• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Collagen Pro Sport Plus

150 Tabletter | Type I og type III collagen

proto-col

299 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Proto-col Collagen Pro Sport Plus er speciel anbefalet til atleter. Den unikke blanding af naturlige ingredienser fra Proto-col indeholder to forskellige typer af kollagen og kan derfor hjælpe med at støtte og reducere restitutions tiden efter din træning.

 • Anbefalet til atleter og trænings entusiaster
 • Reducerer restitutions tiden
 • Indeholder 1000mg kollagen
 • Støtter dit bindevæv og opbygger muskler
 • Giver dig styrke & energi
 • Gluten og laktose fri
 • Rig vitaminer & mineraler
 • Få hurtigere & lettere en tonet krop

Avanceret kosttilskud velegnet for dig der gerne vil få det meste ud af din træning. Opnå en kortere restitutionstid med proteinholdigt kosttilskud.

Vi sender til hele Europa og Skandinavien samt Grønland

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 150
Dosering: 5 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Proto-col Collagen Pro Sport Plus?

Proto-col Collagen Pro Sport Plus er et protein kosttilskud som støtter restitution efter styrketræning. Hver Proto-col collagen tablet indeholder 1000mg / 1 gram rent kollagen. Det er ikke egnet til vegetarer.

Kollagen er det vigtigste protein der kan støtte din bindevæv i kroppen for en kortere restitutionstid. Kollagen er også det vigtigste protein inde i selve bindevævet, hvilket udgør 25-35% af hele kroppens proteinindhold. Derfor spiller kollagen en central rolle for dig og din krop, når det gælder restitution efter styrketræning og reparation af bindevæv.

Hvordan virker Proto-col Collagen Pro Sport Plus?

Kollagen er et rigt protein som er nødvendigt for din krops restitution efter styrketræning. Protein kosttilskud virker som en byggeblok for din krop og hjælper med at bygge muskelfibre. Derfor kender næsten alle, der træner, den ekstreme vigtighed af at supplere sin kost med protein.

Kollagen er naturens egen utrolige ingrediens som kan hjælpe dig med din restitution efter styrketræning. Det kan hjælpe dig med at øge din krops naturlige indhold af kollagen og kan bidrage til at styrke et stærkt bindevæv.

Kan jeg også tabe mig med Proto-col Collagen Pro Sport Plus?

Hvis du ønsker at tabe dig, så er kollagen protein også nyttigt, da det giver god balance af blodsukkeret og kan hjælpe med at give dig en mættende fornemmelse. Ydermere giver kollagen protein dig et højere energiniveau i hjernen og muskler., så du med større sandsynlighed vil udføre aktiviteter, der kan hjælpe dig med at komme fedtet til livs. Kollagen protein gør fedttab og træning nemmere at kontrollere og kan give dig et hurtigere og mere markante resultater

Hvordan tager man Proto-col Collagen Pro Sport Plus?

Det proteinholdige kosttilskud kan du tage op til 5 gange om dagen. Det anbefales at tage 3 til 5 gram kollagen om dagen og hver Proto-col Collagen tablet indeholder hver 1 gram kollagen.

Tag Proto-col Collagen inden du går i seng, da din krop her optager proteinet til fulde og det er her kroppen restituerer bedst. Det er bevist, at de første to timer af din søvn er de bedste for din krop. Det er her din krop restituerer og reparerer sig selv.

Tag de 3 til 5 kapsler om dagen alt efter hvor hårdt og hvor meget du træner. Jo mere du træner jo mere kollagen har din krop brug for, til at hjælpe med restitution efter styrketræning.