Royal Jelly med Propolis

750 mg 60 Kapsler | Propolis fra honningbier til velværet

Oversigt

Hos WeightWorld har vi fået virkelig været i kontakt med naturen for nu at være i stand til at bringe dig en berigende 750 mg kapsel formel, der giver kroppen ren Royal Jelly ekstrakt. Rendyrket fra travle arbejdsbier og så koncentreret til at give dig wellness fordele, har Royal Jelly haft en naturlig ingrediens for at fremme vitalitet gennem historien. Vores produkt er stærk, helt vegansk venligt og hentet på en måde, der ikke beskadiger bikuber.

 • Naturligt Royal Jelly ekstrakt
 • Mange fordele for kroppen
 • Dyrket med bevidsthed
 • Kapsler nemme at sluge
 • Virksomt 750 mg indhold
 • Velegnet for vegetarer
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • Køb 1 $24.38
 • Køb 2 $43.88 $48.76 Du sparer 10%
 • Køb 3 $58.50 $73.14 Du sparer 20%

Hvad er Royal Jelly?

Royal Jelly, også kendt som Bee Propolis, er i det væsentlige det mest værdifulde næringsstof, som bier producerer. Selv om de er bedst kendt for produktion af saftig gylden honning mest, producerer bier også et mælkeagtigt hvidt næringsstof tæt stof kendt som Royal Jelly. Dette er hvad bierne fodrer deres dronning med det formål at få hende til at vokse stærkt og reproducere. Det er også hvad bilarver fodrer umiddelbart efter fødslen for at hjælpe med at fremskynde deres naturlige vækstpotentiale. For mennesker er det en næringsstof tæt gelé, der har forbindelser til elementer af vægtkontrol. Det bruges nemlig som en naturlig måde at mediere glukose- og kolesterolniveauer, som begge har en dybt indflydelse på vores evne til at oxidere fedt.

Hvorfor indtage Royal Jelly?

Sukkerniveau

Hver kapsel af WeightWorlds Royal Jelly er helt sprængt med det naturlige bi-eliksir, som ofte har været brugt til at reducere mængden af sukker der cirkulerer i din krop. Dette er vigtigt for vægtkontrol, fordi overskydende sukker i blodet typisk opbevares som fedtceller. Når vores sukkerindhold stiger for højt vil kroppen typisk tage glukosen, som ikke kan forbrændes som energi, og opbevare den i fedtceller.

Kropsbalance

Når det kommer til fedt, anser vi ofte det for at være negativt, især i forbindelse med vægtkontrol. Royal Jelly er en potent kilde til naturlige umættede fedtstoffer, som i modsætning til skadelige mættede fedtstoffer er sunde og udgør en væsentlig ingrediens i produktionen af hormoner. Hormoner er de naturlige kropskemikalier, som giver mange kropslige fordele, herunder for vægttab, muskelproduktion og humør.

Kolesteroltallet

Når man ser på sundhed holistisk set, er det vigtigt at huske den fine balance mellem de fleste ting i din krop. En af disse er kolesterol, hvor for meget LDL (for højt kolesteroltal) kan være problematisk for cirkulation og overordnede velvære. Der er studier, der forbinder Royal Jelly med kolesterolniveauer. Kontrol af dit kolesteroltal er vigtigt for din overordnede sundhed, da overskydende LDL-kolesterol kan bidrage til en række hjerte- og kredsløbsproblemer.

Naturlig

En af de bedste naturlige kilder i verden.

Immunforsvaret

Bidrager til kroppens forsvarsmekanismer.

Bæredygtig

Produceret uden skade af bier.

God effekt

750mg af effekt i hver kapsel.

Ingredienser

Royal Jelly 4:1, maltodextrin, mikrocrystalline Cellulose, silikone dioxid

HPMC Rene kapsler

Vejledning

For at tage Royal Jelly kapsler skal du helt enkelt tage 1 kapsel 2 gange om dagen. Du bør især indtage dem sammen med et nærende måltid. De skal vaskes med ned vand. Anbefalingen lyder på to kapsler om dagen og er baseret på vores forståelse for optimal dosis.

Gode råd

Dette supplement er beregnet til at komplimentere til en afbalanceret kost og motion. Brug ikke Royal Jelly som et måltid erstatning supplement. Royal Jelly er egnet til konsum af vegetarer, men ikke for veganere på grund af dets oprindelse. Dette kosttilskud er ikke beregnet til indtagelse for børn under 18 år, og du bør altid tjekke ingredienserne, hvis du har nogen form for allergi.

Royal Jelly med Propolis 750 mg 60 Kapsler | Propolis fra honningbier til velværet

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt produkt, god styrke - og beskyttede for kropen - har i hvert fald ikke haft infektioner eller andet.

E Else M
Bekræftet køb

Jeg synes virkelig det har været et godt køb fra min side!

N Nanna
Bekræftet køb

Super fed service!

H Hugo
Bekræftet køb

Interessant

T Tommy
Bekræftet køb

Fik det i gave af min familie, og jeg har allerede nu anbefalet det til mine venner. Så lækkert.

U Ulrik
Bekræftet køb

Denne er den stærkeste, jeg har fundet

I Ian
Bekræftet køb

mit immunsystem er ikke godt, så jeg håber virkelig, at dette vil hjælpe

B Brent
Bekræftet køb

Hurtig levering og god styrke. Generelt synes jeg, det er lidt dyrt, men anstændigt.

M Mark
Bekræftet køb

god pris, kan godt lide dem

J James
Bekræftet køb

Jeg har ikke set nogen anden så stærk, så jeg er glad for, at jeg har fundet disse

L Lynn
Bekræftet køb

Jeg er glad for dem!

L Lise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide