Fri fragt på alle ordrer over 499kr

WeightWorld Skinny Te

Teposer | Vægtkontrol Program
WeightWorld

Oversigt

Leder du efter en spændende måde, hvorpå du kan booste din sundhedsrutine? Prøv WeightWorlds Skinny Te. Det er en unik, fuldkommen naturlig slankende te, der er designet til at hjælpe dig med at nå dine vægttabs-mål. Din sunde diæt behøver ikke at være kedelig; gør den mere spændende og nydelsesfuld med denne lækre diæt-boostende te, der hjælper dig med at få mere energi.

  • 28-dags slankende Te program
  • Næringsrig diæt-boostende formel
  • Med styrke fra 9 naturlige ingredienser
  • Ideel til at holde appetiten under kontrol
  • Revitaliserende, energigivende & forfriskende!
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Hvad er WeightWorld Skinny Te?

Teamet bag WeightWorld ved godt hvor svært, det er at følge en sund diæt og holde sig til den, indtil man begynder at se resultater. WeightWorld ville gerne udvikle et produkt, der gør din rejse både nem og fornøjelig, så dit hårde arbejde virkelig kan betale sig.

WeightWorld Skinny Te er en mild, men effektiv, diæt-boostende te med kraftfulde ingredienser, der kan hjælpe dig med at holde dig på rette kurs. Denne naturlige formel er en smagfuld & forfriskende metode til at booste din slanke-rutine samtidig med, at du får tilsat flere næringsstoffer til din sunde livsstil.

Hvordan virker Skinny Te?

Typen, kvaliteten og koncentrationen af ingredienserne i den slankende te gør en kæmpe forskel, når det handler om at holde vægten under kontrol. Det er grunden til, at WeightWorld Skinny Te indeholder en innovativ blanding af premium ingredienser af høj kvalitet. Alle ingredienser er nøje udvalgt til at give din krop det bedste fra naturen!

Når du udskifter din morgen-latté eller te med WeightWorlds slankende te, så får du erstattet en masse kalorier med et sundt alternativ. Denne slankende te er også udviklet til at give dig et naturligt energi-boost, så du kan kickstarte din dag og holde dig på rette kurs!

Hovedingredienser i WeightWorld Skinny Te

1. Grøn Te - Grøn te er naturligt energigivende og indeholder catechiner. Disse kan hjælpe med at styrke din fitness-rutine og give dig mere tid til træning.

2. Oolong - Oolong er lavet af blade, skud og stængler fra planten Camellia sinensis. Det indeholder koffein og polyfenoler, der i vid udstrækning bliver brugt i slankende te til at opretholde energiniveau og generelt velbefindende.

3. Pu Erh Te - Denne ingrediens giver teen den distinkte smag og hjælper til at gøre vægttabs-processen så velsmagende som muligt.

4. Citrongræs - Er meget populær i det asiatiske køkken som et krydderi, og den giver teen en smag af citrus samtidig med, den er god for fordøjelsen.

5. Moringa-blade- Moringa er rig på vitaminer & mineraler og er fyldt med næringsstoffer, der kan få dig til at føle dig mere energisk samtidig med, den revitaliserer hele kroppen.

6. Byg - Denne versatile kornsort indeholder mange fibre, der siger at kunne hjælpe til en bedre mæthedsfornemmelse, der kan støtte dit vægttab.

7. Blåbær - Denne lav-kalorie superfood er en frugt, der bliver brugt grundet de naturligt forekommende næringsstoffer samt den søde, distinktive smag.

8. Ingefærrod - Ingefær indeholder shogaoler og gingeroler, der i høj grad har vist sig at hænge sammen med evnen til at udrense kroppen.

Sådan opnås de bedste resultater

Tag dit Skinny Te-brev og put det i din kop. Hæld næsten-kogende vand i koppen og lad teen trække i cirka 5 minutter. For at opnå den maksimale effekt, bør du drikke teen hver morgen.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

WeightWorld Skinny Te
WeightWorld Skinny Te

Teposer | Vægtkontrol Program

249 kr.

+
Rene Hindbærketoner
Rene Hindbærketoner

1200 mg 180 Kapsler | Støtte til stofskifte & fedtforbrænding

129 kr.

+
Æblecidereddike Complex
Æblecidereddike Complex

1860 mg 180 Kapsler | Til vægtkontrol og fedtforbrænding

179 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide