med intet indhold sammen med ernæringsplanen, for at bevise at du har været igennem et 3 måneders forbrug af produktet. Formularen og produkterne skal sendes til addressen:
Weight World - Money Back Guarantee
Allport Cargo Services Gmbh -COMFORT CLICK GERMANY
Herrenpfad-Süd 34
Nettetal, 41334
DE

Behandlingstid

Alle henvendelser bliver behandlet inden for 48 timer efter modtagelse af udarbejdet formular og journal. Pengene vil blive tilbagebetalt i løbet af efterfølgende uge.

Problemer med at bestille en ordre?

Såfremt du har problemer med at bestille en ordre, hjælper vores kundeservice dig gerne. Du kan kontakte os på telefon 69 96 03 91, på email [email protected] eller via livechatten.