Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Dermefface FX7 Scar Reduction Therapy Creme 15ml Creme

Af: Skinception

379 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Er du træt af at den konstante usikkerhed og energi på at skjule dine ar? Skinception Dermefface FX7 er en unikt udviklet creme mod ar, der hjælper dig med at reducere dine ar naturligt og sikkert. Ar og ujævnheder kan ikke blot påvirke dit udseende, men det kan også din selvtillid og velvære. Sig farvel til dine usikkerheder med denne creme mod ar og føl dig smukkere og stærkere allerede i dag.

  • Falmer og reducerer ar og misfarvninger
  • Fremmer en hurtig og effektiv sårheling
  • Anvendes på ar fra akne, bumser, strækmærker, forbrændinger m.m.
  • Synlige resultater på under 4 uger
  • Indeholder blide frugtenzymer og naturlige antioxidanter
  • Anvender det seneste inden for hudteknologi
  • Nemt, effektivt, sundt og sikkert!

Skinception Dermefface FX hjælper med at flade, reducere og udjævne dine ar. Dette ar-fjernelsesserum anvender klinisk beviste ingredienser, som er i stand til synligt at reducere forekomsten af ardannelse. Efterlad trygt din sarte hud i hænderne på Skinception Dermefface FX7 – forvent en smuk, jævn og skinnende hud!

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 15 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Skinception Dermefface FX7?

Dette ar-fjernelsesserum består af en unik formel specifikt udviklet at reducere og hele ar på en sund og effektiv måde. Denne creme mod ar indeholder en bred vifte af gavnlige antioxidanter og klinisk testede fugtgivende ingredienser, som arbejder sammen for at give dine ar den bedste chance for helbredelse. Makeup dækker blot dine ar - Skinception Dermefface FX kan bidrage til at mindske forekomsten af dem på en naturlig og helende måde. Denne creme mod ar tager sig ikke kun af midlertidige ar, men også permanente. Dette gør serummet til en multifunktionel og yderst gavnlig måde at fjerne dine ar og usikkerheder på.

Hvordan virker Skinception Dermefface FX?

Denne creme mod ar hjælper dig med at opnå en hurtig og sund heling af ar på grund af produktets unikke formular. Dette foregår ved, at cremen fremmer den sunde produktion af type I og type III kollagen. Kollagen er netop et afgørende stof i forbindelse med healing af hud og en sund celleproduktion. Skinception Dermefface FX vil give dig bedre kontrol over den 28-dages cyklus, som kroppen regenererer huden i, så din reparationsproces forøges og en reducering af ar vil forekomme. Dine ar bør falme i takt med hudcellerne i din krop næres og revitaliseres.

Din creme mod ar er fremstillet af en række naturlige ingredienser, herunder botanikaler og frugtenzymer. Ingrediensernes samarbejder om at eksfoliere huden.

De aktive ingredienser i din creme mod ar arbejder sammen med kroppens naturlige 28-dages regenerationsproces, hvilket resulterer i en reduktion af døde hudceller.

Skinception Dermefface hjælper med at hele og reducere synlige ar på både ansigtet og kroppen. Forvent et synligt resultat på under 4 uger!

Hvilken type af ar er produktet egnet til?

Skinception Dermefface FX er lavet med henblik på at reducere en række forskellige typer af ar. Disse omfatter følgende:

Ar fra akne og urenheder

Ar fra skoldkopper

Ar fra forbrændinger

Ar fra kirurgiske indgreb

Ar fra skader

Hvordan bruger jeg det, og hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Brugsanvisning

Påfør din creme mod ar en gang om morgenen og en gang om aftenen. Smør forsigtigt cremen jævnt ind på det berørte område, indtil det er fuldt absorberet.

Resultater

Du kan begynde at se resultater ved brug af Skinception Dermefface FX efter blot 28 dage, da produktet samarbejder med hudens naturlige regenerationsproces. Resultater kan variere på grund af sværhedsgraden af dine ar og størrelsen af det område, du gerne vil hjælpe.

*Resultater kan variere fra person til person.

Naturlige og sikre ingredienser

Serummet må ikke have nogen kontakt med øjnene. Hvis det kommer i kontakt med øjnene, skyl igennem grundigt med vand. Da din creme mod ar kun indeholder naturlige ingredienser, bør der ikke opstå nogen negative bivirkninger som følge af brug. Det anbefales, at du kontrollerer ingredienserne inden brug i tilfælde af allergiske reaktioner.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev