Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
quercetin complex l Antioxidanter til immunforsvaret
quercetin complex l Antioxidanter til immunforsvaret
quercetin complex l Antioxidanter til immunforsvaret
quercetin complex l Antioxidanter til immunforsvaret

Quercetin Complex

610 mg 180 Kapsler | Antioxidanter til immunforsvaret
199 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Største Fordele

  • Superfood-tilskud med quercetin til immunforsvar
  • Antiinflammatorisk og ideelt til oxidativ stress
  • Beriget med bromelain, C-vitamin og flavonoider
  • 180 kapsler - nok til 6 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Quercetin er en flavonoid, der findes helt naturligt i løg, vindruer og æbler, og er et farvestof, der giver frugt, grøntsager og bær farve. Selvom du godt kan indtage quercetin via kosten, falder flavonoidindholdet meget hurtigt, når du skræller og skærer frugter, grøntsager og bær, og derfor er du nødt til at spise dem hurtigst muligt for at få det optimale ud af quercetinindholdet i både frugter, grøntsager og bær.

Netop derfor har WeightWorld formuleret et unikt Quercetin Complex-kosttilskud, så du med én enkelt kapsel kan nyde de mange sundhedsmæssige fordele ved quercetin, der er kendt for at have antioxidante og antiinflammatoriske engenskaber. Derudover har vi beriget Quercetin Complex med både bromelain og C-vitamin, så du kan give dit immunsystem det boost, som det har brug for i en hektisk og stresset hverdag.

Quercitin Complex er et komplet superfood-kosttilskud til dit immunforsvar, og er ligeledes beriget med både bromelain og C-vitamin, så du får et tilskud propfyldt med antioxidanter, flavonoider og antiinflammatoriske enzymer.

Antioxidanter er vigtige for kroppens evne til at bekæmpe frie radikaler. Frie radikaler er stoffer, som hvis de ophobes, er skadelige for kroppen. Uden beskyttende antioxidanter ville du ikke overleve, og derfor er det vigtigt, at du har en god og sund balance af antioxidanter i kroppen, da de er en essentiel forudsætning for dit immunforsvars evne til at beskytte dig mod udefrakommende trusler, vira og bakterier.

Derudover er Quercetin Complex beriget med ektra antioxidanter i form af acerolabær, rutin og hyben for at give dig de bedste forudsætninger for at give dit immunforsvar et naturligt boost. Til at forstærke quercetins antiinflammatoriske egenskaber indeholder kosttilskuddet også bromealin, som foruden sine antiinflammatoriske egenskaber også bidrager til at vedligeholde en normal fordøjelse.

Hvad er quercetin?

Quercetin er en flavonoid, som har både antioxidante egenskaber og virker som en naturlig antihistamin.

Hvem bør tage quercetin complex?

Alle kan få gavn af at tage en daglig dosis quercetin complex med et højt indhold af antioxidanter, især hvis du gerne vil give dit immunforsvar et naturligt boost.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel om dagen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvilken styrke er den daglige dosis?

Én kapsel indeholder 610mg, hvilket svarer til 250mg quercetin, 250 hybenekstrakt, 50mg C-vitamin, 25mg bromelain, 25mg acerolabær, 8,75mg bioflavonoider og 5mg rutin.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage et quercetin-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(47)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.44% baseret på 60 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Gode og holder sygdom væk

H Henrik B
Bekræftet køb

Har læst meget om quercetin før jeg prøvede det. Og må sige at jeg absolut ikke er skuffet!

B Bjarne
Bekræftet køb

Er først lige behyndt at bruge det så det er lidt svært at sige hvordan pillerne virker.

L Lizzy
Bekræftet køb

Hurtig levering og virker efter hensigten. Har taget dem i et stykke tid og har mærket en mærkbar effekt! Vil helt sikkert købe quercetin igen!

M Malene
Bekræftet køb

Virker som beskrevet. Og så er de billigere end andre, som jeg har fundet andre steder.

M Marianne
Bekræftet køb

Har kun target dem i et par uger men kan allerede mærke en forskel. Vil helt sikkert blive ved med at tage quercetin i lang tid fremover.

I Isabella
Bekræftet køb

Har inter at klage over. Virker som de skal og så er quercetin jo en fantastisk ingrediens, har jeg læst flere steder. Så jeg er ikke skuffet.

L Line
Bekræftet køb

Hurtig levering og virkelig prisvenligt.

M Martin
Bekræftet køb

Kan allerede mærke en forskel på mit helbred (må jo være på grund af at mit immunforsvar har fået at boost) så mange tak for det!

H Helle
Bekræftet køb

Er begyndt at tage quercetin i stedet for c vitamin piller og kan kun sige at jeg er glad for dem. Vil helt sikkert blive ved med at tage quercetin.

K Kasper

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide