• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Instant Body Bliss

Body scrub
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.
Forkæl dig selv med lidt nydelse efter din træning med Body Bliss fra Proto-Col. Denne luksuriøse bodyscrub er perfekt til at hjælpe dig med at slappe af efter træning, og den kan bryste sig af en lang række fordele, specielt hvis du ønsker at reducere cellulitis og strækmærker.
 • Luksuriøs bodyscrub
 • Tropisk duft
 • Kan hjælpe til at reducere cellulitis og strækmærker
 • 100% naturlige ingredienser
 • Rig på mineraler og proteiner

Gør din hud sommerklar ved at give den en god scrub. Husk at hvis du bestiller inden kl 16 på en hverdag, vil du modtage produktet allerede den næstkommende hverdag (med UPS).

Proto-Col Instant Body Bliss er den perfekte måde at forkæle dig selv på efter din træning. Det er en luksuriøs ny bodyscrub, der er lavet med en himmelsk blanding af fugtgivende passionsblomstolie og kraftfuld og sexet sandeltræ, med de tilføjede unikke Dødehavssalte, som nærer din hud. Denne tropisk duftende blanding af hudsalt og –olie vil polere din hud og efterlade den glat og glødende. Hvis du lider af strækmærker og slap hud efter at have tabt dig, eller hvis du er ivrig efter at tackle cellulitis, er dette den perfekte måde både at forkæle dig selv på og til at formilde dine hudproblemer.

Hvordan virker Proto-Col Instant Body Bliss?

Proto-Col Instant Body Bliss er proppet med forskønnende, naturlige ingredienser. Tropisk passionsblomstolie fugter og beroliger huden, mens abrikosolie giver mineral- og proteinrig næring. Guava- og melonekstrakt hjælper med at styrke din hud, mens vindruekerneolie hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Det antioxidantrige citrongræs kan virke tonende og sætter nyt liv i huden og neroliolie er kendt for at øge hudcellernes regeneration.

Proto-Col Instant Body Bliss inkluderer også sandeltræ, som kan virke blødgørende og nære selv den mest sarte hud. A-vitamin gør overhuden tyk, forbedrer hudens elasticitet og øger kroppens naturlige kollagenproduktion. C- og E-vitamin bekæmper celleskadende frie radikaler for at stoppe aldringstegnene. Og endeligt, er Proto-Col Instant Body Bliss lavet med Dødehavssalte, som er proppet med unikke vitaminer og mineraler, du ikke kan finde andre steder. Det giver en unik hudlindring og fjerner cellulitis og strækmærker.

Hvordan bruger jeg Proto-Col Instant Body Bliss?

Den første ting, du skal gøre, er at blande olierne og saltene sammen. Massér bodyscruben blidt ind i din krop i mindst et minut, koncentrer dig især om dine lår, mave og ethvert andet område, hvor fedt lagres, eller hvor du oplever hudproblemer. Rens kroppen med varmt vand og tør.

Du kan bruge Instant Body Bliss så ofte eller lidt, som du har lyst til, men hvis du vil behandle specifikke områder af din hud, er det bedst at bruge bodyscruben to gange om ugen på vedvarende basis.

Er Proto-Col Instant Body Bliss egnet for enhver?

Instant Body Bliss er lavet med helt naturlige ingredienser og plantebaserede ekstrakter. Det indeholder overhovedet ingen skrappe kemikalier og er designet til succesfuldt at lindre selv den mest sarte hud. Det er dog ikke egnet til brug på din ansigtshud.

Hvad er hovedingredienserne i Proto-Col Instant Body Bliss?

De centrale, naturlige ingredienser i Instant Body Bliss er vindruekerneolie, passionsblomstolie, abrikos, guava, melon, citrongræs, neroli, sandeltræ, Dødehavssalt, citronsyre, A-vitamin, C-vitamin og E-vitamin.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 4.5

90% baseret på 4 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Skønt produkt!!

  K Kristine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • denne skrub er fantastisk :)

  S Sandra weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Skønt produkt!!

  K Kristine weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • denne skrub er fantastisk :)

  S Sandra weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person