FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Smoothie Kombipakke

Blender & naturlige pulvertilskud

Oversigt

Dæk alle dine smoothie behov samtidigt med at du på naturlig vis booster dit velvære med Smoothie Kombipakken! Denne pakke inkluderer Go Blend Pro blenderen og to naturlige pulvere at tilføje: Hemp Protein og Bio Neem Pulver. Den inkluderer alt, hvad du behøver for at lave lækre smoothies, der kan supplere din træningsrutine og booste din krops naturlige forsvar og helbred. Oplev fordelene ved disse naturlige pulvere med den praktiske Smoothie Kombipakke og nyd næringsrige drikke på farten!

  • Go Blend Pro
  • Hemp Protein
  • Bio Neem Pulver

Hvad kan jeg finde i Smoothie Kombipakken?

Sådan anvender du Smoothie Kombipakken

For at få mest muligt ud af din smoothie kombipakke, skal du gøre følgende:

Sørg først for at din Go Blend Pro er fuldt opladet, før du tager den i brug. Oplad din transportable blender ved at tilslutte den en USB-indgang og stikkontakt. Efter opladning skal du sikre at koppen er skruet ordentligt på selve blenderen. Derefter skal blot vælge, hvad der skal i den.

  1. Vælg og skær de frugter og/eller grøntsager ud i små stykker, som du ønsker i din smoothie. Stykkerne skal være ca. 1.5-2 cm. Placer dem derefter forsigtigt i koppen.
  2. Hæld enten juice, mælk eller vand over - du vælger selv hvilken væske, du vil anvende. Fyld ikke mere i end til 80% af koppens kapacitet. Sæt låget sikkert fast på enheden.
  3. Læn enheden for at adskille klinge og frugt/grøntsager. Placer blenderen oprejst og begynd at blende ved at trykke på “ON” i 2 sekunder.
  4. Blend lige så længe som du finder nødvendigt. Du kan også ryste koppen, for at hjælpe til. Nu kan du åbne låget og den er klar til at tage med!

Hvis du leder efter et naturligt boost til at hjælpe på din indsats til muskel toning, så er Hemp Protein noget for dig. Tag skeen der medfølger pakken og bland 1 skefuld (ca. 30g per servering) af pulveret med ca. 300ml vand eller drys det over din mad. Vi anbefaler, at du tager maximum 3 serveringer om dagen eller følger din læges anvisninger. Sørg for at Hemp Protein Pulver anvendes i forbindelse med en afbalanceret diæt og en træningsrutine, for at få mest muligt ud af det.

Alternativt, hvis du leder efter en måde at booste din krops naturlige forsvar og dit hjertes helbred på, så er Neem Pulver ideelt for dig. For at tage Bio Neem Pulver skal du blot blande 5g teske pulver med din favorit mælk, smoothie, yoghurt eller juice - eller tilføj den til din morgenmad, dessert eller salater. Hver pakke indeholder 200g, så den holder til 40 serveringer. Dette helt naturlige pulver er beregnet til at blive indtaget i forbindelse med en afbalanceret diæt og træning, og bør ikke anvendes som en måltidserstatning.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide