Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Shapewear

Vil du gerne på let og simpel vis forme din krop, så du hver dag føler dig som en gudinde? Så krop vores shakewear korset, der er designet til at give din krop en timeglasfigur. Dette produkt er let at anvende, at produceret med behageligt og slidstærkt materiale, og kan bruges til enhver lejlighed – du vil derfor altid kunne dukke op med flotte former og føle dig godt tilpas. Dette kan samtidig give dig et boost til din selvtillid og hjælpe dig med at nå i mål med din træning, dit vægttab eller bare sikre at kjolen sidder som den skal!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er Shapewear?

Shapewear er tøj der bæres under det almindelige tøj, som en hjælp til at forme kropsformen. Mange kvinder ønsker en flad mave, hvilket i lang tid er Shapewear blevet forbundet med tøj, der giver kvinder en hjælp til at forme deres kropsform. Stadig den dag i dag bliver det stadig forbundet med det. Kvinder, som netop har født, oplever at deres mave udvides som følge af at have født og have haft en baby i maven. For disse kvinder kan dette kropsbeklædning være en god hjælp til at forme kroppen tilbage til normal figur igen. Med det sagt er Shapewear også for alle størrelser, da beklædningen typisk findes i størrelser lige fra XS til XL og derfor udelukkes der ikke nogen.

Hvordan hjælper Shapewear?

Shapewear er som blevet brugt gennem mange år til at forme kroppen. Faktisk blev det første beklædning af denne karakter introduceret for mere end 100 år siden til mænd. Det blev vist i et engelsk stormagasin for mænd; boxershorts der havde et ekstra stort mellemrum ved skridtet. Således blev det en trend at gå med disse boxershorts i løbet af mange år, fordi det lignede at man havde et stort skridt. Sidenhen er kategorien for shapewear blot udvidet til også at målrette kvinder som køn, på grund af de mange udstillinger af den kvindelige kropsform, særligt blandt modeller. Kort fortalt er shapewear en stor hjælp for personer, der ønsker at forme deres figur, blandt andet for at få en mere formet timeglasfigur. Timeglasfiguren ses hyppigt blandt modeller, fordi det er netop denne figur der ofte fremvises i modelblade og i fjernsynet.

Størrelsesguide - hvad er den rigtige størrelse?

Det kan være svært at vælge imellem den rigtige størrelse af Shapewear, så den nedenstående tabel kan du bruge som en reference til, hvilken størrelse der passer bedst til dig. Man tager et målebånd og måler rundt om taljen, putter en finger på hvor båndet krydser efter at have nået rundt om maven, og så kan du se et tal målt i centimeter. Der er flere måleenheder når det kommer til at vælge den rigtige størrelse i forhold til taljemålet, men nedenstående tabel er valgt for at holde det enkelt og konkret.

Typer af Shapewear

Der er flere forskellige typer af Shapewear, herunder Waist Trainer, Slimming Vest og Svedbælte.

Waist Trainer er med til at forme hoften. Den er velkendt som Shapewear i denne periode for beklædning som hjælp til forming af kroppens figur. En Waist Trainer er sandsynligvis en af de mest anerkendte former for Shapewear. Denne beklædning målretter at forme din overkrop. Det er meget nemt at åbne og lukke en bodyshaper, og den kan også nemt tages på og bæres på kroppen under det almindelige hverdagstøj. Med det sagt er det muligt at bære en Waist Trainer både diskret og bekvemt, fordi den tilpasser sig kropsformen og hjælper med at forme den.

Det er egentlig meget enkelt. En Waist Trainer hjælper med at forme din krop, så den fremstår slankere. Dette beklædning målretter at tilpasse maven, således den ser slankere ud. Der er flere områder, en Waist Trainer fokuserer på, herunder maven, hofter og ryggen. Det er altså ikke kun maven, den fokuserer på, men flere områder af kroppen.

En slimming vest kan forstås som Shapewear i lidt bredere forstand, fordi den er også med til at forme brysterne og den øvre del af maven, hvorimod en Waist Trainer primært blot målretter at forme hofterne. De har egentlig samme kendetegn som Shapewear, men det der ofte forbindes med en Slimming Vest er at den også former brysterne.

