Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Intensive Stretch Mark Therapy Creme 120ml Creme | Creme mod strækmærker

Af: Skinception

379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Bliv klar til sommer og reducer synet af dine strækmærker med Skinception ™ Intensive Creme mod Strækmærker. Rigtig mange kvinder lider af strækmærker på både mave, bryster, lår og hofter. Strækmærker dannes i disse sårbare områder for en række forskellige årsager. Graviditet er en af de mest almindelige årsager hos strækmærker hos kvinder. At noget så smukt kan efterlade noget så grimt er ikke fair. Derfor kan vi med glæde præsentere dig for Skinception™ Intensive Creme mod Strækmærker som synligt reducerer strækmærker, uanset hvor de er placeret.

 • Fjerner synlige strækmærker på mave, bryster, lår, hofter og arme
 • Stimulerer produktionen af kollagen og elastin
 • Forbedrer elasticiteten i huden
 • Reducerer synlige strækmærker forårsaget af graviditet
 • Fjerner dybe furer i huden
 • Klinisk testet
 • Reducere strækmærker med op til 72,5%
 • Udjævner hudtoner
 • Indeholder enzymer
 • Nem at påføre og absorberes hurtigt
 • 100 % naturlige ingredienser
 • Strammer og reparerer huden

Strækmærker er nogle gange uundgåelige, men heldigvis kan det behandles. Med Skinception ™ Intensive Creme mod Strækmærker kan du hurtigt og effektivt slippe af med strækmærker.

Læs mere
Type: Creme
Indhold: 120 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Skinception ™ Intensive Creme mod Strækmærker?

Ingen burde skamme sig over deres kroppe, men rigtig mange kvinder skammer sig over deres strækmærker og leder efter løsninger, der kan få strækmærkerne til at forsvinde. Skinception™ kan hjælpe mod strækmærker og er en creme der er fremstillet kun af 100% naturlige ingredienser. Disse aktive ingredienser kan hjælpe med at reducere strækmærkerne uafhængig af, hvor på kroppen de er. Kombinationen af stærke og naturlige ingredienser samt enzymerne giver Skinception™ Intensive Creme mod Strækmærker der kan hjælpe dig med at fremkalde produktionen af collagen samt stramme og fugtgive huden. Den helt specielle ingrediens i Skinception™ Intensive Creme mod Strækmærker er Lotus blomst (Nelumbo Nucifera Leaf ekstrakt). Dette ekstrakt er kendt for at regenerer, hele, rense og give balancere huden, mens den lukker porrer og forfiner hudens struktur.

Hvad er strækmærker?

Strækmærker er skader der opstår på kroppens inderste lag af hud. Strækmærker er rosa eller blåviolette i farven og er formet som striber langs kroppen. De er at finde på maven, sædepartiet, brysterne, hofterne, lårene eller armene. Disse strækmærker er skader på huden og indikerer en overstrækning af de elastiske fibre. Der findes flere forskellige årsagen til strækmærker og det kan blandt andet skyldes fysiske faktorer, nemlig en strækning af huden. Det kan også skyldes hormonelle faktorer, hvor binyrerne, østrogen og relaxin kan ødelægge hudens elastiske fibre. Det er også ofte set hos gravide kvinder, at strækmærker desværre opstår. Huden bliver simpelthen strækket så meget, at den ”revner”.

Hvordan bruger jeg cremen mod strækmærker?

Det er meget simpelt at bruge Skinception™ Intensive Creme mod Strækmærker. Du skal blot smøre cremen på huden på dit ønskede område. Du skal smøre området to gange om dagen - om morgenen og om aftenen, for at få det bedste resultat.

*Resultater kan variere fra person til person
Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

 • * Super Meget tilfreds. Jeg bestilte mit produkt søndag eftermiddag, og modtog det tirsdag formiddag. Jeg kunne tracke min pakke hele vejen.
 • * Meget diskret.... Dejlig diskret hjemmeside at handle på. Desuden nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt på, hvilket gør at jeg ihvert fald vil handle der igen.
 • * Hurtig og korrekt levering God information på hjemmesiden
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev