Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Detox & Guarana Kombipakke

Kombipakke | Naturligt detox & appetitnedsættende

Oversigt

Pure Guarana & Intensive Colon Cleanse er den perfekte kombinationspakke til dig, der ønsker en grundig detox kur, øget vægttab og generelt at styrke kroppens sundhed og velvære. Kombinationspakken giver din krop mulighed for at skille sig af med skadelige toksiner og i stedet sætte skub i fedtforbrændingen og optage vigtige vitaminer og mineraler. Forvent et sundere, stærkere og flottere resultat!

  • Kan afgifte og rense kroppen for skadelige toksiner
  • Kan give et naturligt og forhøjet energiniveau
  • Kan øge stofskiftet og forbrændingen
  • Kan nedsætte appetitten
  • Kan forhindre forstoppelse og oppustethed
  • Indeholder 100% naturlige ingredienser
  • Velegnet til vegetarer og veganere

Pure Guarana & Intensive Colon Cleanse er en nem, naturlig og sikker måde at afgifte dit fordøjelsessystem fra giftige toksiner på og samtidig hjælpe dig med at tabe dig og blive sundere. Desuden indeholder Pure Guarana mere end dobbelt så meget naturlig koffein, som der findes i normal kaffe, så du kan ramme fitnesscenteret med fuld energi!

Hvad er Pure Guarana?

Pure Guarana er et kosttilskud, som fremstilles af naturlig guarana ekstrakt tilhørende kategorien ”superfood”. Guarana ekstrakt er en kæmpe hjælpende hånd i kampen mod trætheden og vægten. Dette superfood er yderst koffeinholdigt, og et guaranabær indeholder mere end dobbelt så meget koffein som en almindelig kaffebønne. Koffein fungerer som en stimulans, og dette har især mange fordele, når det gælder vægttab, idet kroppens stofskifte og energiniveau øges. Guarana indeholder desuden molekyler kaldet tanniner, som forårsager, at koffeinen frigives langsomt i kroppen, hvilket resulterer i et langvarigt og stabilt energiboost i stedet for en pludselig stigning, som det gælder kaffe og energidrikke.

Pure Guarana er ligeledes et effektivt middel med vægttab, da det har en appetitnedsættende effekt. I Sydamerika, hvor frugten vokser, har man gennem flere hundrede år anvendt guarana-te for at mindske sult og ”cravings”. Desuden stimulerer guarana processen, lipolyse, som sætter gang i frigivelsen af lagrede fedtstoffer, og derefter omdanner dem til overskydende energi, som kan forbrændes ved at dyrke motion. På grund af den store koncentration af koffein, der findes i guarana, kan frugten ligeledes fungere som en udrensningskur samt skærpe den mentale opmærksomhed.

Intensive Colon Cleanse?

Dette kvalitetssupplement hjælper dig med at passe på sundheden og balancen af din krop og dit fordøjelsessystem. Intensive Colon Cleanse kosttilskud er en 10-dages detox kur, som fungerer ved at afgifte kroppen for skadelige toksiner samtidig med, at de gavnlige bakterier beskyttes. En detox kur er yderst gavnlig og kan hjælper blandt andet mod uren hud, oppustethed og forstoppelse og kroppens nedsatte evne til at optage nødvendige næringsstoffer. Som en ekstra bonus er Intensive Colon Cleanse også et gavnligt supplement i forbindelse med dit vægttab. Dette skyldes, at et sundt og afrenset fordøjelsessystem gør det muligt for kroppen at optage vitaminer og mineraler fra den mad, du spiser – og dette har vist sig at kunne bidrage til øget stofskifte og dermed en bedre styring af vægten.

Anvendelse

Fordele

wwdk-gaurana-kombi-infograph

Nemt og sikkert at bruge

Pure Guarana & Intensive Colon Cleanse kombinationspakken er fremstillet af 100% naturlige og sikre ingredienser, som har til formål at styrke din krops sundhed og fremme dit vægttab. Der bør derfor ikke opstå nogle negative bivirkninger i forbindelse med, at du tager kosttilskuddene. Vi anbefaler dog altid at kontrollere ingredienslisterne for at se, om du skulle være allergisk over for nogle af ingredienserne. Det anbefales desuden ikke at tage dit Intensive Colon Cleanse i mere end 10 dage.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

You can notice a flat stomach from the first day

J Jenniffer
Bekræftet køb

Jeg har prøvet at købe begge produkter hver for sig for et stykke tiden, så nu valgte jeg at købe begge produkter på en gang. Nu forstår jeg vigtigheden i at forholde sin krop sund, og de fungerer godt sammen med hinanden...

N Ninna Mikkelsen
Bekræftet køb

Jeg har fået en renere hud, så jeg vil sige tak til jer

T Thomas J
Bekræftet køb

Kan mærke i min krop at jeg har mere energi når jeg træner hver torsdag, og jeg tror på at min krop er blevet bedre til at fordøje min proteinshakere. Derfor kan jeg ikke lade være med at give jer 5 stjerner, fordi I har virkelig hjulpet med at sammensætte denne pakke til en god pris

G Gitte R. Nielsen
Bekræftet køb

Produkterne har virket fint, men prisen kunne godt være lidt lavere da jeg skam skal spare på min pension.. :)

W Willy Lange
Bekræftet køb

Jeg har både fået mere energi og fået udrenset mit system - what's not to like? ;)

N Natasja
Bekræftet køb

Fed kombi! Giver mig et spark energi fra morgenstunden af

G Gustav
Bekræftet køb

den 10 dage lange kur var helt vildt god. Og Guarana er bedre end kaffe til at give energi!

B Birthe
Bekræftet køb

Perfekt kickstart på mit vægttab! 5 STJERNER

S Sarah
Bekræftet køb

jeg er ikke længere oppustet efter colon cleanse og har fået sat gang i mit vægttab igen

D Daniel

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide