• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Sådan bruges Spirulina til vægttab

Mange har deres forskellige måder at indtage supplementet på - nogle tager det alene, og andre blander det op i mad.

De, som ønsker at benytte spirulina til vægttab, indtager typisk omkring 500mg om dagen - typisk før et måltid. Mange har deres forskellige måder at indtage supplementet på - nogle tager det alene, og andre blander det op i mad. Hvordan du tager det, er mere eller mindre ren personlig præference, da spirulina indeholder en masse vitaminer og gode næringsstoffer - herunder et højt proteinindhold, som hjælper med at nedsætte appetitten og øge forbrændingen. Forskere har endnu ikke kunne bevise, at spirulina alene er et effektivt middel mod vægttab, da der kun findes et fåtal kliniske forsøg med supplementet. Vi kan dog på det kraftigste anbefale supplementet til alle, som ønsker at kick-starte deres vægttab.

Hvad er Spirulina?

Spirulina er en speciel type af mikroalger, eller cyanobakterier som de kaldes. Disse er blåligt grønne i farven, og vokser typisk under høj varme. Selvom spirulina først kom på markedet som kosttilskud i 1970’erne, har folk brugt supplementet i hundrede af år, ofte som tørret i kager. Det siges at aztekerne benyttede det som fødekilde allerede i det 15. århundrede.

Typer af Spirulina tilskud?

For at gøre spirulina lettere at forbruge, produceres dette i flere former, herunder pilleform der er fælles med mange andre vitaminer og kosttilskud, er yderst populære. Ligeledes fås spirulina også i flager, som er gode at drysse på fødevarer, såsom salater, og nogle personer foretrækker spirulina i en pulverform, fordi det let blandes i juice og andre drikkevarer såsom smoothies. Disse sidstnævnte former er ligeledes gode muligheder for folk, der har problemer med at synke tabletter, men de giver ikke den samme bekvemmelighed som pilleform, da disse er afmålt på forhånd. Du kan vælge præcist den type af spirulina kosttilskud, som du ønsker. Bliv klogere på vores spirulina kosttilskud her på siden.

Dosering af Spirulina

De fleste producenter anbefaler en dosis på 500mg om dagen for voksne. Dette bliver ofte til omkring 4-6 tabletter. Nogle producenter øger dosen helt op til 800-1000mg - dette er primært grundet manglende forskning i, hvilke fordele og ulemper der er ved denne store dose. Vi anbefaler at man ikke overskrider producentens anbefaling, lige meget hvilket kosttilskud man benytter. Hvis du elsker kaffe så findes Skinny Coffee Club™ Spirulina , som indeholder en høj mængde spirulina.

Hvorfor virker Spirulina?

Dette supplement er en rig kilde til flere næringsstoffer, herunder riboflavin, thiamin folinsyre, vitamin A, C, D og E, zink, jern, calcium, kalium og aminosyrer, såsom gama linolensyre. Alle disse stoffer spiller en rolle i at opretholde en god fysisk funktion og udførelse af metaboliske processer. Derfor er de afgørende for at kunne udføre motion og brænde en maksimal mængde kalorier. Alle disse fordele er i virkeligheden blot en bonus, da den virkelige grund til at spirulina er så populært til vægttab, er det høje proteinindhold, som er helt oppe mod 60%.

Protein bremser hvordan fastfood og andre fedtindholdige fødevarer bevæger sig gennem fordøjelsessystemet og stabiliserer derved blodsukkeret, hvilket for de fleste mennesker, betyder at man føles mæt i længere tid. Det kræver ligeledes mere energi til at nedbryde og forbrænde sammenlignet med fedt og kulhydrater. Derudover bruger kroppen proteinet til at opbygge muskelvæv, som ender med at bruge flere kalorier for at opretholdes over tid, hvilket derved øger stofskiftet.

Effektivitet

Ingen videnskabelige undersøgelser har vist, at brugen af spirulina for vægttab er en effektiv løsning. Det er ikke klart, om det er kosttilskuddet i sig selv, eller blandingen af kosttilskud og et sundere ivsstilsvalg, der ofte ledsager supplement brug, såsom at spise kalorielette fødevarer, der resulterer i vægttabet.