Som sagt målretter beklædningen at forme flere forskellige dele af kroppen, iblandt disse er brysterne. Det kan være en rigtig god idé at ved køb af en slimming vest, at du også kan bære en seperat BH, som ofte forkortes som ‘WYOB’ (wear your own bra). Dette er for at undgå, at beklædningen ikke går ind og presser for meget på brysterne, således der er risiko for at de bliver mindre.

Svedbælte er måske ikke så anerkendt, men det hjælper faktisk effektivt med at øge kropstemperaturen bæret mens du træner. Dette er med til at øge aktiviteten i kroppen, således den arbejder bedre under træningen. Eftersom et svedbæltet er spændt fast omkring maven, hjælper det også med at presse ind på mavemusklerne hvilket holder dem i gang under træningen ligeledes. Det hjælper også med at opretholde en god rygstilling.

Hvordan og hvornår skal Shapewear bæres?

Shapewear er egentlig meget enkelt at tage på. Det er blot at købe Shapewear fra en hjemmeside, åbne pakken, lyne op for lynlåsen for beklædningen og så tage det på langsomt for så til sidst at lyne op.

Som sagt kan de også bæres diskret under tøjet, hvilket passer til at Shapewear kan bæres hvornår som helst og til hvilken som helst begivenhed. For mænd kan man bære en stram skjorte blandt andet og så have shapewear på inden under skjorten med henblik på at skjule den og så den også sidder tæt inde på kroppen, for at den kan hjælpe. Det er dog vigtigt at nævne, at man ikke skal gå med Shapewear hele dagen lang, men have det på i 1-2 timer om dagen i begyndelse i løbet af de første par uger. Efterfølgende kan man godt øge tiden i hvor lang tid de bæres i takt med uger, indtil man har vænnet sig til at gå med det og kan øge tiden op til 6 timer om dagen, fx til en begivenhed.

Hvordan vælger jeg det rigtige Shapewear?

Godt spørgsmål! Det er alt afhængigt af dine behov og ønsker i forhold til, hvad Shapewear skal gøre for dig. Generelt set er Shapewear med til at forme din krop, hvorunder Waist Trainer og Slimming Vest er de mest kendte former af denne karakter. Såfremt dit behov er at slanke kroppen, er det oplagt at anbefale enten en Waist Trainer og/eller Slimming Vest i dine yndlingsfarver. Det er vigtigt at gennævne, at en Slimming Vest også målretter at forme brysterne (hvis du er kvinde), så hvis du ikke ønsker den skal gøre dette, er det vigtigt at vælge en Slimming Vest der ikke indstrammer brysterne. Et svedbælte er med til at øge kroppens aktivitet under træningen som følge af at bevare svedet inde i kroppen, så er det også med til at stramme ind på mavemusklerne så de også holdes i gang under træningen.

Man kan egentlig følge nedenstående råd for at efterleve de betingelser, der resulterer i det rigtige Shapewear:

  • Letvægt - Det kan være værd at overveje at vælge letvægtigt shapewear, så man undgår at skulle bære rundt på for tungt beklædning i dagligdagen. Letvægt er tilpasset alle og enhver, hvilket med andre ord betyder, at alle folk kan og ønsker at bære det.
  • Specifik - Statistikker måler typisk gennemsnitlige tal, fordi det er nemmere og noget alle kan forholde sig til. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet for alt. For eksempel har vi valgt at gøre det helt enkelt, så alt er lige til og vælge den rigtige størrelse og fortælle om, hvilket Shapewear er det rigtige i forhold til dine behov og ønsker. Dette kan man mere konkret forholde sig til. Mål efter og vælg den rigtige størrelse til dit valgte Shapewear i overensstemmelse med vores størrelsesguide.
  • Behagelig - Det er svært at sætte navne på folk, der ønsker at gå i stramt tøj mange timer om dagen. Derfor er det også vigtigt at anbefale at vælge Shapewear, der er behageligt at bære. Således er det altid bekvemt at gå med Shapewear, fordi det er ikke (for mange) behageligt at gå med stramt tøj, særligt ikke i op til 6 timer om dagen, hvis du spørger os!
Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.