Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Tørrede Frugtstænger

sunde opskrifter/tørrede frugtstænger 2874

Ingredienser:

  • 200 g blandede tørrede frugter
  • 70 g honning
  • 35 g peanut butter
  • 2 spiseske Kokosolie
  • Krydderier for smag (Valgfrit, eks.: kanel, muskatnød, ingefær)

Forberedelse:

  1. Rist de tørrede frugter i en non-stick pande i 30-60 sekunder.
  2. Bring honningen i kog i en kasserolle med peanutbutter og kokosolie og lad det simre i 5 minutter og tilsæt her, hvis nødvendigt, de valgte krydderier.
  3. Hæld blandingen og de ristede frugter og bland hurtigt.
  4. Forbered en bageform på 20x20 cm med bagepapir og hæld blandingen her i. Pres med en ske eller kødhammer for at gøre blandingen så kompakt som muligt.
  5. Lad det hvile i køleskabet i mindst en time, og skær den derefter op i mindre stænger.
  6. Hvis det er varmt så opbevar dem i køleskabet i op til 2 uger eller i en lufttæt beholder i fryseren i op til 3 måneder.