Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Sort Maca Complex

5000 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud

Oversigt

  • Energipiller med Sort Maca
  • Støtte til at opbygge og definere muskler
  • Højt indhold af Sort Maca - hele 5000mg
  • Tag 1 dagligt - nok til 6 måneders forbrug
  • 100% Tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Sort Maca Complex er et naturligt kosttilskud med ingredienser som Sort Maca, Zink og Panax Ginseng til øget energi i hverdagen såvel som i træningscentret.

Kapslerne er fyldte med næringsstoffer og er en god kilde til vitaminer, kulhydrater og proteiner til at give din krop de nødvendige værktøjer til at øge din træningsindsats naturligt. Sammen med en afbalanceret kost kan du mærke kraften og fordelene ved 5000 mg Sort Maca pr. dosis.

  • Glutenfri
  • Vegansk
  • Høj Dosis
  • GMO Free

Hvad er Maca-rod?

Maca-rod, også kendt som peruviansk ginseng, stammer fra Peru og er blevet brugt i årevis grundet sine naturlige energigivende egenskaber. Dette naturlige kosttilskud består af 5000 mg sort maca-rod af høj kvalitet pr. dosis. Leveres i kapselform, er nemme at sluge og passer let ind i din daglige rutine (uanset hvor hektisk din dag end måtte være!) til at give dig det naturlige energiboost, som du har brug for.

Hvad er de vigtigste fordele og ingredienser?

Disse Sort Maca energipiller er fyldt med næring og er en god kilde til vitaminer, kulhydrater og proteiner. Kapslerne af kan give dig et naturligt energiboost, når du har mest brug for det for at tage din træningsrutine til det næste niveau. Hvis du leder efter et naturligt boost til din træningsrutine, så er disse kapsler perfekte til dig.

Hvem bør tage sort maca complex?

Sort Maca Complex kan tages af alle over 18 år. Kosttilskuddet kan give dig et naturligt energiboost, som hjælper dig med din træningsindsats.

De er også kendt for at være velegnede til at opbygge og definere dine muskler. Det gør disse naturlige kapsler til et praktisk alternativ til proteinshakes, hvis du ikke er fan af deres smag eller ikke vil bruge tid på at lave dem!

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage én kapsel om dagen, helst sammen med et måltid og med et glas vand. Kosttilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under lægeligt tilsyn, bedes du kontakte en læge inden brug. Kosttilskuddet er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Sort maca, panax ginseng, L-arginin, Sort peberpulver, zink, Mikrokrystallinskcellulose, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Sort Maca Complex
Sort Maca Complex

5000 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud

111 kr. 139 kr.

+
Økologisk Spirulina Pulver
Økologisk Spirulina Pulver

200 g Pulver | Propfyldt med vitaminer & mineraler

139 kr.

+
Økologisk Ashwagandha
Økologisk Ashwagandha

600 mg 180 Kapsler | Til immunforsvar, energi & blodsukker

219 kr.

1 Vare

111 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nemme og hurtige at tage - passer ind i en travl hverdag og giver mig god energi

B Bitten

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide