Fri fragt på alle ordrer over 499kr
2 Års Garanti

Silk’n Lipo til fedtreduktion & appelsinhud

Apparat | Til mave, arme, ben & balder

Oversigt

Oplev de mange fordele ved Silk'n Lipo! Dette moderne apparat mod fedtniveauet i kroppen bruger en ultrasonisk LLLT-laserteknologi, der dybdegående stimulerer fedtet under huden. Silk'n Lipo kan hjælpe med fedtreduktion, samtidig med at udseendet af appelsinhud, også kendt som cellulite, mindskes. Det er kun nødvendigt med 15 minutters sessioner foretaget hjemme.

 • Klinisk dokumenteret LLLT-teknologi mod fedtniveauet
 • Reducerer udseendet af appelsinhud
 • Til mave, arme, ben og balder
 • 2 års garanti inkluderet
 • Med batteri - for brug uden for hjemmet
 • CE-certificeret
 • RoHS-certificeret
 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO

Silk'n Lipo funktioner

 • Til områder, hvor kost og øvelser ikke nødvendigvis rammer
 • Klinisk dokumenteret LLLT teknologi* for målretning af fedt
 • EMS-teknologi til at styrke muskler
 • Styrker og former de underliggende muskler
 • For mave, flanke, balder, lår & overarme
 • Troværdig, smertefri og nem at bruge
 • Ingen ubehagelige bivirkninger
 • Transportabelt apparat der løser problemet med fedt
 • Genopladelig enhed
 • 2 års garanti inkluderet

Sådan fungerer det

Silk'n Lipo virker på uønsket fedt på en række kendte problemområder ved hjælp af to komplementære teknologier og kombinerer dem til at arbejde i perfekt samspil. Den kliniske dokumenterede LLLT-teknologi målretter først de genstridige fedtceller, mens EMS-teknologien derefter hjælper med fjernelsen af fedtet og styrke de underliggende muskler. Dette kan gøres på forskellige dele af kroppen herunder mave, talje, lår, bagdel og overarme.

LLLT-teknologi i silk'n lipo
EMS-teknologi silk'n lipo
Behandling med silk'n lipo

LLLT-teknologi

Lav-niveau laserterapi LLLT

Denkliniske dokumenteret og veletableret teknologi, Low Level Laser Therapy (LLLT) bruges til at målrette fedtceller*. Det virker ved at fokusere på fedtcellerne, som ligger under huden, og bruger en laser med en specielt kalibreret frekvens til smertefrit og sikkert at perforere membranen af fedtcellen, hvilket fører dem til at frigive deres fedtindhold og derefter skrumpe i størrelse. Når fedtsyrerne har forladt cellen, skyller kroppens naturlige processer dem ud på samme måde, som kostfibrene fjernes.

LLLT er en klinisk dokumenteret teknologi, og derfor er det blevet undersøgt gennem mange kliniske undersøgelser*. De har vist, at det optimale bølgelængdeområde er mellem 630-670nm. Silk'n Lipo bruger en præcis bølgelængde på 658nm, hvilket er lige inden for det afprøvede interval, hvilket gør det en ideel længde for målretning af fedtceller, på en sikker og effektiv måde.

EMS-teknologi

Elektrisk muskelstimulering

For at få det bedste ud af LLLT-teknologi og fremskynde processen, kombineres det med den populære elektriske muskelstimulation (EMS). Denne teknologi fungerer med sikre og milde elektriske impulser, der overføres gennem elektroder, der placeret på huden. Dette stimulerer muskelaktivitet i regionen, som kan bidrage til at styrke, tone og give mere definition til musklerne. Det bidrager også til lymfeaktivitet, som er kroppens naturlige proces til at slippe af med affaldsprodukter, såsom fedtsyrer, der har forladt cellerne.

Et studie har også undersøgt virkningerne af abdominal (maven) stimulation gennem EMS og fandt ud af, at det var anvendeligt som følge af nogle positive resultater. Resultatet blev, at teknologien var i stand til at øge styrke i maven, udholdenhed og fasthed, samtidig med at taljen blev mindre.*

15 minutters sessioner

Silk'n Lipo behandlingstid

Takket være disse to gode og kraftfulde teknologier, der arbejder sammen i perfekt harmoni, varer hver session kun 15 minutter per område. Enheden er hurtig og nem at bruge, hvilket betyder, at det passer ind i din daglige rutine, og det vil ikke være lige så tidskrævende som en tur til en klinik eller lægen. For at gøre det endnu mere praktisk til brug, kan du bruge din Silk'n Lipo, mens du udfører dine daglige aktiviteter, såsom madlavning, bruge computeren eller se tv. Det er især perfekt til de tidspunkter, hvor du bare ønsker at læne dig tilbage og slappe af, og når den er så behagelig, vil du næppe selv bemærke, at du har enheden på.

Selv hvis du synes, at enheden er så behagelig, at du glemmer, at du har den på, er det stadig helt sikkert at have den på. Dette er muligt på grund af enhedens sikkerhedsfunktioner. Dette omfatter en automatisk slukkefunktion, der slukker enheden hvis den enten ikke har været i kontakt med huden i et stykke tid eller efter 15 minutters kontinuerlig brug. Dette er især nyttigt for dem, som ofte er glemsomme med at slå enheden fra efter den korrekte mængde tid. Den omfatter også en nærhedsføler, der kun tillader enheden at virke, når den er sat til og er i fuld kontakt med huden.

Hvordan man bruger det

Før du bruger enheden, skal du sikre, at Silk'n Lipo enhederne er fuldt opladet, og huden er tør og ren. Gør elektroderne en smule våd og læg dem på hver enhed. Med enten en enhed eller ved at forbinde dem begge sammen (hvis du bruger den på et større område, såsom maven), skal den forbindes med det korrekte bælte. Placere bæltet rundt om det område, du ønsker at bruge din Silk'n Lipo på, og derefter skal du sørge for, at enhederne er i god kontakt med huden. Stram bæltet, så det er behageligt og ikke glider eller bevæger sig rundt.

Tænd enheden ved at trykke på ON-knappen, så at laserdioderne lyser rød. Juster EMS-energiniveauet ved hjælp af + og - knapperne for at finde en indstilling, der passer til din krop og dine behov. Hvis du bruger den for første gang, foreslår vi, at du starter med det laveste niveau og arbejder dig op. Brug Silk'n Lipo op til 3 gange om ugen på hver ønskede område i 15 minutters varighed. Før og efter hver session skal du sørge for at drikke masser af vand.

Hvad er inkluderet?

silk-lipo-img
 • 2 x Silk’n enheder
 • 2 x Elektroder
 • 2 x Stik
 • 3 x Bælter
 • Stander/oplader
 • Adapter
 • Brugervejledning
 • Garantibevis

Hvorfor købe fra os?

Vi ønsker at tilbyde den bedste mulige kvalitet til vores kunder, og dette gælder også som en officiel Silk'n Premium Partner. Det betyder, at når du køber en Silk'n Lipo enhed fra os, er du garanteret ægte og autentiske Silk'n produkter. Det betyder også, at hvis der er et problem med din enhed, samarbejder vi direkte med producenten for at få det ordnet så hurtigt som muligt.

Rådgivning

Når du bruger en ny enhed for første gang, anbefaler vi kraftigt, at dulæser hele Denne enhed er ikke beregnet til brug på brystet eller til behandling af fedme. Brug ikke enheden mens du træner, hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har en pacemaker eller andre elektriske implantater. Denne enhed er beregnet til personer over 18 år. Silk'n Lipo produktet overholder EU's regler og omfatter også en 2 års garanti.

*Understøttende studier

LLLT

 • Efficacy of Low-Level Laser Therapy for Body Contouring and Spot Fat Reduction. Read more.
 • Application of low-level laser therapy for noninvasive body contouring. Read more.
 • Low-level laser therapy as a non-invasive approach for body contouring: a randomized, controlled study. Read more.
 • Reduction in thigh circumference and improvement in the appearance of cellulite with dual-wavelength, low-level laser energy and massage Read more.

EMS

 • The Effects of Neuromuscular Electrical Stimulation Training on Abdominal Strength, Endurance, and Selected Anthropometric Measures Read more.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.00% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nu har jeg kun haft den i 3 uger, men produktet virker solidt og holdbart. Området man arbejder med, er også blevet varmet op bagefter. Det skyldes formentlig laserdelen. Så selvom man ikke umiddelbart kan se noget endnu, føler man der sker noget🤗✅

D Dennis B
Bekræftet køb

Fantastisk produkt og virker robust, kan sagens mærke det dagen efter. Spændt på om man kan se det også om 3 måneder! Har kun brugt produktet i 2 uger tid!

M Mette K
Bekræftet køb

Jeg synes det har været et fint produkt jeg har brugt det i et par måneder nu. kan godt anbefale det.

L Lars
Bekræftet køb

Min kone har ikke været særlig glad for apparatet, men jeg har synes det har fungeret fint. Faktisk har hun ikke brugt det så meget.

A Allan T
Bekræftet køb

God service og nem levering efter 4 dage, fik hvad jeg forventede.

M Mikkel
Bekræftet køb

God kundeservice, og jeg har fået kontrolleret min vægt. Har dog kun tabt 2 kilo siden jeg startede.

F Frank R
Bekræftet køb

Dette produkt købte jeg for ca en måned siden og har brugt det siden da. Jeg synes det har fungeret fint og jeg har faktisk overraskende tabt mig 5 kg på en måned. Derfor ønsker jeg at give denne anmeldelse, hvor jeg anbefaler produktet til nye kunder, fordi jeg vil mene produktet er det værd til den pris :)

H Hanne Nielsen
Bekræftet køb

Hej med jer, jeg elsker virkelig dette produkt. Jeg har brugt den i ca 4 måneder nu og har tabt mig alt i alt 20 kilo. Jeg var også en stor pige før, og jeg ønskede at købe et produkt jeg kunne stole på med at hjælpe mig med at tabe mere vægt, fordi det gik for langsomt før. Siden jeg startede med at bruge produktet har jeg elsket det, fordi det virker og har en god effekt i min krop.

J Janne Nielsen, Odense
Bekræftet køb

Jeg fik dette produkt i julegave 2018 fra hele min familie, fordi jeg ønskede det. Jeg er så glad for, at jeg har fået dette produkt i julegave, fordi det er så fedt og virker i min krop. uden tvivl vil jeg give 5 stjerner ud af 5, eftersom det er lykkes mig at tabe 6 kilo på blot disse få måneder siden slutningen af år 2018.

E Emilie Larsen
Bekræftet køb

Lidt dyr, men jeg synes, det er det værd. Det vil ikke få masser af fedt til at forsvinde med det samme, men jeg har brugt det i et stykke tid, og områderne ser mere tonet ud.

E Emma
Bekræftet køb

dyr men effektiv !!!

R Rachel
Bekræftet køb

Jeg var ikke sikker på at købe dette, men efter at have læst om det gik jeg efter det! Det er lidt mærkeligt at bruge til at begynde med, og man skal vænne sig til det, men når man først gør det er det godt. Min mave ser også mere tonet ud nu, jeg har brugt den i et stykke tid, så jeg er glad!

X Xiomara
Bekræftet køb

Dette er en stor investering, og da jeg kun har brugt det et par gange, bemærker jeg ikke det store endnu, men forhåbentlig vil jeg snart

R Roman
Bekræftet køb

Jeg er en stor fan af silk'n-mærket generelt, så jeg var virkelig glad, da jeg så dette. Jeg var ikke 100% sikker på først, da det er dyrt, men da jeg læste om det, besluttede jeg at give det en chance. Jeg har brugt det i omkring en måned nu, og selvom det ikke er som om 5 kilo er faldet fra min mave, virker det mere tonet. Jeg kan også godt lide pengene tilbage-garantien bare i tilfælde af, men jeg vil beholde den.

R Ria

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide