Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Sundhedspakken

Giv din sundhed og velvære et naturligt boost

I en stresset og hektisk hverdag kan det være svært at få nok søvn, man kan blive stresset, opleve problemer med fordøjelsen, lide af vitamin- og mineralmangel samt meget mere.

Alt sammen noget, der ikke blot påvirker din fysiske sundhed og velvære, men ligeledes kan have en negativ effekt på din mentale sundhed og overskud.

Netop derfor har vi her hos Weightworld lavet en 'nødhjælpskasse' i form af en Sundhedspakke med fire forskellige kosttilskud, som alle hver især kan bidrage til at give din fysiske og mentale sundhed et naturligt boost.

Pakken indeholder en bøtte loppefrøskaller-kapsler, også kaldet husk, til fordøjelsen, samt en bøtte 5HTP-tabletter til en normal serotonin-produktion, der er vigtigt for dit humør.

Der skal dog også vitaminer og mineraler til for at opretholde et fysisk og mentalt velvære, og derfor får du med pakken også en bøtte multivitaminer og mineraler til 1 års forbrug samt en bøtte Montmorency kirsebær-kapsler til bedre søvn og restitution.

Kombipakke med 4 forskellige kosttilskud

Vores Sundhedspakke er specielt sammensat til at give din sundhed og velvære et naturligt boost, så du kan få hjælp til alt fra søvn, humør, fordøjelse, immunforsvar, restitution, serotonin-produktion og meget mere.

Kombipakken indeholder 4 forskellige kosttilskud, der kan hjælpe dig på vej mod bedre sundhed og velvære:

Loppefrøskaller-kapsler: Loppefrøskaller er kendetegnet ved at have et højt indhold af kostfibre, og derfor kan et dagligt indtag af Loppefrøskaller-kapsler hjælpe med at skabe balance i dit tarmsystem og fordøjelse. Et kosttilskud med loppefrøskaller (husk) er perfekt, hvis du har fordøjelsesproblemer, træg mave, forstoppelse eller hård mave.

5HTP-tabletter: 5HTP er et aminosyre-tilskud ideelt til vægttab, træning og humør. 5HTP bidrager til at producere serotonin, der er vigtigt til at håndtere din appetit, humør og søvn. Tilskuddet er også beriget med magnesium og B6-vitamin, der bidrager til at bekæmpe træthed, opretholde en naturlig elektrolytbalance og understøtte fedtforbrænding.

Montmorency kirsebær-kapsler: Montmorency kirsebær er en god kilde til vigtige A- og C-vitaminer, kan bidrage til at vedligeholde et normalt urinsyreniveau, er kendt som en antiinflammatorisk superfood og er velegnet til søvnproblemer samt søvnløshed.

Multivitaminer og mineraler: Vores højdoserede multivitaminpille indeholder hele 27 mineraler, vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer i optimale doser. Vitaminpillerne bidrager blandt andet til at booste dit immunforsvar og energi, reducere træthed og udmattelse samt pleje dine knogler og hud.

Hvad er den anbefalede daglige dosis for de forskellige tilskud?

For Loppefrøskaller-kapslerne anbefaler vi en dagsdosis på 2 kapsler. For Montmorency kirsebær-kapsler anbefaler vi, at du tager 2 kapsler dagligt. For Multivitaminer og Mineraler anbefaler vi 1 tablet dagligt. For 5HTP-taletter anbefaler vi 1 tablet dagligt.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddene dagligt i minimum 3 måneder.

Gælder tilfredshedsgarantien for alle produkter?

Ja, vores 100% tilfredshedsgaranti gælder for alle tilskud i Sundhedspakken.

Er der bivirkninger ved at tage nogle af tilskuddene?

Alle tilskud er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle bruge tilskuddene i Sundhedspakken?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber